13279
-
#545 gyep... -
szando #544 nemtom én ilyenkor mindenkitől félek akit nem ismerek.. mondom, sörtét utcán egyedül, körülöttem lézengett pár ember.. azt vártam mikor fognak megtámadni.. nah szal ilyen általános para van... -
#543 ok -
#542 mért mondod ezt mikor asse tudod h miről van szó?
-
#541 ...kirakat füvesek... -
#540 juhuj:) ez eccerű is ráadásul:) hm csak szerezni kell hozzá pár embert... :D köti:) -
#539 fogj egy jégkockatartót, azt a régi aluminiumot, amibe ilyen műanyag betét volt, öntsd ki tejjel, hogy megtudd mennyi kell bele, majd fogj egy lábast, és öntsd bele a tejet. kezd el melegíteni a tejet, rakj bele 1g-t, majd főzd ki rendesen. utána vissza jégtartó, lehűt, majd darabonként ki kell törni a megfagyott tejkockát, és elszopogatni. szigorúan csak 1 kocka/fő. sok sikert, kellemes tripet kívánok! :D -
#538 a zöldikénél még az is jobb :-) -
#537 én gyapotnak hívom -
#536 Ki hívja még a füvet ZÖLDIKÉNEK Gladiátoron kívül????????
:-DDDDD -
#535 hát nekem nincsenek ilyen gondjaim... :/ -
Kolbasz #534 Hát az úgy van, hogy gondoltam, most kipróbálom a hajnit, aztán ha bejövős, a felvételi utáni giga-mega nagy szétcsapom magam partyban is azt fogjuk tolni. Viszont most megnéztem a programot. Pénteken lesz Anima, vasárnap meg Kispál. Ez a kettő érdekel. A kispál jobban. De az vasárnap van. Kedden meg érettségi. :-( Aztán ha szétcsap a hajni, az gáz. :-/ Mellesleg a tanulással se állok jól. Valamikor pedig le kéne tesztelni azt a hajnit. :-) Mennyi problémám van... -
#533 és a zérettségi?:D -
Kolbasz #532 Garrett, próbáltad már a Salviát? Mert akkor tarthatnál egy kis beszámolót. Bár engem a hajni jobban érdekel. Asszem bejátszok egy ilyet Sportszigeten. :-D Szóval: tapasztalatokat kérek! -
K.András #531 Azért nem félek mert nem is gondolok rá ugy,bár okom volna rá mert 90 ezer ft-re meg lettem már büntetve ezért,de nem érdekel jol éreztem magam és erröl még a rendörök kedvéért sem fogok letenni ;)
Természetesen nem a tömeg közepén szivtunk,hanem elötte a vagon nevezetü helyen iszogattunk(közlekedési muzeum mellett),és mikor elindultunk akkor bent a ligetben eldobtunk két jointot(3fiu3lány)... -
#530 ok:)) -
#529 Nem kell tőlük félni. Egyszer engem így igazoltattak és a részegségemre fogták, hogy nincs nálam személyi. :D -
szando #528 majd amszterdamba körülnézünk.. :)) -
szando #527 nem úgy értem.. nem szoktál ilyenkor parázni?
mert velem többször fordult már elő hogy sötét utcában szívás után egyedül sétáltam, meg rendőrök mentek el mellettem.. hát szal.. szabályszerűen féltem -
#526 hát vannak különböző receptek. de nemtok pontosan egyet se:D de egyikre aszonták h a felmelegitett vajba kell beletenni -
#525 1. ok.
2. lehet.. -
K.András #524 1.jo növel voltam.
2.Sting koncerten nem szoktak pogózni,legalábbis 1 embert nem láttam aki pogozótt volna ;)
-
#523 há pont hogy a másikkal kell foglalkozni., pogózás közben nézed hogy holvan jó nő, és gyorsan ráesel.. -
K.András #522 Miért lennének már ellenem?Ha valaki egy sting koncerten azzal foglalkozik mit csinál-t a másik,akkor azzal igen komoly gondok vannak,én sem foglalkozom senkivel ök sem velem. -
#521 Itt is esett az eső. -
#520 a tegnap estém nagyon csúszós volt.
:) -
szando #519 ...a 300 ezer ember közé akik mind ELLENED VANNAK!!!
:)) -
#518 vki törölt :D -
#517 Fű, joint, marihuana, zöldike... 500 db ma 03:37 K.András
érdekes :) -
K.András #516 Ahh,szeretem az ilyen napokat,nem vagyok csoro vagy valami,de amikor beszivva Sting koncertre mehetek,30 ezres beugro nélkül,az azért bejön!Nagyon ott volt
-
#515 jah de azt a sütési technikára értettem. Tehát ott nem kell valami nagy specialitást képzelni mögé -
#514 mondtam ezt csak mmeséléték nekem, még nem próbáltam :)
de ezekszerint rosszul mesélték. -
#513 "a sütiknél pedig nem kell hudenagy csodára gondolni"
Ezekszerint te sem ettél még jól megcsinált szpéjszkéket :)
Sokkal lassabban kezd el hatni, és tovább is tart a hatása. Egy "kiadós" sütizés után kb 3-4 óra elteltével éred el a tetőpontot, és további 4 óra amíg teljesen lecseng, szóval kb 8 órán át vagy háj.
Ha ezek tudatában írtad amit írtál akkor bocs hogy fárasztottalak :P -
#512 hopsze megőrülve = megőrölve :D -
#511 a sütiknél pedig nem kell hudenagy csodára gondolni, egyszerűen belesütik a tésztájába megőrülve meg préselik a levelet és annak a nedvével is át van kenve ha jóltudom.
DE ezt csak mesélték nekemis tehát nembiztos :) -
#510 mm msot olvastam vissza itt a sok okosságot.
Ajánlom kedves ismerősodnek a Salvia-t.
ez is növény, csak ez teljesen legális! Kertészetekben/k ertész ismerősnél érdemes érdeklődni iránta.Fogyasztása annyi hogy a leveleit kell elrágicsálni és ... hmm.. halucinogén hatása van ;) elég erőssen.
Bővebb info:itt :) -
szando #509 oké már vágom :))
aszittem cigispapírra gondoltál, de azóta már abban is kijavítottak -
#508 de nincs bérletem :D -
#507 szívjál és akkor maj nem leszel íly bunkó :) -
#506 áz