Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben változott a program, ma zenehallgatás lesz, természetesen kizárólag divatdrumandbass, mert az a jó, azt szereti mindenki, köztük mi is, a tök laza, királyarc füvessrácok😊

Repatarurgyán
Metrózaj nálunk már lejárt, arról kattantunk át a szélre, de közben kutatunk az újabb hangforrások után.Lehet, hogy a galambbúgás a következõ😊
De az biztos király, ahogy süvít a szél! Annál már csak a metró süvít jobban!!

Repatarurgyán

Viszont ma ha elszabadulok akkor tekerek egy tulipánt, (hangsúlyozom: bármibe megtekerem), aztán spanommal durranjuk el a virágot és úgy beszívunk...

Repatarurgyán
És azt még elfelejtettem odaírni a mondókám végére, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK TERMÉSZETESEN!😊
Végigolvastam a hozzászólásokat, és jókat röhögtem😊
"most tekertem egy tulipánt"
"bármibe megtekerem"
"hú de beszívtam"..stb..
Mi a szarnak ezt reklámozni vazzeg?Ki a szar kiváncsi rá mégis?Ha valóban értékelnétek a szert, és nem csak a fûrõl beszélek, akkor nem reklámoznátok itt a baromságaitokat.Ez annál jóval személyesebb dolog.Én csak röhögni tudok az ilyen és ehhez hasonló topicokon😊
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szívesen kipróbálnám már
\"Life is around you and in you.\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
KÉRDÉS: aki ért a vízipipákhoz mondja már meg nekem hogy füvet hogyan kell belõle szívni (egy török egyméteres vízipipa ez), szénnel (ahogy az ízesített dohányt) vagy simán ráteszed-meggyújtod?
-the invisible-
A suliban mi??????
Fizikadoga lesz vagy elektrotechnika???? :-)))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
minek a beceneve a tulipán? ha tekered akkor olyan soknak nem lehet de azért találgatni nem merek mer még lámábbnak néznétek

-the invisible-
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Swedish people are albino monkeys

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mikor szívtál utoljára, mikor fogsz legközelebb?
Keep smokin!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
-the invisible-
de tisztán tedd a pipába