Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ez egy fasság.

mila69en
váltsuk meg a világot?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

I.C.ram
Hú múltkor bepróbáltunk ehy hydro ak-t. Nagyon kemény volt. Kinéztem az ablakon és olyan volt, mintha a növényeken fehér foltok elnnének, amit UV lámpával világítanának 😄
FeketeFény
Haverom küldte érdekes:

Értünk! Érted!

Egykoron szerettem volna felnõtt lenni, hogy azt tehessek, amit akarok. Azt gondoltam a felnõttség szabaddá tesz. Tévedtem.
A szabadság nem létezik, legalábbis ebben a társadalmi rendszerben nem. Mindenki ordítja, hogy liberalizmus, demokrácia! De az ember buta és bódult saját hiúságában. Azt hiszi most jó, mert vége a háborúnak és eljött a béke és szabadság kora.
A rabszolgaság kora jött el!
Mire e nagy liberalizmus? Kapitalista alapokon robotol az emberi rabszolgagépezet palástolva mibenlétét a média ördögi selyemleplével.
Szabadság! Ezt mondom én! Szabadság!! Nem érzitek a szó súlyát? Nem érzitek, hogy könnyek szöknek szemeitekbe e nagyszerû eszme hallatán? Nem érzitek, hogy nem vagytok szabadok? Én érzem! Nem vagyok méltó rá, hogy példálózzam okosabb és emberibb emberek tetteivel, ezért csak arra kérlek titeket, hogy tekintsetek csak egy nagyon picit is vissza a múltba. Mit láttok? Embereket, eszméket, embercsoportokat, városokat, országokat, egy világot, mely igenis a vérét adta a szabadságért! A saját létét adta oda azért, hogy jobb legyen szeretteinek! Én is ezt látom. Talán hiába minden, mert a legnagyobb értékek a földön már elvesztek, de csak egy kis idõre is, ha tehetitek, gondoljátok át, hogy mi végre is vagyunk mi itt. Miért küzdünk minden nap. Mert, hogy nem egy nagy eszméért és csak nem is egy nemes célért, az biztos. Micsoda erõ mely belefullad a kapitalizmus nyugati globalizálódó mocskába!
Volt idõ mikor emberek százezrei adták vérüket, azért amit ma már elfelejtenek.
A Szabadságért!
Napi tíz órát adtok át életetekbõl korunk Rómájának, a kapitalista világrend fenntartóinak, cégeinek, azért, hogy életben maradhassatok, megkeressétek a kenyeret gyerekeitek, asszonyaitok és saját magatok számára!
Ez ma a szabadság!
Napjaitokat elrabolják!
Érzéseitekkel nem törõdnek!
Emberség? Becsület?
A szó hallatán az emberek már nem is tudják mit gondoljanak

Jó így a világ? Jó ez így?
Fiatalok vagytok! Fiatalok tele erõvel!
Egy irodában töltitek legszebb éveiteket? Autóban? Üzletben?
Miért is küzdünk? Miért?
Azért, hogy meg tudjunk élni! -mondja az embertömeg
De valahol, mindannyian érezzük, hogy hazugságban élünk. Hazugok, akiknek dolgozunk és mi –igenis be kell ismerni- senkik leszünk mindig is a kapitalista bürokraták hatalmas játékgépeiben melyek mozgatják a világgazdaságot.
„Igen, ügyes vagyok felvettek egy nagy céghez ahol napi 10 órát –ismerd be hogy nem 8at dolgozol!- dolgozom azért hogy bebizonyítsam, hogy alkalmas vagyok a feladatra jobban csinálom mint a többiek. Okos, ügyes vagyok!”
És akkor rájövök, hogy milyen szép rózsaszín az ég, egy Görög szigetecske felett naplementekor! Milyen finom a nedves fû illata hatezer méter magas hegyek legelõin. És hogy milyen rövid az élet ezen a csodaszép földön!
Mert én úgy gondolom, hogy ez a föld egy kincs. Minden itt töltött pillanat öröm lehet az ember számára, mert van benne valami õserõ, melytõl az ember megrészegül. Érzi ezt az erõt a tengeri szélben és egy könnycsepp ízében is!
Emberek! Nem azt kérem, hogy alakítsunk ki egy új rendszert ami „jobb” mint az eddigiek. Sajnos én sem tudom a megoldást!
Annyit kérek csupán, hogy gondolkodjatok el ezen egy kicsit, hátha együtt rájövünk a megoldásra és ha nem is most, de elindul valami ami megváltoztatja, legalább a ti életeteket! Köszönöm, hogy elolvastad! A Szabadságért! Értünk! Érted!
[email protected]

-----][----www.di.fm-----][------

mila69en
émmeg szíjok amyennyit csak lehet:=))))<#idiota> emmá tök lájtos téma😄DD simán belefér az életembe<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
nem.... felhivom megkérdem merrevagy... tudunk talizni...ennyi slussz-passz õmeg már ugyis tudja miva... meg általában úgy megyek fel hozzá, ott meg majd mondom mi kõ meg mennyi:d

Bandew
Jah nem jó minden nap! Asszem számomra a max hetente felel meg a legjobban.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kulabácsi
bár az uccsó héten ezt már túlléptem:S azért is kattogok kicsit:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
😊 jah akkor nekem is:S de elég is volt, most ilyen havi 2-3 nap, és elég is....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

prezi
nem szívok minden nap... az tavaly nyáron volt 😄😄DDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

kulabácsi
😊 toljad csak!!! én már rég belefáradtam a mindennapi szívásba, sztem egy idõ után elveszti a feelingjét!

prezi
<#levele><#gonosz1>

kulabácsi
én meg kattogok, de nem akarok szívni, mert megint visszaszokom😊 szal nekem meg bor time van😄

prezi
mindjárt smoke time <#vigyor1>

kulabácsi
én sem!! mi ne eseen szét?

Bandew
a képpel

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RIZLA
mivel?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Bandew
Most én nem értem, mi itt a probláma?

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
10-el el vagyok pont 1 honapig ugy, hogy 1/cet sem kell nélkülöznöm 😊
~ Kulabá ...az 120x20 as logo, állitsd át hogy ne essen szét a kép 😊~

Bandew
Viharzóna

Kicsit csalódottak voltunk, mert azt hittük sikerül egy übergagyit kivenni. :-)

kulabácsi
és havonta veszel egy kilót vagy mi?😄

kulabácsi
ja d evhogy fel kell hívnod h taljatok nem??😊 és ha megkérdezi h mennyit hozzon, akkor vhogy el kell mondani neki neeeem??😊

RIZLA
én már jo ideje havonta 1szer ütközöm a spanommal......(mászkájonakuvvvaannyanaponta)

mila69en
csakis személyesen na abból tuti nem lehet para😄DDDDDDD
bár ha biztos vagy benn, hogy tiszta a vonalad abból sem lehet gáz:=)

kulabácsi
és mit néztetek?

Bandew
Na ez vicces este volt!
Kivettünk egy filmet a tékából haverommal, de úgy, hogy találomra mondtunk egy számot, majd amikor beraktuk, akkor tudtuk meg, hogy milyen filmet vettünk ki. :-)
Persze elõtte intézkedtünk, hogy az egész viccesebb legyen! :-)

kulabácsi
hát nemtom, mi mindíg ezzel mondjuk meg h mennyi kell, ha meg másra van szükség (nem spangli) annak is van sok neve😊

prezi
nah ez annyira kód volt hogy még én sem értettem 😄DDDDDDDDDDddddd

Cujo01
jaja 😄
átszaladhatok 5 percre? 😉

kulabácsi
ez igaz😄 sztem az átlag az percekben beszél, fõleg a telefonon...abból baj nem lehet....

prezi
ezt a hozzászólásomat visszavonom ha esetleg megsértenék valakit ! 😄d

prezi
CD tipikus kezdõ megnevezés 😄

Bandew
Na egen, de ez itt a mi kis topikunk! Magunk közt vagyunk!
Amikor haverokkal vagyok és szóba jön a fû, néha olyan hülye szavakkal nevezik meg, hogy már tényleg fogalmam sincs mirõl van szó. :-) (A múltkor a haverom CD-nek hívta)

Na mindegy asszem én most elmegyek és szívok egy kis friss "levegõt"!
MUHAHAHA! :-)

prezi
kódba kell beszélni, életben is 😄

Bandew
Étvágygerjesztõ! <#finom>

hm? <#vigyor>
Bandew
Én is vágom már, csak elõször azért nem vágtam, mert a kólás hsz-re reagált és azt hittem valami ilyesmi lesz. Aztán rájöttem, hogy a sok rébusz jelent is valamit... :-D

prezi
| topic csak saját célú használatra |

prezi
én is vágom a storyt 😄

vmi kisbetüs részt írjak a bannerba?😄
kulabácsi
ne körzetekre, kerületekre😊 szeretek gyorsan hozzájutni😊

kulabácsi
én értem h mit akarsz mondani....az dúrva!! szal a rendõr hozta a cumót, igen ilyen én is hallottam!!!

persze persze online rendelés körzetekre bontva
1értelmû<#nevetes1>
Bandew
Jó, de olyan legyen, hogy rákattintasz és házhoz szállítják neked a cuccot. :-P

készvagyok
csinálok mingyá ide vmi bannert😄
mila69en
<#pardon1>

Fido4life
hatás alatt áll::😄

Bandew
Én ebbõl semmit nem értettem. <#confused>

mila69en
émmeg lattam is egy hasonló esetet bár ez dúrvabb:=)
veszprém megye igen híres a korruptságról😄D nahhh mindegy... az vót, hogy sehol semmi, para vólt mindenhól:SSS betámadtak mindent a kutyák😞( senki sem mert kimozdúlni a jukából😄DD mimeg futkároztunk jobra balra sehol semmi.... aztán találkoztunk egy régi ismerõssel mondom havernak gyere kérdezzük meg hatha tud valamit😊 aztán aszonja jóvan gyertek telefonált elmentünk pájaudvarra aztán beszált egy jardkocsiba aztán 10 múlva voila visszajött<#nyes> vót minden😄AS😄:SAD:AS😄AS😄