Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eltaláltad, semmilyen drogot nem próbáltam még (az alkoholon kívül), és nem is szeretnék, csak hallottam róla, hogy milyen.

kulabácsi
??????
ezt most nem értem!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csak nem saját tapasztalat? Alex ennyire durva lenne, mikor bepiál? 😮

kulabácsi
hmm sztem te a drogokat nem is próbáltad még kb soha, szal lehet nem kellene ennyire egyértelmûen szólnod a kemény drogok használatáról....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

😞(

Ejnye!

Szvsz a fû teljesen pénzkidobás, ugyanúgy, mint a cigi. A hatása eléggé gyér, hamar elmúlik, ennyi pénzért. Ha drogozni szeretnék, akkor egyértelmû, hogy erõsebb drogokat használnék, de mivel az alkohol olcsóbb és legális ezért inkább annál maradok.
Mondjuk, kinél, hogy mûködik ez a dolog. Ismerek olyan embert, többet is, akik alkoholisták és bizony tényleg nem bánnak valami jól a családjukkal. :/ Viszont van olyan ember, aki ha iszik, akkor se lesz durva, csak max hamar elalszik. Szóval nem mindenkinél egyforma a hatás. Én pl. tök nyugis vagyok, ha iszom.

OrioN the S
<#vigyor1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
teljesen igazad van!! én még nem hallottam olyat h egy ember befüvezve bármi kárt is tett bárkiben, bármiben!!! deha be vagy baszva tõrsz zúzol, ésmég a haverjaidat is nekilököd az oszlopnak ügyebár😊))))))

OrioN the S
Tudom.. apám munkamániás és 2 éves korom óta egyedül nevel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SRobert
http://daath.hu/pszichonautak/

Halkan jegyzem meg, h egy munkamániás ugyanúgy tönkreteszi/elhanyagolja a családját érzelmileg, mint egy alkesz, csak ugye a munka a társadalom szemében megbecsült, így õk a külsõ szemlélõk (munkatárs, szomszédok, állam, stb) hõsök, az alkeszek meg gyenge, szerencsétlen szarok.

A munkamániások gyerekeinek ugyanazok az érzelmi és lelki problémái lesznek, mint egy alkoholista családban felnövõnek. Általában õk is vagy alkoholisták lesznek, vagy munkamániások. Aztán a gyerekeik is. És így tovább és így tovább...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

OrioN the S
Lehet hölyén magyaráztam el 😊 De sztem így van..

OrioN the S
Én ja :|

Amúgy sztem az alkohol több család és ember sorsát vágta tönkre ,mint a fû.
Ha megnézzük egy alékesz elmegy berughazamegy és rosszesetben megveri a családtagjait jóesetben meg leszarja õket.. míg a fû hatása alatt lévõ ember nemhiszem ,hogy egy spangli után bármilyen kárt is okozhatna a családtagjaiban.
SZVSZ

SRobert
nem 😊
már lejöttem a szerrõl. 😊)

"Amúgy a legdrasztikusabb mértékben terjedõ függõséget jelen korunkban az internet okozza. 😊"

Te is függõ vagy?

igaz<#vigyor>
SRobert
Nem kell, én nem vitatkozom. 😉)

Tényekrõl beszélek.
Amúgy a legdrasztikusabb mértékben terjedõ függõséget jelen korunkban az internet okozza. 😊

😊

Meg olcsóbb is.

<érveket keres>

SRobert
Ahogy gondolod.
Más a makacsság és más a... 😉

Biológiai tényekkel szembe lehet menni, csak éppen minek. 😊
Ráadásul e te szavaidból az világlik ki, h vannak a szolid borozgatók (1-2 pohár naponta), meg az agyukat szétszívó narkósok. Kicsit demagógnak tûnik, de hát ez van. 😊

Én úgy gondolom, ha valami, ami a herointól csak 3 helyezésre van, károsabb, mint ami 11-re. De te legyél csak makacs. 😉

Segítek<#smile>:
"Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság..."

Mert mindenhogyan az alkohol mellett döntök és továbbra is károsabbnak találom a többi drogot.

SRobert
Most erre mit mondjak?

Bocs, a heroint kifelejtettem a felsorolásból, de vedd úgy, hogy az stb-ben benn van. 😉

prezi
pffffffff.......

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

SRobert
Azt is ideírom akkor, h a heroin az elsõ.
Számold ki, hány helyezésnyi különbség van a heroin és az alkohol, majd az alkohol és a fû között. 😉

SRobert

A drogok(fû, marihuana, lsd stb..ti ehhez jobban értetek) sokkal károsabbak véleményem szerint, mint az alkohol. Jobban függõ lesz tõle az ember, hamarabb hal meg tõle, mint az alkoholtól. Már csak az kéne, hogy az alkoholt betíltsák! <#ejnye1>Legjobb dolog a világon, ráadásul egészséges is. Egy pohár vörösbor minden nap jót tesz a vörösvérsejteknek. 😉

kulabácsi
ez így igaz!!

SRobert
Nem versz át? <#alien2>

Az életben mindenre igaz, hogy minden a mennyiségtõl függ! De tényleg!

kulabácsi
hát nemtom mennyit ehetett a srác, h életveszélyes állapotba kerûlt tõle, mert a gombának még ellenszere sincs, még antitoxint sem tudnak beleküldeni mint az lsd, vagy hasonló mérgezésnél, mert semmit nem ér, kb max kimossák a gyomrát azt hagyják h kihaluzza magát, szal kicsit nehezen tudom elhinni a dolgot, de biztosan megtörtént, hozzáteszem én már láttam srácot spanglitól másnap a pszichiátrián ébredni, mert az agyában kikapcsolt vmi vegyületett, és frankón semmit nem tudott magáról a gyerek, olyan volt 20 évesen mint egy kisbaba....szal ez attól is függ h mennyire vagy "allergiás" az ilyen dolgokra, persze nem kell össze-vissza zabállni semmit, de én nem ellenzem ha néha megeszel egy kis gombit, haver megevett egyszerre 4-et és semmi baja nem lett tõle....minden emberfüggõ!! de ez így van az alkoholnál is, van aki 1 üveg akûármitõl reggel a detoxba ébred, van aki be sem baszik tõle!! 1 esetbõl nem kell ítélni, max elõvigyázatosabbnak lenni szernitem!!

ilkoilko
Ne értsetek már félre!
Én az alkoholt sokkal inkább ellenzem,mint bármi mást.Nagyobb károkat tud okozni a függõk környezetében,mint amire gondolni lehetne.
És szerintem inkább azt kéne betiltani,büntetni,ilyesmi.
Viszont szerintem igenis vigyázni kell,hogy az ember miket eszik össze pusztán a hallucinációk kedvéért...
Én már láttam embert életveszélyes állapotba kerülni gombázás miatt.Nem kamu.A saját két szép szememmel.
És voltam Hollandiában elég sokszor,és tudom,hogy kik szolgáltak ki,és láttam embereket dolgozni,a minõségromlás alatt azt a töméntelen mennyiségû csak a legális drogok miatt ott dekkoló és mellesleg dolgozó embereket értem,akikkel volt szerencsém összefutni.És érdekes élmény volt...

Szerintem Hollandia nagyon jól csinálja,és követendõ példa lenne,mert például Amsterdamban nyugodtan lehet BÁRMELYIK kerületben békésen magányosan sétálgatni éjszaka is,még nõknek is!!!Mert rend van...
Érdekes...

ilkoilko: Én azért elhiszem a holland példa jó hatását, mindenesetre ezerszer humánusabb, mint akár a - USA mintájú - magyar szabályozás. A holland munkaerõrõl vitatkoznék veled. Figyelembe véve a holland életszínvonalat, társadalmi berendezkedést, és kultúrát évtizedekkel elõrébb tartanak, és ezt nagymértékben éppen a liberálisabb szabályoknak köszönhetik!
srobert: ezt sajnos az emberek nagyobbik része nem tudja! Még azzal sincs tisztában, hogy az alkohol is (könnyû?)drog, és sokkalta addiktívabb, mint pl.a cannabis. Azt pedig már csak kevesen tudják, hogy még kishazánkban is kultúrája volt a cannabis fogyasztásnak 100 évvel ezelõtt.

Egyébként pedig mindenkinek: NÉZZÉTEK A WEEDS c. SOROZATOT!!! ÓÓÓRIÁSI! <#nezze>

SRobert
Az addiktív szerek "toplistáján", amit angol kutatók állítottak fel, az alkohol a 4. (!!!) a cigaretta a 10., a fû, extasy, lsd, speed csak messze, messze ezek után jön...

OrioN the S
Hja... ezen a nyáron 4 embert büntettek meg ezért ^^

RIZLA
pl én..... 😊
viszont a tüdõm csupa korom 😄DDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
hát ahogy én tudom kiadják neked, csak ha hazajössz és kérnek tõled egy pisit akkor az itteni törvények értelmében leszarják h te hollandiában toltad, itthon lecsuknak....de ott kinn azt csinállsz amit akarsz!! ezt kb biztosra tudom!!

Bandew
Jó, azért meg lehet oldani, csak akarni kell. <#ravasz1>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ilkoilko
<#mf2><#eljen><#law>

Úristen.... Télleg?
Akkor vissza is váltom a következõ repjegyet...

OrioN the S
olvastam már eleget róla... és amúgy el vbagy tévedbve ,mert hollandiába se lehet csak hollandokank 😊 minket ugyanúgy elítélnek magyar tövények szerint

ilkoilko
És szerintem akkor az alkoholt is illõ lenne betiltani,mert az még nagyobb szart csinál,mint mondjuk a fû.
Olvass róla a google-ban,az alkoholizmus címszó alatt.
A szervezeted megérzi hogy valami nem klappol.
Azért vagy ember mert van agyad amivel agyalsz.Ha azt leharcolod,megnézheted magad tutira.
KO
Aztán éljél agy nélkül...

ilkoilko
Szerintem kár ilyen szarpkkal élni.Enélkül is lehetsz aktív,élvezheted az életet
Ki nem próbálta ki?
Szerintem kevesen vannak már.Nem helyes,hogy az egész fiatal kölykök is hozzá tudnak jutni olyanabb körökben!
Ha valaki drogokkal akar élni,menjen Hollandiába,ott lehet.
Meg is klátszik a munkaerõ minõségén mondjuk:::
Szóval én nem élek ilyen szarokkal.

OrioN the S
jo a gomba....csak egy kis idegméreg van benne 😊 de attól lesz jó^^

amúgy meg varázsgombától max sárgaságot kapsz...

ha meghalsz akkor szart adtak ...szólj ,hogy legközelebb figyeljen oda..

ilkoilko
Ja,és jelezném hogy aktívan élhetsz ilyen szarok nélkül is.Úgyis szétkúrja a májad,vagy a gyomrod,vagy valamidet.Vagy agyhalott leszel egy idõ múlva.

ilkoilko
Amúgy szerintem csak Amsterdamban érdemes kipróbálni ilyesmiket.Ott legális,és rájössz,mekkora hülyeség.

ilkoilko
A mérges gomba mérgezõ szerintem.
Csak okosan.
Én mondjuk nem ennék ilyen szarokat

kulabácsi
komoly

ilkoilko
Keress hozzá társaságot...
jóóóóóóó

OrioN the S
<#eljen><#eljen><#eljen><#gonosz1><#eljen><#nyes>

Bandew
Skacok! Ki gombázott mán? Milyen? Érdemes?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FtranX
ez az este kcisit durvára sikeredett.

RIZLA
😄DDDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...