Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt most nem értem!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szvsz a fû teljesen pénzkidobás, ugyanúgy, mint a cigi. A hatása eléggé gyér, hamar elmúlik, ennyi pénzért. Ha drogozni szeretnék, akkor egyértelmû, hogy erõsebb drogokat használnék, de mivel az alkohol olcsóbb és legális ezért inkább annál maradok.
Mondjuk, kinél, hogy mûködik ez a dolog. Ismerek olyan embert, többet is, akik alkoholisták és bizony tényleg nem bánnak valami jól a családjukkal. :/ Viszont van olyan ember, aki ha iszik, akkor se lesz durva, csak max hamar elalszik. Szóval nem mindenkinél egyforma a hatás. Én pl. tök nyugis vagyok, ha iszom.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Halkan jegyzem meg, h egy munkamániás ugyanúgy tönkreteszi/elhanyagolja a családját érzelmileg, mint egy alkesz, csak ugye a munka a társadalom szemében megbecsült, így õk a külsõ szemlélõk (munkatárs, szomszédok, állam, stb) hõsök, az alkeszek meg gyenge, szerencsétlen szarok.
A munkamániások gyerekeinek ugyanazok az érzelmi és lelki problémái lesznek, mint egy alkoholista családban felnövõnek. Általában õk is vagy alkoholisták lesznek, vagy munkamániások. Aztán a gyerekeik is. És így tovább és így tovább...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Amúgy sztem az alkohol több család és ember sorsát vágta tönkre ,mint a fû.
Ha megnézzük egy alékesz elmegy berughazamegy és rosszesetben megveri a családtagjait jóesetben meg leszarja õket.. míg a fû hatása alatt lévõ ember nemhiszem ,hogy egy spangli után bármilyen kárt is okozhatna a családtagjaiban.
SZVSZ
Te is függõ vagy?
Tényekrõl beszélek.
Amúgy a legdrasztikusabb mértékben terjedõ függõséget jelen korunkban az internet okozza. 😊
Meg olcsóbb is.
<érveket keres>érveket keres>
Más a makacsság és más a... 😉
Biológiai tényekkel szembe lehet menni, csak éppen minek. 😊
Ráadásul e te szavaidból az világlik ki, h vannak a szolid borozgatók (1-2 pohár naponta), meg az agyukat szétszívó narkósok. Kicsit demagógnak tûnik, de hát ez van. 😊
Én úgy gondolom, ha valami, ami a herointól csak 3 helyezésre van, károsabb, mint ami 11-re. De te legyél csak makacs. 😉
"Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság..."
Mert mindenhogyan az alkohol mellett döntök és továbbra is károsabbnak találom a többi drogot.
Számold ki, hány helyezésnyi különbség van a heroin és az alkohol, majd az alkohol és a fû között. 😉
Én az alkoholt sokkal inkább ellenzem,mint bármi mást.Nagyobb károkat tud okozni a függõk környezetében,mint amire gondolni lehetne.
És szerintem inkább azt kéne betiltani,büntetni,ilyesmi.
Viszont szerintem igenis vigyázni kell,hogy az ember miket eszik össze pusztán a hallucinációk kedvéért...
Én már láttam embert életveszélyes állapotba kerülni gombázás miatt.Nem kamu.A saját két szép szememmel.
És voltam Hollandiában elég sokszor,és tudom,hogy kik szolgáltak ki,és láttam embereket dolgozni,a minõségromlás alatt azt a töméntelen mennyiségû csak a legális drogok miatt ott dekkoló és mellesleg dolgozó embereket értem,akikkel volt szerencsém összefutni.És érdekes élmény volt...
Szerintem Hollandia nagyon jól csinálja,és követendõ példa lenne,mert például Amsterdamban nyugodtan lehet BÁRMELYIK kerületben békésen magányosan sétálgatni éjszaka is,még nõknek is!!!Mert rend van...
Érdekes...
srobert: ezt sajnos az emberek nagyobbik része nem tudja! Még azzal sincs tisztában, hogy az alkohol is (könnyû?)drog, és sokkalta addiktívabb, mint pl.a cannabis. Azt pedig már csak kevesen tudják, hogy még kishazánkban is kultúrája volt a cannabis fogyasztásnak 100 évvel ezelõtt.
Egyébként pedig mindenkinek: NÉZZÉTEK A WEEDS c. SOROZATOT!!! ÓÓÓRIÁSI! <#nezze>#nezze>
viszont a tüdõm csupa korom 😄DDD
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Úristen.... Télleg?
Akkor vissza is váltom a következõ repjegyet...
Olvass róla a google-ban,az alkoholizmus címszó alatt.
A szervezeted megérzi hogy valami nem klappol.
Azért vagy ember mert van agyad amivel agyalsz.Ha azt leharcolod,megnézheted magad tutira.
KO
Aztán éljél agy nélkül...
Ki nem próbálta ki?
Szerintem kevesen vannak már.Nem helyes,hogy az egész fiatal kölykök is hozzá tudnak jutni olyanabb körökben!
Ha valaki drogokkal akar élni,menjen Hollandiába,ott lehet.
Meg is klátszik a munkaerõ minõségén mondjuk:::
Szóval én nem élek ilyen szarokkal.
amúgy meg varázsgombától max sárgaságot kapsz...
ha meghalsz akkor szart adtak ...szólj ,hogy legközelebb figyeljen oda..
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.