13279
-
#5196 áz xDD -
#5195 áááh ott meghalnék agyilag... majd reggel hazafelé :o) -
#5194 munkahelyen nagy vicc hajtogatni egyet :) -
#5193 a faszom kivan :@ éjszakai műszak sux és csak délután lesz bagaretto D: -
#5192 space cake-el megleptem magam :) -
#5191 nem ez az első
csk még jointot nem nonszíjtam -
Ben C #5190 Asszem rendőr leszek. -
Ben C #5189 a kezdőknek mindig ezt mondják. holland orange. :D -
#5188 jah valami holland fű volt -
#5187 pedig már rég leégett:/ -
#5186 de ütős fű anyás azt flashaltem hogy ég a ház:D -
Ben C #5185 de nem szabad tul közelről szagolgatni, mert mellesleg meg harap. -
#5184 ja de ugy az ujjamon marad és hozzáragad a papir... aztán szétszorom véletlenül a faszba és anyázok egyet... -
#5183 sőt ha kézzel darabolod akkor is ottmarad:) -
#5182 küldök mail-ben sample-t füszaga van, egyszer majd biztos megtudod :) ha mákod lesz, majd most :)
ja és ha olloval szecskázod, akkor ilyen ragadós cucc marad az ollón. az a gyanta :) az is egy jele hogy nem qrnak át :) -
#5181 és milyen az illata
? -
#5180 hmm
ha rendes cuccot kapsz, azt onnan tudni hogy nagyon jellegzetes szaga van. mit szaga, illata... :D -
#5179 monnyuk -
#5178 lelkes amatőr? -
#5177 csak azért mert ma jön nekem egy gramm és hogy tuggyam hogy igazi és ez élet halál kérdése -
#5176 na ma laza napot hirdetek, reggeli joe... bassza meg már fél kettö, azthittem 10 körül van... tegnap esti betett ugy nézem :] -
#5175 looooool :DDD -
#5174 D: -
#5173 hmmm... evvolt a napi 2 gramm :)
-
#5172 sry -.- -
#5171 azakérdés :?_ASD?:_ASD:?_AS:DASD:_ASD -
#5170 kellemes aromája és illata van :D -
#5169 visszaköszön -
#5168 hell
honnan lehet felismerni a joint ot? -
#5167 én ültettem-.- -
#5166 :DD
ti h csináltok tulipánt?? én próbáltam de nem jött össze. még vki bevágott ide egy linket és ott mutatták meg irták de nekem nem ment. két dohánypapirből próbáltam ahogy írták :SS és nem ment
tudtok segíteni? -
#5165 jah.... az karcosabb :DD -
#5164 hja... 20 liter gyerekvéré többet adnak :D ugye? -
#5163 asszem kb 25g-ig csekély mennyiségnek számit(hatoanyag függö)tehát ha jol tudom, jogilag ha 1 van nálad, vagy húsz, ugyan az a "dijazás". -
#5162 mindíg hoznak vmi törvényt.. évente módosítják ,de amúgy elképzelhető ,mert hallottam pár ilyen esetről... pl ismerősöméktől elvettek 1 g-t és nem volt benne a jegyzőkönyvbe. (nem fű miatt vitték be) na szal el tudom képzelni mi lett a sorsa annak az 1g-nek... este járőrözés közbe egy kis pippanatpillanat jó lehet. -
Ben C #5161 Ja, amugy az okosak véleményét kérném.
Egy egyetemista barátnémtól hallottam hogy életbe léeptt egy olyan törvény, h nem büntetnek meg h 1 gramm alatti mennyiségű marihuanat találnak nálad, saját fogyasztásra. Természetesen elkobozzák, de nem lesznek következményei.
Ez létezik? Mellette szól, hogy a csaj nemnagyon szokott olyanokat beszélni, amiben nembiztos, ellene, hogy nem hiszem. :D -
Ben C #5160 naugye hogy vágod :) -
#5159 olyan fos napom volt / van, hogy ehhez mar kulso segittseg kell :)
[pedig nem szeret napkozben thc-t magaba tomni] -
#5158 napot!!! -
#5157 gyáááááááá!