Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
jaja😊 gyógyszert mi is árultunk😄 haver belekarcolt egy smilet, és vitték mint a cukrot😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mielõtt belekezdenétek az ültetésbe ajánlom ezt a progit: High Grow.Egy kis virtuális kanabiszocska nevelde😄 vannak benne hasznos dolgok,meg segítségek is...

NeverwinterKING
van magod?ez tök cool😄Dhonnan szerezted???
egyik haverral mi is elmélkedtünk h be kéne szerezni csak hát mi kurvára hülyék vagyunk az ilyenhez:/de viszont jól el lehet paszolni

\"You are fucking crazy people!\"

jaja lessan elültetem a magokat 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

mila69en
hát igen hamár elsõkézbõl nem tudod megvenni akkor nagyon válogasd meg kivel hozatsz😄 bár sztem aza legegyszerübb ha nem is veszel😄DD akkor tuti nem rántanak be:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Fido4life
kár hogy korrektséget kevesen ismerik, legalábbis e dologban ritkán... ezentúl ha venni akarok, mindenképpen csak nagyon közeli haveron keresztül, akiben tudom hogy megbízhatok..

mila69en
hát aza úgy ahogy csak azért írtam mert szeretem a zöldet meg a kalapost^^
szent lelkek csinálnak iet?😄 mert akkor tényleg az vagyok<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

háát nekem is rosszul állnak dolgaim... így a tagnak 2hete odadtam a pénzt azt tennap este ilyet nyomott(épp egy partyn volt), hogy otthon van neki azt má nem megy vissza, de majd ma délután odadja. MOst meg találkoztam vele azt mondta, hogy tennap azé csak bejöttek azt eldurrantották még ami volt és má felet meg nem akar adni, de holnapra tuti meglessz a dolog... :S szóval elég lehúzógyanus a dolog... 😞

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

NeverwinterKING
úgy ahogyxD képzelem😄DDD

wander01
ugy ahogy mi ja 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

mila69en
ami elmult az elmult😊 én már egy szentlélek vagyok<#idiota> úgy ahogy😄

prezi
jah sajnos ez van tudom én is... csak nyomatnom kellett a szent beszédet sry ha betaláltalak vele 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

mila69en
nem tudom mi lenne ha mindenki korrekt lenne😄 oan még nem volt és nem is lessz soha a büdös életbe...meg amugyis a drog és a zseton nagyúr fõleg a komolyabbak és hátha kicsit belemelegszik az ember akkor nem néz se kutyát se macskát:/ azt ránt akit tud én márcsak tudom😄 bár hálistennek vagyis magamnak rám ezmár nem jellemzõ😊

prezi
ez a szar a pop szakmába kevés a fain ember, mindig csak a lehúzás, a kamu, a vám, a tartozás.... mennyivel egyszerûbb lenne ha mindenki korrekt lenne nemgondolod ? 😊

prezi
hol laksz ? 😄

Fido4life
hát nem tok mit csinálni, lakóhelyemen respect szintem a minimális szint alatt van, szal ha én oda állnék kötekedni hááát..nem hiszem hogy jól kerülnék ki belõle :S

mila69en
hja ugyanezzel az indokkal rántottam le egy csávot egy lcd monitorral evitték a yardok<#vigyor1> de az volt a legjobb mikor eladtam a tûzkövet microtripként<#hehe> na meg az sem volt gyenge mikor hazamentem anyámékhoz azt össze szedtem a gyógyszereit ilyen kis madarak voltak rajta meg volt ilyen sárga R-betüs is volt elvittem belõle 4 levéllel azt meg becseréltem egy 82-es tévére tv-t meg elpasszoltam 60ezerért<#gonosz1> mégjógy ennyi madár van... legalább én nem unatkoztam<#nyes>

behuzták a csigányok^^
kulabácsi
hehe ilyeneket énis mondtam😄 meg h jajj az emberem lehúzott, meg kiesett a zsebembõl hasonlók😄 de ha hagyod akkor többször is be fogják játszani...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
puff és ezt csak így hagyod hogy madárnak nézzenek?<#ravasz1> csapnám is telibe az állát😄

Fido4life
na nekem meg most hivatalosan bevallotta az embör hogy lelettem húzva..
az indok vicces: a járdok elvették tõle 😄
na de mind1 buktam már több pénzt is, in my life

wordsworth
hát ezaz 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

OrioN the S
<#wilting>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

wordsworth
Srácok.. Ünnep alkalmából majdnem meghaltam xD
kicsit nagyra sikerültek a dolgok... Kicsit el lett tulozva xD
Pörgött a szivem ezerrel, azt hittem szivrohamot kapok, aztan egyszercsak azt feelingeltem h megallt a szivem 😄DDD
Ott fekudtem a kanapen megallt szívvel, neztem bele a napba az meg nezett vissza ram O.o
Utanna meg beindult a szivem és leestem a kanapéról.. fasza

PSP user n\' soon ps3 user too :)

NeverwinterKING
xD

mila69en
<#idiota>

kulabácsi
lol

OrioN the S
há bazze 😄 unatkoztunk.. meg eddig mindíg õk követtek.. most fordult a kocka <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
az szar lett volna :d

kulabácsi
szépek vtok tik is😄

prezi
...és ha lett volna náluk egy drogszimat kutya..... XD

OrioN the S
persze full készen :d

OrioN the S
mi tegnap elnéztünk a balhé helyszínére a városba 😄 megálltunk és akkor vettük észre ,hogy ott gyülekeznek a yardok 😄 vagy 20 gyûjtõsverda és 15 teherautónyi rendõrt követtünk :d meg ott fényképezgettük D: érdekes érzés volt 😄

szép az az accord^^
wander01
ja többi kép a galériámban 😄DDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
tegnap egy kurvanagy vidéki lövöldözés után

rátekertünk a témára. ilyen cuccot még nem toltam, egy cigi után 4 órát röhögtem megállás nélkül. most olyan érzésem van hogy a fejem készül ketté esni 😊

igazi redneck rampage volt 😄DD

RIZLA
omg!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

hájó akkor csavarjunk^^
OrioN the S
<#zavart2>

OrioN the S
😄Ddd azaz

jókis hab patron xD
OrioN the S
<#nevetes1>

RIZLA
<#ejnye1> kábítozni nem szabad ..... <#hawaii>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S

kulabácsi
hát én már semmit nem értek😄

mila69en
a te idõd már lejárt<#mf2><#hehe>

RIZLA
hogy miiii...?! 😊)

OrioN the S
holnap? vagy pénteken? 😄

RIZLA
hopp 1 hiba, ez nem "csak2 xD oda szolt <#banplz>

RIZLA
kis pötsök ..... xDDDDDDDDDD