13279
-
#6436 ha jobban belegondolok, nemtom melyik az utodebb: szegney peti nagymamajanak az ivoleve, vagy egy egeszseges 2g-s joker cigi :D -
#6435 lol :)) -
#6434 xD -
#6433 :DDD -
ecneb #6432 mennyi magod van? 3-4 alatt szinte fölösleges elkezdeni, hacsaknem te vagy a legszerencsésebb ember a földön, vagy csak poénból csinálod, vagy valami ultraspeckó tuti helyről szerezted és biztos kislányok ( ilyen nincs ) :)
am heppy xmass -
#6431 :)
-
LoVePrOgReSSiVe #6430 vizes vattába teszed...de figyelj h mindig vizes legyen egy kicsit.egyébként ajánlom figyelmedbe az india ajándéka cimű könyvet.
India ajándéka -
#6429 gugli :) -
#6428 hogy csíráztassam,
-
LoVePrOgReSSiVe #6427 előbb csíráztasd, ha 2 centis akkor ültesd el
-
#6426 fődalá ásod -
#6425 ez nem sikerült -
#6424 vannak magjaim hogy kéne kezdeni a
z ültetést?
-
#6423 boldog karácsonyt
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@M???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@$???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????MJ5???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????#=@???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????J(@???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????@(?#???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????C??$M??????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????$???=W??????????????????????????????????????????????
????????????MW?????????????????????????????????@7?!??$??????????????????????????????????????????????
????????????M%W????????????????????????????????3???!?=W?????????????????????????????????????????????
?????????????#JW??????????????????????????????#7???!??#?????????????????????????????????????????????
?????????????MC$M?????????????????????????????3???!!??7?????????????????????????????????????????????
??????????????A(3W???????????????????????????W$??!!!!?CW????????????????????????????????????????????
???????????????((3??????????????????????????3=?!!!!!!($?????????????????????????????????????????????
??????????????M=((7#M????????????????????????3??!!!!!!?A????????????????????????????????????????????
???????????????C???(%?M?????????????????????#J??!!!!!!!C???????????????????????????M#$5M????????????
???????????????3????(=AM????????????????????5?!!!!!!!!?$M????????????????????????W5JJ@??????????????
???????????????#(?????=35???????????????????%(!!!!?!!!!=@??????????????????????@37(JW???????????????
????????????????=???????=#W?????????????????J?!!!!?!!!?7W???????????????????MA$=??CW????????????????
????????????????$????????=75???????????????W$?!!!!!!!!!(#????????????????M?$C??!!(#?????????????????
????????????????5(?????????C?M?????????????#(?!!!!?!!!!=W???????????????M%=!?!!!?CW?????????????????
????????????????M$????!!!!??(J?????????????M7?!!!!!!!!!($?????????????WC7!!!?!!!=@??????????????????
????????????????M%=??????????(5@???????????A7!!!!!!!!!!?A???????????@%J!!!!!!!!(%M??????????????????
??????????????????5(?!???!!!!!(7M??????????$!!!!!!!!!!?(5M????????W@7?!!!!!!!!?C????????????????????
???????????????????C?????!!!!!?(%@?????????5(?!!!!!!!!!?JM???????MC(?!!!!!!!!!7@????????????????????
???????????????????W7??!!?!!!!!!?CM???????MC?!!!*!?!!!!(%??????W#%??!!!!!!?!?C5?????????????????????
???????????????????WJ(??!??!!!!!!?%#???????5?!!!!!!!!!!!$?????M%?(!!!!!!!!!!(5??????????????????????
????????????????????W3??!??!!!!!!!(=W??????5?!!!!!!!!!!=????@%=!!!!!!!!!!?3@M???????????????????????
?????????????????????57??!!!!!!!!!!?%@?????MC?!!!!?!!!!($???WC?!!!!!!*!!**(%????????????????????????
??????????????????????@J??!?!!!!!!*!(CM????MC!!!!!?!!!!?5??W7(!!!*!!!!!!!=5?????????????????????????
???????????????????????%(!!!!!!!!!*!!(5????J!!*!?!!!!?=@?WA!!!!!!!!!!**?$???????????????????????????
?#@M???????????????????M57?!!!!!!!!!!?(3???MA?!!!?!!!!!($M3(!*!!!!!!!!!(AM??????????????????????????
M?%3$A#?WMMM????????????M$=?!!!!!!!!!!!7@M?#(?!!!!!!**!=?@(!!!!!!!!!!!=$????????????????????????????
????$=(77JJ$%A?WM????????M@J?!!!!!!!!!!(=@?M7!!!!!!***!$%C?!!!!!!!**!(@M????????????????????????????
?????@C(????(?((C$$5WM?????#7?!!!!!!!!!*!$M?@(!!!!!*!!!?(**!!!!!!!*!7A??????????????????????????????
??????WJ(?!????????(CC5?W???W5(!!!!!!!!**=3W@7!!!?!**!!=(***!!*!!*!JW???????????????????????????????
???????W57?!!!!!!!???!?=75??MM$(!!!!!!!!*!!?5?!!*!!!!!7*!!!*!***!?J@????????????????????????????????
??????????$(?!!!!!!!!!!!!(=7%?@#C?!!!!!!!*!$W3!!!!!!!!(!!*!!*!!!?3M?????????????MMM?WW?WWWMM????????
??????????MAJ(?!!!!!!!?!?!!??7=J3=?!!!!!!!!!5W7!!?!**(3?!!!!*!?=%???????M?#@%3%CCC=7=(C7733$AA5555#?
????????????W37(??!!!!!!!?!!!!!!7=7(!!!!!!!!%?$?!?!!?$C!!!!!!?J?M???MWWA33(?(!!!!!!!????(((((=7J$A@?
?????????????MW$7(?!!!!**!!!!!**!!!(!!!!!!?!77?!!?!!?C!!!!!!?C5M?W##3==?!!!!!!!!!!!!!!!????(=$#W????
???????????????MM5=??!!!!!!**!!!!!*!!!(?!!!!!?$(!?!!=(!!!!?C@W#%$=??!!*!!!!!!!!*****!!!?(CJ#W???????
?????????????????M@5J?!!!!!!****!!!!!*!?!?!!??#$??!=$???!($##%=!?!!!!!!!!*******!!!!!=C35WM?????????
????????????????????W5%C?!!!!!!****!!!!!!77(??$%??!C3??(%?@$?!!!!!!!!!*******!!!!!($35M?????????????
????????????????????????A%C?!!!!!!****!!!!==!?(J=??C7(($#$=?!!!?!******!!**!!?!(%A#M????????????????
??????????????????????????M5A$7((??!!***!!!!(=?=7??7(C5%7!!?!!***!!!!!!!!(7(J@@@????????????????????
????????????????????????????MW@555J?!?(?!!!!!((?=?((7J=(?!!!!*!!!????7A$3#W?????????????????????????
?????????????????????????W5%C==((=??((??(=(!????????(???!???!?C3JJ@M????????????????????????????????
??????????????????????M#$C(??!!!!!!!!!!!!?!!????????!???!!!??!(=7C3%#@W?????????????????????????????
?????????????????????#3(???!!!!!!!*!!***!!!((((??!??!!***!!!!!!!!!?!!?C%@WM?????????????????????????
??????????????????M#J=??!!!!!********!!?C$J7(?!!!*=J!*!!!******!!!!!!!?!(=3?W???????????????????????
?????????????????#J(!!!!!!******!!(7CA%5#%=!!!!!!!C5J*******!*,,****!!!!!!!?=A??????????????????????
??????????????M@$(!!!!!!!!?!?(CCA#WWW?3=?!!!*!?=!!C5W3!****!!!?!**********!!!?(%?M??????????????????
?????????????W3(?(=7=C7$$%AA#?MM????#7?!!!***7##!!CA?MC?**,**!C%7(*******,***!!!=@??????????????????
???????????M53A@WMMMM?M???????????M$?******?=W??%(J3W?M?C?****!%WM%A7(=!!!***,**!?3W????????????????
???????????MWM????????????????????$?*!**?=J5???M%3J???W#3?!*!(@???W@?%JAJ=3=!!!!?J#M????????????????
??????????????????????????????????=!(C$5W?????????5J@??????W5=!!J??????????M?M??##5$J$#M????????????
?????????????????????????????????$=%?MM????????????J5???????M?3?(???????????????????MW@?????????????
????????????????????????????????W3@???????????????M3%??????????5(???????????????????????????????????
????????????????????????????????MW????????????????M$JW?????????MA@??????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????5C???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@C#??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????WJ%??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????M$3M?????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????53M?????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????MM??????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
#6422 torokfájás überz... spanglinál nem is érzem :D -
#6421 Phótogh Garadzsonyt!
Tüdőgyuszi powa! D: Csinálok is egy lekezelő herba fire-smoke-tired lantot -
#6420 szóldzsahhh offf dö wííííd -
#6419 neked is! legyél jó szoldzsör:D (K) -
#6418 neked is, meg ugorj be a goa topikba vár ott meglepi... -
#6417 melo nekemis elmaradt:)
enyémis most égett el:)
thx és viszont minden jókat:) -
#6416 elaludtam egy cseppet hajnali 4hez kepest. legalabbis en igy latom :)
felhivtam a csoda bazist, bejelentettem, hogy sajna ismet beteg lettem :D
hmm, par napja jatszottam be... rohadt virusok
ennek oromere, h nem kell mennem sehova marha boldogan elpippantottam egy joker cigit.
[off]
Kellemes Jointos-Gombas-Csokis Karacsonyi Unnepeket Minden Jo Keresztenynek Eme Tapigban!!!
[on] -
#6415 mind1 akkor :) -
#6414 amugy ez mix borító lesz -
#6413 azmiaz?:D -
#6412 **rs.com-ra
:cCcc -
#6411 rs.comr-a vele :D -
#6410 már lassan 1 éve shoppoltam össze
-
#6409 ohh nincs mit... gondoltam megosztom a Life Style-t -
#6408 meglesve, csipegettem :) [megkoszoni szepen]
smoked -.- -
#6407 látom kedveled a psy-t :)) javaslom ugorj be a goa phorumba van ott 1 full on album, ajánlom figyelmedbe.... -
#6406 itthon vegre :)
eljaatszottam a beteget, (igen, nagyon paraszt dolog igy otthagyi a haverokat) `oszt most itthon vagyok majdnem egy hetig :) M4 carbine pihen, szemelyem pedig hazaterve a hajnali utazasbol tekert egy finomat es most jol van :D
p.s.: ma reggeli kinalatom a hosszu napra itt van
-
-
#6404 hát aphex twinnek elég beteg klippjei és zenéi vannak
amúgy sztem ez egy kutyámajom :O -
#6403 cigi utáni video
mellesleg MIEZ ?!?!?!?4 -
#6402 -
#6401 akkus csavarbehajtóval? :D -
#6400 én megyek nyomok egy kis multiplayer csocsot a krimóban :D -
#6399 én meg most :D -
#6398 én már pénteken :D -