13279
  • dogfish
    ha jobban belegondolok, nemtom melyik az utodebb: szegney peti nagymamajanak az ivoleve, vagy egy egeszseges 2g-s joker cigi :D
  • dogfish
    lol :))
  • OrioN the S
    xD
  • RIZLA
    :DDD
  • ecneb
    mennyi magod van? 3-4 alatt szinte fölösleges elkezdeni, hacsaknem te vagy a legszerencsésebb ember a földön, vagy csak poénból csinálod, vagy valami ultraspeckó tuti helyről szerezted és biztos kislányok ( ilyen nincs ) :)

am heppy xmass
  • dogfish
    :)

• LoVePrOgReSSiVe
    vizes vattába teszed...de figyelj h mindig vizes legyen egy kicsit.egyébként ajánlom figyelmedbe az india ajándéka cimű könyvet.
    India ajándéka
  • dogfish
    gugli :)
  • Olcsóvér
    hogy csíráztassam,
  • LoVePrOgReSSiVe
    előbb csíráztasd, ha 2 centis akkor ültesd el
  • Garf
    fődalá ásod
  • Olcsóvér
    ez nem sikerült
  • Olcsóvér
    vannak magjaim hogy kéne kezdeni a
    z ültetést?
  • Olcsóvér
    boldog karácsonyt

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????????@M???????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????????@$???????????????????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????????MJ5???????????????????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????????#=@???????????????????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????????J(@???????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????@(?#???????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????C??$M??????????????????????????????????????????????
    ????????????????????????????????????????????????$???=W??????????????????????????????????????????????
    ????????????MW?????????????????????????????????@7?!??$??????????????????????????????????????????????
    ????????????M%W????????????????????????????????3???!?=W?????????????????????????????????????????????
    ?????????????#JW??????????????????????????????#7???!??#?????????????????????????????????????????????
    ?????????????MC$M?????????????????????????????3???!!??7?????????????????????????????????????????????
    ??????????????A(3W???????????????????????????W$??!!!!?CW????????????????????????????????????????????
    ???????????????((3??????????????????????????3=?!!!!!!($?????????????????????????????????????????????
    ??????????????M=((7#M????????????????????????3??!!!!!!?A????????????????????????????????????????????
    ???????????????C???(%?M?????????????????????#J??!!!!!!!C???????????????????????????M#$5M????????????
    ???????????????3????(=AM????????????????????5?!!!!!!!!?$M????????????????????????W5JJ@??????????????
    ???????????????#(?????=35???????????????????%(!!!!?!!!!=@??????????????????????@37(JW???????????????
    ????????????????=???????=#W?????????????????J?!!!!?!!!?7W???????????????????MA$=??CW????????????????
    ????????????????$????????=75???????????????W$?!!!!!!!!!(#????????????????M?$C??!!(#?????????????????
    ????????????????5(?????????C?M?????????????#(?!!!!?!!!!=W???????????????M%=!?!!!?CW?????????????????
    ????????????????M$????!!!!??(J?????????????M7?!!!!!!!!!($?????????????WC7!!!?!!!=@??????????????????
    ????????????????M%=??????????(5@???????????A7!!!!!!!!!!?A???????????@%J!!!!!!!!(%M??????????????????
    ??????????????????5(?!???!!!!!(7M??????????$!!!!!!!!!!?(5M????????W@7?!!!!!!!!?C????????????????????
    ???????????????????C?????!!!!!?(%@?????????5(?!!!!!!!!!?JM???????MC(?!!!!!!!!!7@????????????????????
    ???????????????????W7??!!?!!!!!!?CM???????MC?!!!*!?!!!!(%??????W#%??!!!!!!?!?C5?????????????????????
    ???????????????????WJ(??!??!!!!!!?%#???????5?!!!!!!!!!!!$?????M%?(!!!!!!!!!!(5??????????????????????
    ????????????????????W3??!??!!!!!!!(=W??????5?!!!!!!!!!!=????@%=!!!!!!!!!!?3@M???????????????????????
    ?????????????????????57??!!!!!!!!!!?%@?????MC?!!!!?!!!!($???WC?!!!!!!*!!**(%????????????????????????
    ??????????????????????@J??!?!!!!!!*!(CM????MC!!!!!?!!!!?5??W7(!!!*!!!!!!!=5?????????????????????????
    ???????????????????????%(!!!!!!!!!*!!(5????J!!*!?!!!!?=@?WA!!!!!!!!!!**?$???????????????????????????
    ?#@M???????????????????M57?!!!!!!!!!!?(3???MA?!!!?!!!!!($M3(!*!!!!!!!!!(AM??????????????????????????
    M?%3$A#?WMMM????????????M$=?!!!!!!!!!!!7@M?#(?!!!!!!**!=?@(!!!!!!!!!!!=$????????????????????????????
    ????$=(77JJ$%A?WM????????M@J?!!!!!!!!!!(=@?M7!!!!!!***!$%C?!!!!!!!**!(@M????????????????????????????
    ?????@C(????(?((C$$5WM?????#7?!!!!!!!!!*!$M?@(!!!!!*!!!?(**!!!!!!!*!7A??????????????????????????????
    ??????WJ(?!????????(CC5?W???W5(!!!!!!!!**=3W@7!!!?!**!!=(***!!*!!*!JW???????????????????????????????
    ???????W57?!!!!!!!???!?=75??MM$(!!!!!!!!*!!?5?!!*!!!!!7*!!!*!***!?J@????????????????????????????????
    ??????????$(?!!!!!!!!!!!!(=7%?@#C?!!!!!!!*!$W3!!!!!!!!(!!*!!*!!!?3M?????????????MMM?WW?WWWMM????????
    ??????????MAJ(?!!!!!!!?!?!!??7=J3=?!!!!!!!!!5W7!!?!**(3?!!!!*!?=%???????M?#@%3%CCC=7=(C7733$AA5555#?
    ????????????W37(??!!!!!!!?!!!!!!7=7(!!!!!!!!%?$?!?!!?$C!!!!!!?J?M???MWWA33(?(!!!!!!!????(((((=7J$A@?
    ?????????????MW$7(?!!!!**!!!!!**!!!(!!!!!!?!77?!!?!!?C!!!!!!?C5M?W##3==?!!!!!!!!!!!!!!!????(=$#W????
    ???????????????MM5=??!!!!!!**!!!!!*!!!(?!!!!!?$(!?!!=(!!!!?C@W#%$=??!!*!!!!!!!!*****!!!?(CJ#W???????
    ?????????????????M@5J?!!!!!!****!!!!!*!?!?!!??#$??!=$???!($##%=!?!!!!!!!!*******!!!!!=C35WM?????????
    ????????????????????W5%C?!!!!!!****!!!!!!77(??$%??!C3??(%?@$?!!!!!!!!!*******!!!!!($35M?????????????
    ????????????????????????A%C?!!!!!!****!!!!==!?(J=??C7(($#$=?!!!?!******!!**!!?!(%A#M????????????????
    ??????????????????????????M5A$7((??!!***!!!!(=?=7??7(C5%7!!?!!***!!!!!!!!(7(J@@@????????????????????
    ????????????????????????????MW@555J?!?(?!!!!!((?=?((7J=(?!!!!*!!!????7A$3#W?????????????????????????
    ?????????????????????????W5%C==((=??((??(=(!????????(???!???!?C3JJ@M????????????????????????????????
    ??????????????????????M#$C(??!!!!!!!!!!!!?!!????????!???!!!??!(=7C3%#@W?????????????????????????????
    ?????????????????????#3(???!!!!!!!*!!***!!!((((??!??!!***!!!!!!!!!?!!?C%@WM?????????????????????????
    ??????????????????M#J=??!!!!!********!!?C$J7(?!!!*=J!*!!!******!!!!!!!?!(=3?W???????????????????????
    ?????????????????#J(!!!!!!******!!(7CA%5#%=!!!!!!!C5J*******!*,,****!!!!!!!?=A??????????????????????
    ??????????????M@$(!!!!!!!!?!?(CCA#WWW?3=?!!!*!?=!!C5W3!****!!!?!**********!!!?(%?M??????????????????
    ?????????????W3(?(=7=C7$$%AA#?MM????#7?!!!***7##!!CA?MC?**,**!C%7(*******,***!!!=@??????????????????
    ???????????M53A@WMMMM?M???????????M$?******?=W??%(J3W?M?C?****!%WM%A7(=!!!***,**!?3W????????????????
    ???????????MWM????????????????????$?*!**?=J5???M%3J???W#3?!*!(@???W@?%JAJ=3=!!!!?J#M????????????????
    ??????????????????????????????????=!(C$5W?????????5J@??????W5=!!J??????????M?M??##5$J$#M????????????
    ?????????????????????????????????$=%?MM????????????J5???????M?3?(???????????????????MW@?????????????
    ????????????????????????????????W3@???????????????M3%??????????5(???????????????????????????????????
    ????????????????????????????????MW????????????????M$JW?????????MA@??????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????????5C???????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????????@C#??????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????????WJ%??????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????????M$3M?????????????????????????????????????????????
    ????????????????????????????????????????????????????53M?????????????????????????????????????????????
    ????????????????????????????????????????????????????MM??????????????????????????????????????????????
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • prezi
    torokfájás überz... spanglinál nem is érzem :D
  • OrioN the S
    Phótogh Garadzsonyt!

Tüdőgyuszi powa! D: Csinálok is egy lekezelő herba fire-smoke-tired lantot
  • prezi
    szóldzsahhh offf dö wííííd
  • OrioN the S
    neked is! legyél jó szoldzsör:D (K)
  • Depridol
    neked is, meg ugorj be a goa topikba vár ott meglepi...
  • CheAteR88 #6417
    melo nekemis elmaradt:)
    enyémis most égett el:)

thx és viszont minden jókat:)
  • dogfish
    elaludtam egy cseppet hajnali 4hez kepest. legalabbis en igy latom :)
    felhivtam a csoda bazist, bejelentettem, hogy sajna ismet beteg lettem :D
    hmm, par napja jatszottam be... rohadt virusok

ennek oromere, h nem kell mennem sehova marha boldogan elpippantottam egy joker cigit.

[off]

Kellemes Jointos-Gombas-Csokis Karacsonyi Unnepeket Minden Jo Keresztenynek Eme Tapigban!!!

[on]
  • dogfish
    mind1 akkor :)
  • Depridol
    amugy ez mix borító lesz
  • Depridol
    azmiaz?:D
  • dogfish
    **rs.com-ra

:cCcc
  • dogfish
    rs.comr-a vele :D
  • Depridol
    már lassan 1 éve shoppoltam össze
  • Depridol
    ohh nincs mit... gondoltam megosztom a Life Style-t
  • dogfish
    meglesve, csipegettem :) [megkoszoni szepen]

smoked -.-
  • Depridol
    látom kedveled a psy-t :)) javaslom ugorj be a goa phorumba van ott 1 full on album, ajánlom figyelmedbe....
  • dogfish
    itthon vegre :)
    eljaatszottam a beteget, (igen, nagyon paraszt dolog igy otthagyi a haverokat) `oszt most itthon vagyok majdnem egy hetig :) M4 carbine pihen, szemelyem pedig hazaterve a hajnali utazasbol tekert egy finomat es most jol van :D

p.s.: ma reggeli kinalatom a hosszu napra itt van
  • Depridol

• kulabácsi
    hát aphex twinnek elég beteg klippjei és zenéi vannak
    amúgy sztem ez egy kutyámajom :O
  • prezi
    cigi utáni video

mellesleg MIEZ ?!?!?!?4
  • Depridol
  • OrioN the S
    akkus csavarbehajtóval? :D
  • prezi