Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
ha te 17 vagy akkor Denis Rodman ping-pong bajnok

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fido4life
pofozgatnád a 17 éves öcsédet ? 😄

RIZLA
na bravo..... nc

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NeverwinterKING
én 16 évesen szívtam az elsõt.
de ismerek olyat aki napi rendszerességgel tolja, most 15 de már tavaly is és sztem elõtte is szívta.

\"You are fucking crazy people!\"

OrioN the S
aha

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
ennyi.. nah meg a mostani generáció.. pff hulladék

kulabácsi
én soha -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandew
Ennyi idõs korában az ember már összejár a haverjaival bulizni, hogy jól berugjanak. Mivel az alkoholt sokkal mérgezõbbnek tartom ezért nem hiszem, hogy ez akkora gond lenne. Persze azért semmit se vigyen túlzásba az ember.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

OrioN the S
Viszont annyit ,ha Fido lenne az öcsém 😄 vagyis ez hülye példa... öcsém is anyni idõs mint Fido és ha megtudnám kapna 2 pofont meg az is aki adta neki.

OrioN the S
faszság... mitnha ti nem teszteltétek volna 14-15 évesen..

kulabácsi
jóakérdés

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
nézõpont kérdése

CheAteR88
nemkoraiezmégneked?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Fido4life
mondjuk ez rohatt gyengus volt, bár lehet szûrõ miatt<#idiota>

LasCar16
me too^^

#acm

Fido4life
smoked

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

dronkZero
Két hete sehol semmi. Kezdek morcos lenni... :]

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Olcsóvér
loll

Acer Aspire one

kulabácsi
amúgy te is 14 éves vagy szal nemtom h mirõl beszélsz...😄DDDD

dronkZero
Van humánusabb megoldás is: Fel kell elõlük vásárolni! 😄 😛

Olcsóvér
nemtudom itt csepelen vanna iylengyerekek de az a hibás aki a dja nekit az fel kéne akasztai

Acer Aspire one

Bandew
Azért ezt nem kell túlzásba vinni. Az alkohol is legális, mégsem ittuk le magunkat 5 évesen. Egy 5 éves gyerek nem is kívánja az ilyesmit. Tudom, hogy a mostani gyerekek kicsit "züllöttebbek" mint mi annak idején, de azért ennyire nem. Max kipróbálják, mint a cigit (én is kipróbáltam 11 évesen, szarul is voltam mint az állat) aztán olyan rottyon lesznek, hogy hagyják a fenébe.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Olcsóvér
és ha legalizáljék gondoljatok bele a jövõre geyerekeitekre mi lesz velük?
véletlen még nagyon-gyerekkorukban kipróbálják és valami bajuk lesz?
és az 5 éves gyereknek már borotválkozni kellene és 2 évesen lene lábszaga
azért iylen morbid nem de godojatok bele

Acer Aspire one

Olcsóvér
írni se tudok<#bdead>

Acer Aspire one

Olcsóvér
"Kisfiam, ha még egyszer rajtakaplak hogy piálsz/cigizel/füvezel..."

enyire azért ne fajuljanak el a dolgok és nem kéne ennyire meglágyítani a szülõknek a szívét mert ismeretségemben áll néhány ilyen szülõ és azoko n kívül vannak mésok is és ha véletlenül legalizálnák a gaját akkor mondjuj ne fajuljanaj már enyire a dolgok

Acer Aspire one

Olcsóvér
érdekes szétcsúszva elgondolkodni ezen

Acer Aspire one

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

wander01
látod, errõl van szó. hozzáállás kérdése, mert van pozitivum, negativum bõven. és egyet is értek mindegyikkel. én azt mondom, nem bánnám ha legalizálnák, az országnak sztem baja nem lenne belõle. sõt. viszont nem lenne a para mikor beszerzésen vagyok, és ha lehetne boltban venni, egye fene ránéznék 😊 (mondjuk a jól bejáratott minõséget elvárnám, ugyhogy lehet visszajárnék a mostanihoz is😊. a gyerekekrõl is teljesen igazad van. de ezt az anyja, apja ugyanugy mondhatná neki mint a többi "nemszabad" dolgot. és legyen korhoz kötve. 18+ vagy valami. eerre template-et is lehetne csinálni: "Kisfiam, ha még egyszer rajtakaplak hogy piálsz/cigizel/füvezel..." ennyi. de lehet nem vagyok eléggé begyepesedve, bár ez most igy elég paradox modon hangzik 😊)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

így visszaolvasva elég éles az ellentét a két hozzászólásom közt 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Jogos.. felháborítónak tartom hogy valakit meghurcoljanak azért mert elszív egy cigit a haverjaival.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dronkZero
Észre kéne már venni, hogy a tiltás a lehetõ legrosszabb megoldás. Aki akar így is hozzájut, csak ellenõrizhetetlen a minõség(ez ebben az esetben nem is baj), megadóztathatatlan (legalábbis közvetlenül), a bevétel a bûnözõket zsírosítja, és a félretájékoztatás miatt nagyobb a veszélye annak, hogy a tudatlan fogyasztó mást is kipróbál (mert ha errõl hazudnak, akkor biztosan a heroinról is).

A kis unatkozó surmók meg _így is_ kipróbálják és rákattannak. Egy díler nem fog személyit kérni, hogy elmúltál-e 18.
És most ne gyere azzal, hogy a cigit, piát is. Azt is mélységesen elítélem, ugyanúgy, mint aki drogot árul fiataloknak.

De ez nem indok arra, hogy felnõtt, felelõsségteljes embereket korlátozzanak.

Egyébként meg magasról szarok más kölykére. Nem a törvények dolga a gyereknevelés, hanem a szülõké.

Nem szeretnék közhelyes lenni, de gondolod hogy érett erre az ország? 13-14 éves pétnek esténként a városközpontot ellepik a csutkarészegen dülöngélõ általános iskolások, a legtöbben már cigifüggõk. Rendben, hogy a topik lágogatóinak nagy része már tisztában van vele hogy mit csinál, mibõl mennyit enged, de szerinted ez hány százaléka a lakosságnak?
Most erre mondhatod, hogy aki akar, úgyis szívni fog, mert nem így van. Aki nagyon akar , fog, viszont ha legális lenne, mindegyik kis unatkozó surmó kipróbálná, és jobb dolguk nem levén lehet rá is kattannának..

Szerintem Magyarország még nem érett erre..

CheAteR88
nem
csak érdeklõdés szempontjából kérdesztem

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

dronkZero
Most lehet, hogy csak városi legenda, de hallottam egy olyat, hogy a '98-as(akkor volt?) beszigorítás azért volt, mert az USA drogellenes lobbi megvette a kormányunkat kilóra, és hogy azóta is elég szép összegek kerülnek folyósításra, azért nincs is esély enyhülésre.

Ha igaz, akkor _soha_ a büdös életben nem is lesz itt még csak dekriminalizáció sem.

És még mi vagyunk a bûnözõk...

Bandew
Igen, de az a "miért ne legalizáljuk?" témához kötõdött, ez pedig a "miért legalizáljuk?" <#smile>

Egyébként az igaz, hogy a mi generációnk nyitottabb, de azért itt is vannak nagy ellenzõk, akiknek az agya totálisan úgy van beállítva, ahogy a média akarja. Elég csak elolvasni a topik elejét.

dogfish
legyunk mi is pocsfejek -.-

rollin`
wander01
erre csak annyit mondok, ez már rajtunk fog mulni nem a ferin meg a vikin, meg a többi pöcsfejen.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

RIZLA
Zárjegyes füvet az unokáink sem fognak még látni sajna...ebbe jobb ha beletörödünk

wander01
nem is kell mert felesleges, tökmindegy milyen a politika, a konzervativ látásmódja az embereknek nem fog változni. megmondom mikor lesz (lehet) enyhítés. majd akkor, ha a sok vén fasz, a mostani döntéshozók kihalnak szépen, és a mi generácionk kerül a székbe. ma ugyanugy divat, mint a póker. pár éve semmi szó nem volt rola (ettõl még jelen volt), most meg minden második-harmadik ember akit ismerek sziv. poker detto. divat, ujdonság, változás. apám azt sem tudja mifán terem. növény. elsziják. ennyi. amszterdamban még röhögött is mikor akartam venni egy palántát a virágpiacon. biztos rossz. apámék idejében piálás ment, mert az volt. mostmár van ez is, és szépen bele fog ülni a fiatalabb generáció tudatába, és ez késõbb (azt mondom 13-15-18 év múlva, mikor olyan pozicioba kerülnek a mai szivós fiatalok hogy beleszolhatnak ilyenekbe (és bele fognak), akkor lesz enyhítés, vagy legalizálás. de amig a mostani vén farkak ki nem pusztulnak nem lesz változás. DIE BITCHIZ

dogfish
ott a pont! 😊
en ezt egy szoban osszefoglaltam >>> #6631

Bandew
Meg lehet hülyeséget mondok, de sztem egy legalizálás elég szépen fellendítené az ország gazdaságát:

1. Az alvilág elesne egy hatalmas bevételi forrástól.
2. Rengeteg gyógyszer
3. Ruhák és egyéb textíliák
4. Papírgyártás (nem kéne fát kivágni!)
5. Plusz adó.
6. Rengeteg új munkalehetõség.
7. És persze az "új élvezeti cikk" fogalma, ami a "kenyér és cirkusz" elméletbõl az utóbbit képviselheti. Ha pedig sütikét sütünk, akkor mindkettõt. <#smile>

(Nem akarom politikai irányba terelni a témát!)

dogfish
ha... :c

sok oka van, amiert ez nem legal ott, es egy darabig nem is lesz.
ha annyi "legalis" fogyaszto lenne, mint amennyien piat vesznek a sarki kozertben, akkor egy csapasra 18 ev felett vasarolhato lenne szvsz
OrioN the S
Ha legál lenne lehet csökkenne a bûnözés is... mert akkor nem lenne bûn ¢¢

OrioN the S
Mert mindig többen vannak azok akik faszt se tudnak róla ,de megmagyarázzák ,hogy rossz 😊

dogfish
az egyetlen ok egy szo: penz
Bandew
Igen. Pesten és környékén volt némi bekeményítés.
Amúgy én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyszerûen nem tudom ép ésszel felfogni, hogy a fû miért illegális. Sokan a gyógyszeriparban látják a választ, ami a bevétel érdekében mindent megtesz, hogy illegális maradjon, hisz rengeteg gyógyszert lehetne elõállítani a növénybõl. Ez olyan kicsiben mint az olajipar, hiába a rengeteg alternatív erõforrás.

dogfish
a rohattak :Cc

neha halat adok az istennek, h nem vok ott 😊
dronkZero
Nem teljesen ez a baj.

Kékfény 01.08.-as adásból kiderül, mi a baj. Elég csúnyán ki lettek takarítva a kohók...

wander01
sztem most elfogyott az elözö vasáruszállítmány, és most jön az új szüret... kb 2,5-3 havonta figyelhetõ meg ez az aszály, és egy kör a termesztöknél kb ennyi lehet... de lehet nincs igazam...