Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
de ismerek olyat aki napi rendszerességgel tolja, most 15 de már tavaly is és sztem elõtte is szívta.
\"You are fucking crazy people!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Acer Aspire one
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
véletlen még nagyon-gyerekkorukban kipróbálják és valami bajuk lesz?
és az 5 éves gyereknek már borotválkozni kellene és 2 évesen lene lábszaga
azért iylen morbid nem de godojatok bele
Acer Aspire one
enyire azért ne fajuljanak el a dolgok és nem kéne ennyire meglágyítani a szülõknek a szívét mert ismeretségemben áll néhány ilyen szülõ és azoko n kívül vannak mésok is és ha véletlenül legalizálnák a gaját akkor mondjuj ne fajuljanaj már enyire a dolgok
Acer Aspire one
Acer Aspire one

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A kis unatkozó surmók meg _így is_ kipróbálják és rákattannak. Egy díler nem fog személyit kérni, hogy elmúltál-e 18.
És most ne gyere azzal, hogy a cigit, piát is. Azt is mélységesen elítélem, ugyanúgy, mint aki drogot árul fiataloknak.
De ez nem indok arra, hogy felnõtt, felelõsségteljes embereket korlátozzanak.
Egyébként meg magasról szarok más kölykére. Nem a törvények dolga a gyereknevelés, hanem a szülõké.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Most erre mondhatod, hogy aki akar, úgyis szívni fog, mert nem így van. Aki nagyon akar , fog, viszont ha legális lenne, mindegyik kis unatkozó surmó kipróbálná, és jobb dolguk nem levén lehet rá is kattannának..
Szerintem Magyarország még nem érett erre..
csak érdeklõdés szempontjából kérdesztem
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ha igaz, akkor _soha_ a büdös életben nem is lesz itt még csak dekriminalizáció sem.
És még mi vagyunk a bûnözõk...
Igen, de az a "miért ne legalizáljuk?" témához kötõdött, ez pedig a "miért legalizáljuk?" <#smile>#smile>
Egyébként az igaz, hogy a mi generációnk nyitottabb, de azért itt is vannak nagy ellenzõk, akiknek az agya totálisan úgy van beállítva, ahogy a média akarja. Elég csak elolvasni a topik elejét.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
1. Az alvilág elesne egy hatalmas bevételi forrástól.
2. Rengeteg gyógyszer
3. Ruhák és egyéb textíliák
4. Papírgyártás (nem kéne fát kivágni!)
5. Plusz adó.
6. Rengeteg új munkalehetõség.
7. És persze az "új élvezeti cikk" fogalma, ami a "kenyér és cirkusz" elméletbõl az utóbbit képviselheti. Ha pedig sütikét sütünk, akkor mindkettõt. <#smile>#smile>
(Nem akarom politikai irányba terelni a témát!)
sok oka van, amiert ez nem legal ott, es egy darabig nem is lesz.
ha annyi "legalis" fogyaszto lenne, mint amennyien piat vesznek a sarki kozertben, akkor egy csapasra 18 ev felett vasarolhato lenne szvsz
Amúgy én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyszerûen nem tudom ép ésszel felfogni, hogy a fû miért illegális. Sokan a gyógyszeriparban látják a választ, ami a bevétel érdekében mindent megtesz, hogy illegális maradjon, hisz rengeteg gyógyszert lehetne elõállítani a növénybõl. Ez olyan kicsiben mint az olajipar, hiába a rengeteg alternatív erõforrás.
Kékfény 01.08.-as adásból kiderül, mi a baj. Elég csúnyán ki lettek takarítva a kohók...