Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
butamadre.blog.hu

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

LasCar16
begfáztam...csak tisztán wóterpájp-:- <#integet2>

#acm

dogfish
<#awink>
OrioN the S
😄😄dd ennyi

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#vigyor2><#idiota>

Hali...bocsi hogy igy ide pofátlankodok, de gondoltam itt jófej emberkéket találok...mizu???...<#help>

Garf
suundddd

http://www.flickr.com/photos/bubue/

dogfish
jah, csaak lazan dude 😄DD
kulabácsi
ismerõs :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
:d hát hallod.. tegnap anynira bebasztam ,hogy most azt se tudom kitõl kérjek bocsánatot 😄 kitört belõlem az állat :$

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
loáál, en kerek enezest 😊)))))
OrioN the S
:d sztár vagyolk vazze

dogfish
😄

mi ez a sok sarga csillag, teeeeeee? 😄
mik ki nem derulnek mar 😄
OrioN the S
ápr. -bs mennyi tenkjú lesz vazzae... fuh bebasztam _D: szijstok osakt

dogfish
35000-nel mar nem birtam tovabb 😄DDDDDDD
dogfish
jja, most pisz lav junitis el;etet elek, napi szinten hazavagom magam valamivel 😄
RIZLA
😊 kk kutyahal

dobbantottál már a dzsijádzso brigádbol? 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
HBD thc a pajtinak 😊
OrioN the S
😄 pü: Tigid érjen bokáig 😄

kulabácsi
sztem õ most nem lát 😄DD
am HBD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Enosh Chan
HBD RIZLA, gondolom itt latja 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

hoppáré akkor megint beáll errefele a téma.. mind1

ámen

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Bandew
Egy nagyon jó CIKK a fûrõl, nem tudom ismeritek-e. Bárki aki sztereotíp módon áll hozzá a "drogosokhoz" el kell hogy olvassa!
Arra gondoltam ki kéne nyomtatni egy rakatot ebbõl és szétszórni országszerte! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dronkZero
A sztóner rokkot szeretitek-e?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bandew
Én úgy tudom egybe érdemes nyomni, bár még nem próbáltam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nincs...nincs :\

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

van............................... nincs 😄😄:😄😄😄😄:

cheech and chong's up in smoke ... watchin'

Olcsóvér
csak ki lehetsz tõle és nem nagyon tudom hogy ki szíva ilyen salvia-t...

Acer Aspire one

salviát használt már valaki fûvel párosítva? nem fedi el egymást a kettõ hatása vagy ilyesmi?

dogfish
gyaaa, omlaas 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Olcsóvér
akkor ütõs

Acer Aspire one

dogfish
😄
kulabácsi
áhh neeeem, csak bárányszart kaptál :C

Olcsóvér
ha gyapjas a fû az gond?xdxdxxd

Acer Aspire one

OrioN the S
Ezentúl mindig tolok rá 3 feles jägert 😄 Garantált nyerítés! 😄 Nem ígéret! Bizonyíték!

Bandew
Elvileg az teljesen legális is.

CheAteR88
sry de nem kötekedés de szerintem azisfos

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Garf
ez salvia. látnokzsálya. halucinogén növény. daath.hun van rola csomo minden irva.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Olcsóvér

Acer Aspire one

ColdFire
így gondoltam én is.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

OrioN the S
szövege jó. ha én szövegelném imádnád? 😄

ColdFire
osztom a véleményeteket, de ez a szám jóféle

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CheAteR88
nemvagyegyedül

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

RIZLA
de gyülölöm ezt a faszfejet.....

ColdFire