Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
ehh most megint van valami jó kis botrány kialakulóban a suliban. Lopás volt, a tesiöltözõbõl elvitték pár ember értékeit, és gyanúba keveredett egy srác mert fölhívott valami dealert hogy nagyon kell fû az meg bejött a suliba és lehet hogy õ volt. Ezekután a srácot magát is behívták a rendõrök, de õ bevolt tépve és úgy ment be, persze levágták és lehet visszahívják vizeletvizsgálatra. remélem kimaradok ebbõl a szarból...

Spread De Love!

kulabácsi
vak? 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én is örülnék ha még nem hallottam volna olyat ...😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

N1ggA
pénteken az iskolában bejött egy bíró társadalomismeretre beszélni, és azt mondta, olyat még nem hallott, hogy 1 hónap után is tudták mutatni a füvezést

Spread De Love!

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol

Daffit
Csak? Írigy vagy!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

n3whous3
csak

púúúúú

Daffit
Miért is?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

n3whous3
rohattttttak 😮

púúúúú

jah...jó volt 😄

Daffit
Pontosan! Ez egy külön procedúra, amit sem vérvételnél sem vizeletnél nem vizsgálnak alapból.

#7414: Ha félsz, hogy lebuksz, akkor ne csináld. Az a fél szál már biztos kiürült. Egyébként jó volt? Kiváncsi vagyok <#vigyor2>

egyik se 😄
ja akkor oké...legutolsó lesz

dronkZero
Miért, rendszeresen pisiltetnek téged, vagy mi van? Vagy szoktak megállítani az utcán, levenni egy decire, igazoltatáskor? Esetleg olimpiai sportoló vagy?
Még orvosi (egészségügyi!) vér és vizeletvizsgálatnál sem nézik, csak akkor, ha kifejezetten ezt keresik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

és ha 2-3 hete egy fél szálat... 😄

Daffit
Igen vizeletbõl kimutatható, hogy szívtál e az elmúlt 1-3 hónapban. Viszont ha életedben csak egyszer próbáltad, az gyorsan kiürül, pár hét.

dronkZero
Alkatfüggõ. Szálkásra gyúrt sportolóból egy hét alatt távozik, ellustult zsírmalacból meg talán még két hónap alatt sem. Zsírszövetben raktározódik a bomlásterméke, és nagyon lassan ürül.

De hajból meg örökre kimutatható, csak abból kb 10x annyiba kerül, mint a pisibõl.

ehh
jól értesültem,h vizeletvizsgálatnál 1-3 hónapig is kimutatható?
ha csak egy estés "botlás" volt akkor is meglátszik minden?<#wow2>

EVER GREEN
Nemhinném h sok termesztõ van itt,de feljebb ott a segítség. 😊 pisz

Sziasztok.

Egy 18W teljesítményû fénycsõ elég 1 vagy 2 növényhez?(kis helyen szóval pár centire lenne a növényektõl)
Esetleg ha valakinek feltehetném egyéb kérdésem, de itt namakarna válaszolni. msn,mail: [email protected]
Olcsóvér
szívj el negyven kilót és talán ha megcsináltad szolj->

Acer Aspire one

Azt nem max hányni fogsz, vagy ahogy elõttem írták bealszol.

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

kulabácsi
kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jó 😄 És mik a mellékhatások?

kulabácsi
14 évesen ne drogozz!!!!!!!!!!
am nem, elöbb bealszol, voltak kisérletek majmokkal, de azok kb a füstmérgezésben haltak meg mert kompresszorral toltál be neki a füstöt kb :S

Hali! Azt akarom kérdezni hogy marihuana túladagolásban meg lehet halni??Úgy értem valaki nagyon sokat szív.

Depridol
zsír volt( house of the dead gémre emlékeztetett)

Garf
hát ez nagyon durva volt 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

RIZLA
hihi....csak erös idegzetüeknek 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

jóreggelt<#buck><#nevetes1>

N1ggA
gondolom a gravity bong-ra gondoltál. Na az is egy okos találmány 😊

Spread De Love!

na így már érthetõ a mondat😄

RIZLA
életfogytiglan...... 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

jah, és a dmt alatt mi lehet?

a soksok zöld és a patronok mellet, a bélyeggyûjtemény feletti zacskóban köbö hány gramm gomba lehet? <#wow1><#beka2><#vigyor2>
ez a látvány csodálatos! (:

Daffit
...egy-két hétig<#eplus2>

nem tanultad még meg eddig?: abból sosem elég😄 illetve akármennyi van, mindig elfogy😄

Fido4life
jobb felsõ a sarokban, bõven elég lenne...

dogfish
a fele kb megvot eddig... ^^

ez volt a hatterem masfel even keresztul,es pixelrol-pixelre haladva gyarapodtak azok a storyk, amiket nem fogok elmeselni az unokaimnak 😄

btw, bong izzitva, mindenki egeszsegere!
dronkZero
A shisha is egyfajta vizipipa, meg ez is, amit bongnak hívtok. Elv ugyanaz, csak a forma más. Majd mutatok képet (talán ma, nem biztos), hogy én mit ismertem "bong"-ként. Erre voltam kíváncsi egyébként, hogy ti mit neveztek bongnak. Ezek szerint a váza alakú, oldalt égõ vizipipát.

Lehet ám, hogy én tudtam rosszul, viszont akkor nem tudom, hogy annak a másik szerkezetnek mi a neve. Majd adok képet, megszakértitek...

Depridol
meskalin😛

Daffit
Ennek a 90%-áról nem is tudom, hogy mi?!? Ki se próbálnám õket, sok vegyi sz*r.

huh...hogy is hívják ezt?....svédasztal....vagy bõségtál? 😄

kulabácsi

Daffit
A vizipipa a Shisha lenne, a bong meg bong.
Vizipipa
Bong

dronkZero
Mit neveztek bongnak? Levágott aljú üveg, pumpaként?

Csak mert a külföldiek a vizipipát is bongnak hívják...

dogfish
fuck yeah! i made a bong... actually, pretty nice one 😊
so.. all we have to do now >>> (definite answer)

p l u ^^
mgenya911
ja bongra rá kell edzõdni tüdõvel. elõször nekemis baromira kapart aztán most már meg se érzem. igaz ez teljes mértékben a zöld minõségétõl függ. <#buck> baked right now..

mgenya911

Fülessel próbáljátok ki! mintha térhangzású lenne 😄 jo flash