Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Spread De Love!
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
#7414: Ha félsz, hogy lebuksz, akkor ne csináld. Az a fél szál már biztos kiürült. Egyébként jó volt? Kiváncsi vagyok <#vigyor2>#vigyor2>
ja akkor oké...legutolsó lesz
Még orvosi (egészségügyi!) vér és vizeletvizsgálatnál sem nézik, csak akkor, ha kifejezetten ezt keresik.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De hajból meg örökre kimutatható, csak abból kb 10x annyiba kerül, mint a pisibõl.
jól értesültem,h vizeletvizsgálatnál 1-3 hónapig is kimutatható?
ha csak egy estés "botlás" volt akkor is meglátszik minden?<#wow2>#wow2>
Nemhinném h sok termesztõ van itt,de feljebb ott a segítség. 😊 pisz
Egy 18W teljesítményû fénycsõ elég 1 vagy 2 növényhez?(kis helyen szóval pár centire lenne a növényektõl)
Esetleg ha valakinek feltehetném egyéb kérdésem, de itt namakarna válaszolni. msn,mail: [email protected]
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am nem, elöbb bealszol, voltak kisérletek majmokkal, de azok kb a füstmérgezésben haltak meg mert kompresszorral toltál be neki a füstöt kb :S
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
.jpg)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ez a látvány csodálatos! (:
ez volt a hatterem masfel even keresztul,es pixelrol-pixelre haladva gyarapodtak azok a storyk, amiket nem fogok elmeselni az unokaimnak 😄
btw, bong izzitva, mindenki egeszsegere!
Lehet ám, hogy én tudtam rosszul, viszont akkor nem tudom, hogy annak a másik szerkezetnek mi a neve. Majd adok képet, megszakértitek...
Csak mert a külföldiek a vizipipát is bongnak hívják...
so.. all we have to do now >>> (definite answer)
p l u ^^