8
2 képernyős megjelenítések bekonfigurálása
  • SaWo
    #8
    Na ez a Power DVD tényleg müxik, szóval a probléma félig megoldva, csak nem szeretm, ha már a századik progit telepítem. Mind1, ez műxik, úgy néz ki marad, próbáljátok ki.
  • Cat #7
    tvtoolsrol senki nem hallott??
  • Taranov
    #6
    Na, ez engem is érdekelne, Radeon 9000-em van, és szeretném a másik monitorra kiterjeszteni az asztalt, hogy játék közben a csetet tudjam nézni.
  • SaWo
    #5
    És nem tudja valaki, hogy a Media Player-rel meg lehet-e csinálni? Illetőleg tudom, hogy meg lehet, csak azt nem, hogy hogyan ...
  • Inquisitor
    #4
    "A Power DVD-t nem ismerem, csak dvd-t vagy avi-t is le tud játszani?"
    DVD, SVCD, VCD, MPG1-2-4, DivX, Xvid, Avi, meg bármit, amilyen kódek fent van, bát a médiaplayeres QT6-ot még nem próbáltam vele.

    Nem tudom, nekem R8500 van, ott simán beiksyelem a Theatre módot, és úgy használom. Ilyenkor a 2-ik megjelenítőre kirakja fullscreenben. Igaz nem lehet minimalizálni a lejátszót (mert akkor leáll!) de felette lévő ablakban lehet például Word-ot nyomatni, vagy nettezni. :)
  • SaWo
    #3
    Nekem Egy Ati Radeon 8500-am van, de ugyanígy Egy Gefforce MX 440-nel ugyanez volt, és én ezt működni egy gefforce 2-őn láttam.

    Helyesbítek az előző mondatomon: a Radlight-ot nem engedte áthúzni. De a media Player-t engednie kell. Valami tipp esetleg? A Power DVD-t nem ismerem, csak dvd-t vagy avi-t is le tud játszani?
  • Inquisitor
    #2
    "Aztt tudom, hogy a Windows csak a saját Media Player-ját engedi kinagyítani a TV-re tehát más lejátszót át se enged húzni ..."
    Ez marhaság. Olyan lejátszó kell, ami támogat többmonitoros módot. Például PowerDVD 4.xx-5.xx, a legújabb WinDVD, és még egy pár.

    Nem mellékesen milyen videókártyáról van szó?
  • SaWo
    #1
    Aki tudja, kérem segítsen. Egy olyan gondom lenne, hogy a Videokártyámon van tv kimenet, amit úgy szeretnék használni, hogy egy adott animációt kivetítek a tv kimenetre TELJES KÉPERNYŐBEN, és közben az elsődleges megjelenítőn mást csinálok.
    A monitort nem klónozni akarom, hanem beállítottam, hogy a "Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra" A dolog működik, a windows media player-t sikerül is áthúzni a TV-re az egérrel, viszont amikor kinagyítom teljes képernyősre, akkor a film visszaugrik az elsődleges megjelenítőre, tehát a monitorra, és a TV-n csak a windows háttérképe látszik. Aztt tudom, hogy a Windows csak a saját Media Player-ját engedi kinagyítani a TV-re tehát más lejátszót át se enged húzni, viszont a Media Player-t sem tudom kinagyítani. Ha valaki tud jó megoldást, kérem segítsen. Tudom, hogy működik a dolog, mert látam már így működni rendszert.