Thr. Top Gun joy probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...igen csakhogy a Top Gun után az újabbaknál van további megnevezés is:
Platinum, Fox 2, Afterburner... Ez meg az elsõ konstrukció, amit anno a Top Gun filmen felbuzdulva, ill. az utána gyártott játékhoz készítettek.
Arra én is rájöttem, hogy alapból az XP kezeli a joy-t, de itt nem a joy driverrel van probléma!
Hanem azzal, hogy mi a fenét hiányol a gép?
Lásd alul a történteket.
Tehát nem tudom beállítani USB joysticknak a "hardvereszközt", mert ismeretlen eszközként tünteti fel, s miután nincs driver hozzá, nem is tudom errõl lebeszélni!
Tehát az ötleteket inlább erre a problémára várnám.
Köszi!
Platinum, Fox 2, Afterburner... Ez meg az elsõ konstrukció, amit anno a Top Gun filmen felbuzdulva, ill. az utána gyártott játékhoz készítettek.
Arra én is rájöttem, hogy alapból az XP kezeli a joy-t, de itt nem a joy driverrel van probléma!
Hanem azzal, hogy mi a fenét hiányol a gép?
Lásd alul a történteket.
Tehát nem tudom beállítani USB joysticknak a "hardvereszközt", mert ismeretlen eszközként tünteti fel, s miután nincs driver hozzá, nem is tudom errõl lebeszélni!
Tehát az ötleteket inlább erre a problémára várnám.
Köszi!
"For Windows 98 SE/ Me/2000/ XP
The joystick will be recognize as a "HID compliant Game Device".
The drivers provided by Microsoft will ensure you a perfect compatibility with any games using DirectX technology (100% of today's games!)."
Magyarul nem kell driver, Win 95 alatt meg csodálkoznék ha menne az USB joy, még akkor is, ha van hozzá driver. (Lehet, hogy elvileg volt hozzá GamePort átalakító ...)
The joystick will be recognize as a "HID compliant Game Device".
The drivers provided by Microsoft will ensure you a perfect compatibility with any games using DirectX technology (100% of today's games!)."
Magyarul nem kell driver, Win 95 alatt meg csodálkoznék ha menne az USB joy, még akkor is, ha van hozzá driver. (Lehet, hogy elvileg volt hozzá GamePort átalakító ...)
Ühüm. 2 kivétellel az összes TM joy a Top Gun nevet (is) viseli.
Neked melyik van?
Neked melyik van?
Hello Mindenki!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Pontosan leírom mi a baj:
Adott egy új (de régi tipusú)Thrustmaster Top Gun USB joystick, csak win95/98 driver-t mellékeltek hozzá.
Szeretném beállítani, bekalibrálni.
Bekapcs. vezérlõpult - Game Controllers.
Add..
Kiválasztom a megfelelõ joystickfajtát ( de mindegy mit választok, mert...)
A köv. hibaüzenetet adja:
Missing Gameport or Gameport drivers!
Your Gameport or Gameport drivers are not properly Configured. Please consult the Device Manager.
Kérdés: Mit installáljak, hogy ne üzengessen nekem?
Vagy van-e valakinek ehhez XP-s driver-e?
Vas:Abit KD7 alaplap integrált hanggal:
Realtec ALC650 (AC-Link), support 6CH DAC for AC3 5.1 CH purpose, Professional digital audio interface supporting 24-bit S/PDIF OUT
Köszi!
Adott egy új (de régi tipusú)Thrustmaster Top Gun USB joystick, csak win95/98 driver-t mellékeltek hozzá.
Add..
Your Gameport or Gameport drivers are not properly Configured. Please consult the Device Manager.
Realtec ALC650 (AC-Link), support 6CH DAC for AC3 5.1 CH purpose, Professional digital audio interface supporting 24-bit S/PDIF OUT
Köszi!
Hello Mindenki!
Adot egy új (de régi tipusú)Thrustmaster Top Gun USB joystick, csak win95/98 driver-t mellékeltek hozzá.
Add..
Köszi!
Adot egy új (de régi tipusú)Thrustmaster Top Gun USB joystick, csak win95/98 driver-t mellékeltek hozzá.
Add..
Köszi!