Wild Arms 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. Mar megleltem es egy szep feher templom
3. gamfaqs oldalan kb 8 leiras van szal enyhen elszmotad vagy te a helyszineket is a fegyevereknel kerested?
4. Nem europai...
5. Arra mentem de nem volt

2. Én nem emlékszem church-re, de ettõl még lehet
3. A gamefaqs kb. 20 leírásának egyike sem tud west wind church-rõl, de ettõl még lehet
4. Az európai verzióval játszol? Mert lehet, hogy ott átfordítottak/neveztek egy-két szót, nem tudom.
5. Javaslom keresd nyugatra

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szar az hogy mar az elejetol oszes karakter megvan... mindig ugynazt kell csinalni... baah