Wild Arms 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

d.t.f!
Game-Over ! : )
Dante.......

Let\'s rock BABY..!!!!...

Sephi
Te meddig jutottal el?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

d.t.f!
Szerintem cool !
Dante........

Sephi
Ezzel a jatekkal egy baj van. Szerintem unalmas lesz egy ido utan. De ha hetente egyszer ketszer jacok egy ket orat meg elvezheto 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

d.t.f!
Jaaa !! : )
Dante.....

Sephi
Virginia ?😊

d.t.f!

Ez a belépõm !
Dante....

Sephi
1. Ha akarom Stalinak is nevezlek , mert nem tehecc semmit ellene😊
2. Mar megleltem es egy szep feher templom
3. gamfaqs oldalan kb 8 leiras van szal enyhen elszmotad vagy te a helyszineket is a fegyevereknel kerested?
4. Nem europai...
5. Arra mentem de nem volt

1. Fiadnak javaslom nevezz másokat, kis pöcs 😊
2. Én nem emlékszem church-re, de ettõl még lehet
3. A gamefaqs kb. 20 leírásának egyike sem tud west wind church-rõl, de ettõl még lehet
4. Az európai verzióval játszol? Mert lehet, hogy ott átfordítottak/neveztek egy-két szót, nem tudom.
5. Javaslom keresd nyugatra

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Find the West Wind Church.... szal akkor vagy en nem tudok angolul vagy te vagy hue fijjam.

Az egész játékban nincs templom 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Béna vagy, ez tény ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Meg nem lelek meg egy templomot vagy mi es mar unom hogy 5 masodpercenkent megtamadnak 😞

Sephi
Feneket en mar a 13 madik ornalal meguntam 😞

Szar az hogy mar az elejetol oszes karakter megvan... mindig ugynazt kell csinalni... baah

Sephi
Nah szal en most fogtam neki es szerintem tok jo gama bar sokan aszontak hogy unalmas lesz... majd meglassuk!