Nokia 6510
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen! 😄
Ollie, neked pedig: végül is igazad van, ha semmiképen nem használsz más szolgáltatót (én másikat akartam) akkor jobb ha úgy hagyod.
Ollie, neked pedig: végül is igazad van, ha semmiképen nem használsz más szolgáltatót (én másikat akartam) akkor jobb ha úgy hagyod.
úgy döntöttem inkább nem próbálkozok, mert ha kikapcsolok bármit és még garisan valami baja lesz és visszaviszem, akkor velem kifizettetik a kb 100 rugót amennyivel olcsóbban vettem.
Na, sikerült?
Amúgy (nem vagyok biztos benne, nem akarlak félrevezetni) azt hiszem más tiltásokat lehet vele kikapcsolni mint kizárólagos kártya, rendszer(900/1800/1900MHz) meg hasonlók-
Amúgy (nem vagyok biztos benne, nem akarlak félrevezetni) azt hiszem más tiltásokat lehet vele kikapcsolni mint kizárólagos kártya, rendszer(900/1800/1900MHz) meg hasonlók-
ja, kártya nélkül kell. akkor úgy kipróbálom majd. de minek van több kód, ha csak az elsõ jó?
"nem azt a szolgáltatót kell megadni, amire át akarsz térni hanem amitol meg akarsz szabadulni!"
azért ennyire még nem vagyok hülye ;D
"nem azt a szolgáltatót kell megadni, amire át akarsz térni hanem amitol meg akarsz szabadulni!"
azért ennyire még nem vagyok hülye ;D
Amugy meg miért próbáltad a többi kódot? Írta hogy CSAK az elsot probald ki.
a 'p' meg a 'w' betuket a '*' gomb többszöri megnyomásával varázsolhatod elo.
Fontos hogy NEM SZABAD kártyának lenni a készülékben! Még valami: nem azt a szolgáltatót kell megadni, amire át akarsz térni hanem amitol meg akarsz szabadulni!
Na hát én kipróbáltam az elsõ 3 kódot amit kiadott a telcsimre (egy vadiúj 3300-as), de nem mûködtek. Érdemes kipróbálni a többi kiadott kódot is, vagy pedig lehet belõle valami gubanc (pl teljesen letílt minden telefonálást vagy valami hasonló)?
Két db. 6310i telcsit kikódoltunk vele ma meg tegnap.
Találtam a neten egy Ingyenes Nokia unlock linket.
Mégis szted mennyire drága? De most meg megjavult a telcsi! Pedig nem csináltam Vele semmit se! Hát mostmár mind1! Kaptam 8 nap garanciát, ami már letelt! 😛
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Rászoptam ezzel a telcsivel! (használtan vettem...) Most meg azt csinálja, hogy nincs térerõ, akármit csinálok vele! Most antennát kell cserélnem? az mennyi?! 😊
Ha süket vagy, akkor fordulj szakorvosoz :-D
Most komolyan! Ha neked csak a hangerõ számít, akkor vegyél kihangosítható Philips-et. Az fel is robban a kezedben meg kisebb földrengést okoz 😊
Most komolyan! Ha neked csak a hangerõ számít, akkor vegyél kihangosítható Philips-et. Az fel is robban a kezedben meg kisebb földrengést okoz 😊
Nem onnan beszélek, hidd el! Csak sükket vagyok, bazzeg! És nekem halk egy picit ez a telcsi! 

1000 Ft
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Lehet, hogy majd megfogadom a tanácsod! Szted mennyibe kerül? Drága?
roppant egyszerû barátom.
a nokia sosem volt hires a hangszóróiról...
keress egy GSM boltot és mondd el mit akarsz. majd õk megoldják. ha minden igaz akkoregy ericcsonból kioperálnak neked egyet vagy egy 6210bõl... ezek hangosak.
a nokia sosem volt hires a hangszóróiról...
keress egy GSM boltot és mondd el mit akarsz. majd õk megoldják. ha minden igaz akkoregy ericcsonból kioperálnak neked egyet vagy egy 6210bõl... ezek hangosak.
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Én nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy túl sok mindent tudnak csinálni vele, nekem is halkabb volt, mint a mostani (6310i), ráadásul 1 éven belül 2x kellett szoftverfrissíteni, így eladtam a rákba.
[...] Te romboló állat! Te sátán!