26
-
Epikurosz #26 Fejőgép. rád. :-) -
dez #25 Időgép? Világ-gép! :) -
Epikurosz #24 "ha egy középkori lovag meglátna egy 2008-as autót lehet sátánizmusnak nevezné, meg szívrohamot kapna"
Kutyabaja nem lenne, mint ahogy nekem se, ha egy időgépbe ültetnének.
Ő harci szekérnek nézné, én űrhajónak.
-
dez #23 Lehetett volna akár új is. :)
Azóva vajon történt már valami? Tudatára ébredt és kinyírta Dr. Pottert, azért nem hallottunk róla azóta sem? :P -
dez #22 Nem lennék annak a tudatnak a helyében, ami arra eszmél, hogy be van zárva valami hülye gépbe, és egész életében idióta feladatokat kell végrehajtania, különben jön az elektrosokk... -
dez #21 Értelmezésem szerint kétirányú kommunikáció csak lesz.
Amit itt látunk, az csak ismeretlen célú jelek alapján létrejött összevisszaság. -
dez #20 Elakadtak. Valahogy az erősen leegyszerűsítő, az élő neuronokat egyszerű kapcsolónak feltételező modellekből csak nagyon primitív dolgok sültek ki. Pl. alap szintű karakterfelismerés.
De egyébként nem ez az első kísérlet élő neuronokkal. -
#19 hupsz, azt nem is néztem hogy mikori a cikk csak érdekelt, rákattintottam, elolvastam, írtam, de öt évvel lekéstem a vitát :D -
dez #18 Szerintem azért ezt válaszották, mert - még ha nincs is túl sok értelme - látványos, rögtön bekerül az újságokba, lehet publikálni, ami hozza a kutatási hozzájárulásokat, amiből pár évig el lehet játszadozni. Aztán később ha befuccsol a dolog, mert kb. semmi újat nem értenek meg belőle, még mindig el lehet adni a képeket gyűjtőknek. :) -
#17 Érdekes, és tényleg bizarr meg groteszk, és lehet túl nagy lépés lenne egy ilyen az emberiségnek most, meg azt mondjuk hogy nem szép meg erkölcstelen, de ha egy középkori lovag meglátna egy 2008-as autót lehet sátánizmusnak nevezné, meg szívrohamot kapna hogy úristen ebbe bele is ülnek egyesek.
Jó az igaz hogy abba csak beleülnek és nem konkrétan egy lényt alakítanak át, de ez csak addig gusztustalan, amíg ragaszkodunk ahhoz hogy az ember alapjában véve gusztusos.
-
#16 ami a szomoru ebben, hogy gyerekkorunk scifi filmjeibol csak a horror resz latszik megvalosulni... nem latni pl fenysebesseg folott cikazo urhajokat a fold korul, nagysebessegu vasszocsket az utakon, van viszont klonozas, gentechnika, es most ez.... mintha modszeresen kivalogattak volna horror irok fantazmagoriait, es most azt akarnak megvalositani... volt egy holland film, az volt a cime, hogy Lift, amiben (mint a cime is mutatja) egy olyan lift oldokolte a nepeket, aminek pont ilyen neuron-elektronikus otvozott agya volt... jokat rohogtem rajta, hogy na ezeknek sincs mar mit kitalalni:))
hat most mar nem rohognek rajta :-/ -
SirBubu #13 ja,komolyan újabban azt nézem, hogy mintha 1es dolgok, amiket régen scifi könyvekben olvastam, megvalósulni látszanának. pedig nem tűnt mind1ik olyan hűdejó dolognak. könyvben még elment, vagy filmen, de a valóságban...
pl. ez a valami azt hiszem, már nyugodtan nevezhető kiborgnak, vagy nem? mint a T1000es modell, csak kezdetleges kivitelben (hogy a T3 kapcsán aktuális is legyek). -
#11 Nem is tudom mit mondjak: Szomorú? Az.
Hogy még csak itt tartanak, és hogy ez lenne-e a jövő? Félek igen. :(( -
#10 Egy hullát ami szívrohamban vagy valamiben megdeglik -
Inquisitor #5 Ez nem mseterséges ... de legkevésbé SE természetes inteligencia.
Kezdek félni. :( -
#4 Na ez a mesterséges intelligencia viszont már veszélyes :) -
gonosz #1 ez tokjo :) frankenstein