142
Készítsd el saját remXedet!
-
blackgamer #102 Karányi Remixverseny! 2007 január 1. a határidő
asszem érdemes rá pályázni!
-
blackgamer #101 http://www.re-techmusic.com Re-tech zenekar pályázati kiírása -
blackgamer #100 Indul a nagy radiooo.dj mixverseny!
-
blackgamer #99 Remixeld Te is Bob Sinclar dalát! | hivatalos meghirdetés -
blackgamer #98 Tehetséges DJ-knek biztosít bemutatkozási lehetőséget a Heineken -
blackgamer #97 Sub Bass Monster - Remixverseny -
blackgamer #96 Anima Sound System remix verseny
határidő 2005.12.31. -
blackgamer #95 Remixeljen Minden Májer!
Honeyball - Boccaccio remix -, és Lusta vasárnap karaoke verseny!
A Honeyball remix-versenyt hírdet minden olyan lelkes dj., élő- és gépzenész, zeneszerző, producer illetve mindenki számára, aki képes arra, hogy a zenekar Boccaccio című nótájából valami újat, mást, érdekeset varázsoljon. Az eszközök szabadon választottak, a lényeg a végeredmény. A legjobban sikerült verziók felerülnek a Honeyball következő lemezére illetve maxikra. A pályaműveket mp3-as formában, jelige és elérhetőség feltüntetésével a [email protected] e-mail címre várjuk, beküldési határidő november 30-a. Jó munkát mindenkinek! A nóta sávonkénti verzióját az alábbi linkek alatt találjátok:
http://www.honeyball.hu -
blackgamer #94 nekem recseg mint atom, lehet ilyenre akartad, de nekem nem kellemes :( -
totalfm #93 Ja és elég zavaros az oldal, úgyhogy jobb ha elmondom hogy a lap alján letölthetitek a számot! :) -
totalfm #92 Saját készítésű remix (Donna Summer: Hot Stuff) található az oldalamon. A véleményetekre lennék kíváncsi!Hot Stuff Remix -
blackgamer #91 készíts DC++ indulót :) -
#90 Andro & Snake Sedrick remix contest
infó és hangminták -
#89 énis beszereztem egy Sony Acidot de egyelőre nemigen jöttem rá a kezelésére... igaz eddig 2 percet néztem... :) -
Andrewg2 #88 Ezzel tudtok valamit kezdeni? -
Bagoly81 #87 nekem zenei tudásom nulla pár hete beszereztem egy acidot, nincs tulbonyolitva rájöttem sok mindenre egyedül. és van sikerélményem vele ami hajtson a további tanulására azértkérdezem mert ha semi "eladhatot" nemlehet vele csinálni akkor hagyom. -
Phat Smoker #86 de jó zenekészítéshez is, ha van sok hangmintád!
anno pár éve volt egy 'madonna - music' remix verseny amin indult shane54 is , nyert,felkapott lett és elindult a nemzetközi remixer pályán.
(állítólag az acid-el követte el a munkálatok nagy részét!)
-
Bagoly81 #85 © Phat Smoker
tegnap 18:47 | Privát | Válasz | #82
shane 54 is azzal kezdte :-)
<- mért csak kezdte? nemjó a zene iráshoz?
én csak most kezdtem.. de átláthatónak tünik nekem.
mit csináltok a saját szerzeményeitekkel? hol népszerűsítitek? -
#84 Na mondjuk nekem semmilyen zenémet nem adták ki:) -
#83 Én pl azt használok! -
Phat Smoker #82 shane 54 is azzal kezdte :-)
ha jól tudom a 'madonna - music' remixét is ezzel készítette -
Bagoly81 #81 ki dolgozik sony aciddal? kinek atták ki a zenéjét innen? -
#80 Nem tudtok még ilyen oldalakat ahol lehet leszedni hangmintákat? -
#79 Na ez király megtaláltam az oldalam! Na szóval akkor szedem a mintákat aztán jön a mix -
Phat Smoker #78 remixeljetek Goldenscan - Halcyon-t
hangminták -
Phat Smoker #77 remixeljetek Daft Punk - Technologic-ot mert az jó!
a hangminták:
WAV
MP3
have fun! ,-) -
#76 Szisztok!
Battlefield Vietnam menüzene mix!
itt -
Phat Smoker #75 FILO AND PERI - CLOSER NOW remix verseny -
Andrewg2 #74 Azért jó lenne ha megpróbálnál valamit!
Előre is kösz! -
SchmiTTi #73 addig benne is lettem volna amíg le nem töltöttem a remixelendő csomagot. kéérem. az egy dolog h nem az én világom, de még hogy ócska is!! hm.. nemtom. meglássuk -
Andrewg2 #72 Minnél elvontabb,annál jobb! -
Andrewg2 #71 Jó lenne ha csinálnál egy remixet(vagy többet),mindegy milyen stílusban. -
SchmiTTi #70 hát srácok, ilyet még nem csináltam, és nemtom h mit érnétek velem. megpróbálhatom, de az egyszer biztos h nagyon nem house meg mittomén mi irányába fog eltolódni a dolog ...
szal ha így is lehet róla szó akkor esetleg megpróbálhatom... amúgy: itt az oldalam, van rajta pár saját zene -
Andrewg2 #69 Eddig sajnos nem sok jelentkező akadt:( -
blackgamer #68 sokkal, de most sajna nincs időm remixelni, de hátha itt valaki megremixeli neked -
Andrewg2 #67 Amúgy milyen progival dolgozol? -
Andrewg2 #66 Oké!Majd itt szólj,ha van valami eredmény! -
blackgamer #65 jelenleg zeneszerkesztő sincs a gépemen, de majd meglátom, nyugi -
Andrewg2 #64 Valaki jó kis funky alaot nyomhatnál alá,vagy egy zúzosabb house ritmust! -
Andrewg2 #63 róbálj már meg valami!
Fontos lenne a fiúknak!Az eredetit megtalálod az oldalon,de mindegy milyen a stílus.Hallgasd meg a Dreamhouse verziót,szerintem nagyon jó lett!