426
A legenda nem halhat meg :)
  • TidusX
    #426
    Jó sokan vagytok. Ébredjetek már vagy meghaltatok, mint a DC? Segítségre van szükségem a Skies of Arcadia- val kapcsolatban, meg mással is. Honnan lehetne leszedni, úgy hogy ne fagyjon le kb. 8-10 óra játék után egy helyszínen éppen a mentést követően? Mert leszedtem a PAL verziós Echelon- t, de az ilyen szar volt. Máshol sem találom csak ezt a verziót. Segítsetek már hawerock! Még a kezdő animációt is szaggatja a gép ennél.
    Mellesleg, hogy érted, hogy kinyírja? Szerintem nem csinál ilyet. Kár, hogy a játékok GD-ROM- on vannak, nem pedig CD- n. De mondjuk mindegy, mert van aki megcsinálta CDI formátumban a képfájlokat. Ezért mindenféle játékhoz hozzájuthatok.
    És nem érdekel, hogy warezolás, nem fogok értük fizetni, ha így is megszerezhetem őket!:)

    Na kezüket csonkolom!
  • TidusX
    #425
    Valaki mondja már meg hogyan írhatnám ki a Culdcept 2- t, ami tömörítve is 937Mb! Disc Juggler kiírja?
  • GyaxyBoy
    #424
    Tudnátok adni egy linket, ahol le van írva magyarul, hogy hogyan kell kiírni?
    Köszi
  • elims
    #423
    Igaza van az elottem szolonak.
    Persze nem csak a vatera letezik..de ha teheted,eredeti jatekkal jatsz. Mar tenyleg fillerek!
    A ritka cimekre meg van jo par letolto hely (sajnos vagy nem sajnos..).
  • cloud.strife
    #422
    Felmész egy vaterára és halom játékot vehetsz fillérekért. Felesleges warezolni, max pár megszerezhetetlen címet esetleg.
    A gépet is kinyírja a másolt lemez.
  • error56
    #421
    És ez a gyakorlatban hogy működik? Abban a formátumban kell kiírni, amiben letöltöttem?
    A másik meg az, hogy nem találtam olyan oldalakat, ahol Segára való játékokat lehetne letölteni. Mindegyik oldalon csak számítógépre való játékok vannak.(Sega games for PC).Nem tud vki ajánlani egy olyan oldalt, ahonnan közvetlenül a konzolra való játékokat lehet letölteni?
  • elims
    #420
    Szia!

    Bizony lehet!
    Pont ez fektette meg ezt az "álomszorót"...
  • error56
    #419
    Sziasztok!
    Én most éppen konzolvásárlás előtt állok, és két gép között gondolkodom:
    N64, vagy valamilyen Sega. Azt szeretném kérdezni, hogy Segára lehet valahogy warezolni, mint pc-re?
    Tehát letölteni a játékot, és kiírni cd-re. Lehetséges ez?
  • TidusX
    #418
    Resident Evil Code Veronica ezzel játszok...
  • TidusX
    #417
    Ezt jó tudni... :D
  • feamatar
    #416
    szerencsére bárhol menthetsz.
    A lényeg az, hogy 4 mentési pontod van, ebből 3 az ami a szobában használható fel, a 4-edik pedig kilépéskor. Annyi csupán, hogy ez utolsó törlődik mikor visszatöltöd.
  • TidusX
    #415
    Játszottam a Berserkkel, szép a grafikája. A Shenmuéval az a baj hogy már az elején sokfelé kell járkálni és csak a főszereplő szobájában lehet menteni. Abbahagytam a játékot. Ha minden igaz mivel már megvan az Evolutin azt kezdem majd el...
  • TidusX
    #414
    Most éppen a Shenmue- val játszok. Jó kis játék... :)
  • feamatar
    #413
    kösz, remekül érvelsz. Gondolom a vásárlók is 2011-ben jártak már képzeletben a Shenmue megjelenésekor, azért nem fogyott és azért lett bukta. Főleg az első rész hibáira, már az akkori kritikák közt is volt nem egy ami rámutatott. Shenmue túl hypeolt, ha nem lett volna ilyen szép a grafikája, még csak ámulni se ámult volna el tőle senki.
    Ha meg 2011-nél járunk, nem játszottam, így könnyedén tévedhetek, de kb a Heavy Rain tűnik hasonlóan anti-játéknak mint a Shenmue.
  • TidusX
    #412
    Játszottam a Skies of Arcadiaval. Jó kis játék csak van vele egy kis baj. Mikor egy dungeon végén vagyok még a történet elején van egy nagyon nehéz boss egy másik után. visszamennék a labirintusban hogy exp-t gyűjtsek, de amikor jönne a harc, egyből kiírja hogy Game Over. Mi lehet a baja? :S
  • cloud.strife
    #411
    Röviden összefoglalva:
    még mindíg 2011-es fejjel gondolkodsz. Ennyi. :)
  • feamatar
    #410
    nem 2011-es fejjel nézem, és szerintem sokan 2000 környékén is ezt érezték. A QTE a játékvilág egyik legrosszabb ötleténez tartom, hajszálhíján jobb, mint a Dragon's Lair-ek bárgyú gombnyomkodása. A Shenmue nem túlzottan interaktív. Az Ultima V-VI-VII-VIII az talán interaktív, tényleg mindent felvehetsz, megérinthetsz, és nagyon sok mindent még használhatsz is. Jaa, hogy ezek 2D-sek. Akkor ott az Ultima Underworld I-II. Ott is tényleg minden szét van szórva, és még párbeszédek is vannak a játékban. Valós környezetben elhelyezett játékot kéne mondani, akkor ott a fall out. Sajnos ez is 2D-s, de nagyon részletes. 3D-ben is tudok mondani hasonlót, csak azokról nem tudok véleményt mondani: Omikron és az Outcast.

    A Shenmue bugyuta, a párbeszédei angolul fájóak. A játékmenet rossz. Tulajdonképp videók végighallgatása csupán amit tehetsz, meg játszhatsz pár minijátékot ha akarsz. Néha szerencsére van pár rendes fight, meg pár QTE.
    Sajnos a Shenmue I eredetim túl karcos, így az rippelt verzióban volt végig tolva, minijátékok nélkül. Bizonyos pontokon a játékban várni kell. Sandbox játék lévén mit tehetsz ilyenkor a Shenmueban? Nem tudsz beszélni senkivel, mivel mindenki ugyan azt az egy mondatot ismételgetni. Nem tudsz használni semmit. Nem tudsz bemenni egy sushi bárba. Nem tudsz venni egy újságot. Nem tudsz motorozni egy jót. Kopogsz egy ajtón, semmi válasz. Sétálsz, nézegeted a boltok kirakatait, oszt csókolom. Bemész egy boltba. Legalább levehetnél egy két dolgot a polcról, nem, te csak bámészkodhatsz.

    Egy 99-es játéktól mért nem lehet azt várni, hogy el lehessen nyomatni az időt? Tervezési hiba miatt. Nem gondoltak rá, ami hihetetlen.(Shenmue 2 már tartalmazza)
    Egy 99-es játékban miért 1 dolog az, amire a játékmenet 70 százaléka támaszkodik?(menj ide, menj oda, és hallgasd meg a párbeszédet)

    A Shenmue egy nyomozós játék lenne. Egy nyomozós játék, amiben nem kell megoldanod a rejtéjt, mert csak el kell menned az éppen aktuálisan megadott pontra, ahol kapsz egy következő pontot. Nem kell gondolkodni, nem kell csinálni semmit. Elolvasni az éppen aktuális naplóbejegyzést, és oda menni ami oda le van írva.

    A Shenmue egy film lenne. Lineárisan végighaladsz a történeten. De ez a történet rosszul rendezett, és még rosszabbul ütemezett. Világa bár szép, és külsőségeit tekintve hihetetlen részletes. De összességében szegényes, mivel tartalmatlan. Ott vannak a boltok, bárok, éttermek, hogy egyikben se tehess semmit. Ez nem 2011-es követelmény, ez, más sokkal régebbi sandbox jellegű játékok fényében követelmény lenne.

    Yu Suzuki egy zseni.
    Space Harrier
    Hang-On
    Out Run
    After Burner
    Virtua Cop
    Virtua Fighter
    F355 Challenge

    Mindegyik játékával el mert rugaszkodni a realitástól, és a játékélményre helyezte a hangsújt, tökéletesre hangolva azt. A Shenmue-val azonban egy filmet akart készíteni, csak sajnos elszúrta a rendezést.
  • TidusX
    #409
    Mi az hogy jön? Még gyártanak Dreamcastre játékokat? Vagy az Xbox- os Dreamcast Collection- re gondolsz?
  • zola2000
    #408
    nekem ami nagyon hiányzik dreamcastról az a sakura taisen első négy része lett volna, de csak azért mert tavaly adták ki az ötödiket angolul és azóta kétszer vittem végig (ilyen szinte soha nem csinálok), olyan hatalmas az a játék. mondjuk még mindíg reménykedem hogy. jön egy új dreamcast collection, és abban lefordítják, bár erre az esély szinte nulla.
  • cloud.strife
    #407
    Én aszittem FPS. Meg Zombi mód sincs benne.... :)

    Viccet félretéve, ez a játék úgy tökéletes ahogy van (leszámítva hogy nem fejezték be ami nagy bánatom azóta is).
    Nem 2011-es fejjel kell nézni és kész. Én annó először japánul vittem végig. :)
  • Seth
    #406
    Hát igen. Én hiányoltam a lézerfegyvereket is belőle,nameg a zombikat. Dehát ez van, nem lehet mindenkinek az igényeit kielégíteni.
  • feamatar
    #405
    hejjj, rég voltam már erre. De valahol ki kell fejtenem a dühömet.
    Shenmue 2-ről lenne szó. Szeretem a DC-t, meg úgy a Sega-t is, de ez a játék, elnézést mindenkitől aki szereti, túlhypeolt.
    Már az első is az volt. Miért is? Először is a nagy interaktív világ rohadtul nem az. Az összes dolog amit megtehetek, hogy az utcán mindenkivel elmondatom a rövid kis scriptjét, meg bámulom a textúrákat. Maga a játék kőlineáris(mondjuk a 2 hangyányit nem az), és közben marhaságokra kényszerít. Pl: pénz keresési lehetőségként rakodj ládát QTE-vel arrrrggg, legalább lenne targonca verseny... Még szerencse hogy ott a pawnshop. A küldetések nagyrésze annyi, hogy menny A pontba ahol adnap egy papírcetlit ami azt mondja hogy menny B pontban ahol felhívnak hogy menj C pontba ahol jön egy fontos beszélgetés amit meghallgathatok. És akkor a csúcsok csúcsa: Airing the books. Minden nap. Míg meg nem sikerül megcsinálni. ÁÁÁÁÁ. Várom az ellenvéleményeket.
  • Anubys
    #404
    Normális, a Dreamcast az egyik leghangosabb konzol.
  • TidusX
    #403
    Elkezdtem a Skies of Arcadia- t. Jó kis játék. Csak egyszerre nem játszok vele sokat. Úgyis csak megunnám. Minden mentésnél kikapcsolom a gépet. Az normális, hogy a gép így szkreccseli a lemezt? Meg hangosabb is mint a ps2. Olyan a hangja mint mikor a sz.gép megy...
  • cloud.strife
    #402
    Yepp! :)
  • Seth
    #401
    Skies of Arcadia

    Ha az emlékeim nem csalnak(ugye az idő megszépíti őket:D)egy baromi hangulkatos játék, imádtam. Állati jó hajóval repkedni,titkos helyeket felfedezni.A világa, a repülő szigetekkel valami fantasztikusan hangulatos. A harcrendszer is jó, taktikázós.Grafikától oda-vissza voltam akkoriban, ps2-n akkor még nem volt semmi hasonló minőség.
    A léghajós harcok pedig baromi látványosak és szintén hangulatosak, főleg mikor a Giga-k ellen kell nyomulni(kb olyan kategóriájú lények mint FF7-ben a Weapon-ök)
    Szerintem nem fogsz benne csalódni.
  • TidusX
    #400
    Megvan a Dreamcast most már lehet örülni. :D
    Most próbáltam ki a Time Stalkerst ha valaki ismeri, nem valami nagy szám. A Phantasy Star Online- nal szerettem volna még játszani, de az meg irdatlan nehéz. Olvastam egy cikket is az 576 Konzolban, hogy nehezen indul be. Remélem a Skies of Arcadia megéri a pénzét. Mi a véleményetek róla?
  • TidusX
    #399
    Hányszorossal érdemes írni? 4x-es elég? Milyen fajta lemezre?
  • TidusX
    #398
    Jövőhéten meglesz a Dreamcastom ha minden jól megy. Remélem viszi majd az írottakat is. :)
  • cloud.strife
    #397
    :)
  • cracky86
    #396
    Épp ez a baj, hogy e-bay, meg vatera kell, hogy játékot szerezz rá, és mivel én nem játszom, csak érdekelt hogy jó-e a gép, így nem éri meg nekem játékot venni a világ túlfeléről. Ps2-m is van, és azt is kölcsönadtam olyannak aki örömét leli benne, mert itt csak porosodott. Pc-n sem játszom, már nincs meg az a játékokban mint rég, hogy a nintendo adaptere belefolyt a konnektorba, csak hogy a Mario mentése el ne vesszen...(A teco-s beszólásért bocsi, csak másik fórumon felidegelt egy kölyök, azt hittem te is az a korosztály vagy,és csak okoskodsz, utána néztem meg az adatlapodat.) -de a kakóból már én is rég kinőttem- :D
  • cloud.strife
    #395
    Kb. 90db eredeti DC játékom van te igenokos.
    Felmész az ebay-re, a vaterára és fillérekért kapsz szállítással játékokat.
    De nektek qrvára nem való ez a gép szal adjátok el gyorsan, hátha valaki gyűjtő aki értékeli is megveszi. Már ha nem ragad a reggel kakaódtól kistáska... :)
  • cracky86
    #394
    hagyd, szerintem azt hiszi, hogy ehhez is lehet venni a a legközelebbi tesco-ba, mint az új konzolokhoz.
  • tihibaby
    #393
    Főleg azok a ritkaságok amiket anno sem lehetett már beszerezni.
  • cracky86
    #392
    ez már nem warez, nem ps3, vagy xbox360-ról beszélünk. Amúgy csak az érdekelt, hogy megy-e egyáltalán a gép, mert nem az enyém volt, és csak demo lemez volt hozzá, és azót asem kapcsoltam be. Ha játszani szeretnék azt megtehetném pc-n, de azon is csak nagyritkán fordul elő. amúgy nehézkes a játékok beszerzése hozzá itt nálunk, és nekem nem is ér annyit, mert nincs kihasználva, ezért is adnám el inkább. (Ja... és sörözni sem szoktam)
  • cloud.strife
    #391
    Mindenképp warezoljatok, mer olyan qrvadrága egy DC játék. Már akár 3 üveg sör árába is belekerül...
    Paszdmeg, hihetetlen.
  • cracky86
    #390
    Nehezen indítja el, és csak ha hideg a gép.(bár NERO-val írtam) A gyári meg egyből szalad. Dvd íróval nem jó, cd-író kellene? Nem láttam olyat mostanában...árulnak még egyáltalán?
  • TidusX
    #389
    Kinek mi a kedvenc játéka Dreamcastra? Én mivel RPG rajongó vagyok a Skies of Arcadia- ra vagyok a leginkább kíváncsi na meg a Phantasy Star Online-ra! :)
  • shenmuedc #388
    Nem egyszerű dreamcastre lemezt írni hogy jól is működjön. Pl. dvd íróval nem is biztos hogy jó lesz és discjuggler sem árt.
  • cracky86
    #387
    igen, az enyémre is csak kiírtam amit leszedtem, csak lehet túl gyorsan írtam, vagy nem jó a lemez minősége.