21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1297 mind kettő = mindkettő -
#1296 A "Ujj Transport Tycoon!" cimü topicot létszives nevezzék át Új Transport Tycoon (Mind kettő címet.)
Előre is köszönöm! -
#1295 dönsétek el. -
K.András #1294 Pls ...:::GTR:::... topikba rakjátok be feljécnek,az a baj hogy megszünt a tárhelyem igy inkább erröl a cimröl lehet bár ez mindig lesz,rakjátok be pls,THX!!!
http://www.fiagt.com/images/site/fiagttopbar.jpg -
#1293 Thanks! -
#1292 Ezt meg a Konzolosok fórum -> Spy Fiction topikba:
-
#1291 ezt a bannert légyszi rakjátok be a Konzolosok fórum- Re Outbreak topikba...
Voalá: -
#1290 Dánke sőne... :) -
#1289 Valaki légyszi tegye be ezt a képet fejlécnek az Exarch gamnek!
-
#1288 Hello holgyek/urak... :)
szeretnem kerni, hogy a "Lineage2 - az MMORPG" topicban talalhato felso link celjat csereljetek le legyetek szivesek a kovetkezore:
lineage2.uw.hu
elore is koszonom szepen...
meg egy kerdes, a fent nevezett topichoz milyen modon lehet moderatori joghoz jutni?! (en nyitottam, es allando tagja vagyok)
THX -
#1287 -> ezek lemaradtak -
#1286 ...visszamész az időben olyan 4 évet, és elkezdessz hemzsegni a fórumon... -
skristof #1285 hogy lehet valaki moderátor? -
#1284 Hali!
Figyelmetlenül indítottam még egy "Lineage II." fórumot. Szánom-bánom.... Töröljétek légyszíves! Köszi! -
#1283 nyitsz egy topicot a saját fórumok közt -
#1282 hogy lehet valaki házigazda? -
#1281 Hi. Megtudnátok mondani hogy mi volt a MOHAA topicban a #371-es hozzászólás. Tudom törölve lett, gondolom valami kretén tette be, hogy kib...on mással, és be is jött neki, mert megnéztem a linket és azóta nemakar magától kijelentkezno és kikapcsoni a gépem. Kössz. -
antijedi #1280 törölhető -
manohun #1279 Kösz a logót és a törlést -
manohun #1278 és ha lehet megtennétek a topic moderátorának? -
manohun #1277 jah és ha tudnátok rakjátok be a
a link:www.wwiionline.hu -
manohun #1276 Hozzánk belinket egy Sz4bee gyerek valamit létszi töröljétek.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1061544969 -
Takigabi #1275 elvileg biztos valami virusos link lenne de elbaxta -
#1274 ráadásul hibásan... -
Braveheart #1273 Hali egy gyerek telilinkeli a fórumokat -
#1272 Ha azt a nénit lehetne látni, amint oboázik, biztos ki is szednék, holott az nem is undorító!
Es egy szörös valag az egy természetes dolog, egy kalapáccsal a kezét szétverö fickó nem annyira. -
#1271 Nevetséges.Ilyen erővel szedjük ki a szőrős Britnit(#7722), az eltaposott tömeget(#7920), az oboázó nénit(#7926), a szőrös valagat(#7931)...azok is legalább ennyire "nem illenek bele" -
#1270 Fikázhatod a magyar felfogást meg ilyen hülyeségeket, de erről szó nincs. -
#1269 Ugy latom, ki lett szedve. Köszönöm!
Akkor megsem csak en vagyok a furcsa :-)
Ha mar itt tartunk, nezzetek ra az uj kepeire is, legyszi!
Föleg az a cipöfüzös nem oda illö. -
#1268 Akkor most nezz vissza, miutan benyomatta az uj kepeket is.
Ajanlanam figyelmedbe a hozzaszolast, ahol valaki arrol mesel, hogy a kislanyanak többe nem tudja megmutatni az aranyos kepeket, mert nem tudja, mire kell szamitania, ha megnyilik az ablak.
De engem nem erdekel...mi a szart törödök en azzal, hogy itt rend legyen?
A kep ugyis eltünik a masodik oldalon 1 nap mulva es az en szememet nem bantja, csak esetleg azoket, akik majd kesöbb tevednek ide.
Az mar nem az en gondom. Ez az altalanos magyar felfogas ugyis, nem igaz? -
cyrus #1267 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1018290507#15590 plz töröljétek ki -
#1266 Elolvastam, senkinenk nem volt vele semmi gondja (nekem sem) csak neked. Most akkor ki a furcsa. -
#1265 ebből a topicból a #357-es hozzászólást légyszives töröljétek nem odavaló, és amúgy is 6000 kérdőjelet hogy lehet már írni
Köszönöm! -
#1264 Vesd össze az en rinyalasaim szamat a topik/forum flames hozzaszolasainak szamaval es maris elenyeszönek fog tünni az enyem.
Amugy meg azert rinyalok, amiert akarok. En sem szolok bele, hogy te miert vagy miert nem rinyalsz. -
#1263 Bazz mennyit rinyálsz egy kép miatt... A "szép" szövegedről már nem is beszélve. -
#1262 Nem értem mire ez a felindulás.A rotten.com-ot én is elutasítom és bezáratnám legszívesebben, de ez csak egy egyszerű Photoshop bohóckodás, amiben még kiömlő belek sincsenek. -
#1261 Hat nem tudom, hogy te moderator vagy-e, de mindenesetre eleg furcsa emberek vagytok.
Mindenesetre szerintem az mar ok a kivetelre, hogy több ember osztja a velemenyemet, ha elolvasod a topicot, szoval a joizles megörzese erdekeben szepen kertem. Ha nem, hat nem. A velemenyem mindenesetre megvan arrol, ami itt folyik. (mar regota) -
#1260 sztem nem undorító, nem értelek. -
#1259 Legyetek szivesek kiszedni a "Humoros es aranyos kepek" topicbol az altalanosban a #7782-as hozzaszolas kepet!
Se nem aranyos, se nem humoros, inkabb undorito!
Es az alcimet is jo lenne megvaltoztatni. A "ha nem teccik, ne gyere be, ennyi" reszt törölni, esetleg "csak, ha van humorod" (vagy hasonlora) valtoztatni, mivel, ha aranyos kepet hirdet a topik, akkor azt is varom el es nem hiszem, hogy lenne olyan, akinek ilyesmi nem tetszene.
Szoval ezzel a felszolitassal azt sugalljak, hogy ha egy valami nem tetszik rajta, akkor az egesz topik nem tetszik es ez engem inzultal, mert kis pöcsösök ezt vagjak a fejemhez, csak mert egy kep ellen mondok valamit. -
#1258 Esetleg akkor ezt is fel lehetne tenni;) THX!