Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dehát olyan régi reg, az ember azt hinné hogy normális, meg ha hülye volt, belátja és csókolom.. 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Azon nem lepõdöm meg, hogy ez az általános kommunikációs stílusa. 😊
Viszont a privátokkal továbbra sem dolga a modiknak foglalkoznia...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem fogom ide "postolni", egyrészt mert köze nincs a mod topichoz, másrészt mert nem ér annyit 😊
meg én hiszek abban, hogy hamarabb megtalálod a gyógyszered így.
Kérnék egy nagy (kb 50-60 hozzászólás) takarítást a Skyrim topikban - ha megoldható.
Hosszú történet röviden:
- Jött egy kérdés, amelyre adtam egy választ, kimerítve az összes lehetõséget
- Mindenki értette a választ, kivéve egy ember, Austin B., aki valami oknál fogva úgy döntött, hogy... valójában fogalmam sincs mit csinál.
- De, a szokásához híven megkóstolt, én pedig - sajnos, szintén szokásomhoz híven, köszönhetõen IRL múltamnak, "beleálltam a pofonokba", de egyúttal reagáltam is -, és elkezdõdött egy 50-60 kommentes szájkarate a kettõnk részvételével, amely egy sör mellett hétvégén talán vicces is lehetne, de a Skyrim topikban biztos, hogy fárasztó és legfõképpen, nem érdekli az embereket
- Õ addig rugózott a válaszomon, amíg a végén már odáig jutott, hogy valami kórképet állított ki rólam. Ez lenne a legkisebb baj, ezek mindig jól jönnek az év végi lol.txt-ben, de a nagyobb gond az, hogy képtelen leállni. A tegnap kb 20 órás szünet után ma hajnalban ott folytatta, ahol abba maradt. Én pedig, sajnos, ismét reagáltam.
Egy szó mint száz, kérnék egy modit, hogy takarítson ki utánunk, mert sosem lesz vége, aminek a topik látja a kárát. Félreértések elkerülése végett, ugyanolyan hibás vagyok én is, mint õ, ezért ez csak egy masszív törlésre vonatkozó kérés, semmi több.
Köszönöm.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem mentegetõzöm, ha elhiszitek, jó, ha nem akkor meg nem. Ettõl nem lesz kevesebb fornetti a büfében 😊
Olvass vissza maniac001 postot, és látni fogod a dolgokat.
Annyi a kérés, hogy Running vegyen vissza az arcából, és ne sértegessen ok nélkül. Nézd meg, PiszkosFred az eredeti postomra tudott normális hangnemben válaszolni.
Maradjunk is ennyiben, köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal.
- az nem én vagyok, hanem az öcsém/szobatársam/munkatársam/nõgyógyászom/szembeszomszédom, stb stb
- direkt csináltam, hogy meglássuk mi a reakció
(Utóbbihoz annyit, hogy ha direkt provokálsz valakit, akkor baromira egyértelmû, hogy milyen lesz a reakció. Veled is be lehetne játszani, bárkivel.)
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ettõl függetlenül a személyeskedés természetesen tõle sem elfogadható dolog.
Másfelõl azon hozzászólásaid, amelyek bent maradtak, azok alapján a törzstagok érthetõ okokból feszültek irányodban, mert értetlen / trollkodós hangnemben nyilatkoztál nem egyszer. Ezek alapján pedig az ok-okozati összefüggést azért nem nehéz kikövetkeztetni.
Váltok pár szót Runninggal a témával kapcsolatosan ezzel együtt.
A másik dolog, hogy Running teljesen indokolatlanul HG, mert fogalma sincs semmirõl, csak uralkodni jön be. Minden érdemi infót PiszkosFred szállít és te.
Azt kérdeztem, hogy van-e ígéret housing rendszerre a The Elder Scrolls Online-ban. Ebben nincs a témával kapcsolatos dolog? Bizos?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
úgy gondolom, meghagyom ezt a hisztit most neked, de maradjunk annyiban, hogy sokkal jobb mindenkinek, hogy törölve lett, amit _megint_ elkezdtél 😊
"bejövök, topic témáról nem beszélek, hgt inzultálom, el leszek küldve a picsába / törölve leszek, megyek sírni mod topicba, repeat" - unalmas az algoritmus, az az igazság 😊
Én kérdeztem, hogy van-e ígéret housing rendszerre a késõbbiekben a The Elder Scrolls Online-ban. És smiley mellett kérdeztem hogy Running klánjában van-e hely.
Jonnyka írta rá, hogy akart erre válaszolni, de úgyis törlik a postomat.
Megkérdeztem hogy miért kellene törölni, semmi szabályellenes nem volt benne.
Erre írta Running, idézem Nem lett törölve a 4021 mert csak én tudok törölni mert én vagyok a HG te agyhalott.
Egyrészt olvasni kéne tudni, mert nem azt írtam hogy miért lett törölve, hanem hogy miért kellene törölni. Én nem szidtam senkit, csak kérdeztem. Erre írta az agyhalott dolgot. Nagyon sokmindent enged meg magának itt is, ahogy a GW2 topikban is. HG, ezért istent játszik. De már törölte, úgyhogy csak az én szavam áll itt. Vagy elhiszed, vagy nem.
Linket viszont kérnék a hsz.-ekre.
A mi kis online diktátorunk ebben a topikban is folytatja a GW2 topikban bemutatott „nekem mindent szabad, itt én vagyok az isten” magatartást. „jó” házigazda”.
Amíg ilyen buta parasztok próbálják védeni ezt az országot ne csodálkozzunk hogy nem történik semmi csak kiröhögnek... Szerencsétlen....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Nesu infected by Starfarer virus? <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Battlefield 4 topikban meg lehet nézni, hogy milyen kedvesen cigányoz le másokat.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace