Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Ismerjük a te ténykedésedet s itt az SG😊))))

j0nNyKa
ja így már érthetõ 😊
dehát olyan régi reg, az ember azt hinné hogy normális, meg ha hülye volt, belátja és csókolom.. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
Annak is megtudtam a miértjét 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

[NST]Cifu
Amit amúgy én adtam. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Maximus4
Tegnap meg te írtál nekem privátot,hogy miért kaptál elakadásjelzõt,remek. <#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

[NST]Cifu
Jacek még PH!-n is elõadta nekem magát, mikor kiraktam egy hónapra.

Azon nem lepõdöm meg, hogy ez az általános kommunikációs stílusa. 😊
Viszont a privátokkal továbbra sem dolga a modiknak foglalkoznia...

j0nNyKa
ó haver, ne érezd magad különlegesnek, nem te vagy az elsõ skizó aki nácizik meg kurvaanyázik privátban így a semmibõl elõkerülve 😊
nem fogom ide "postolni", egyrészt mert köze nincs a mod topichoz, másrészt mert nem ér annyit 😊
meg én hiszek abban, hogy hamarabb megtalálod a gyógyszered így.

[NST]Cifu
Töröltem a hsz.-eket, ha továbbra sem hagyja abba, szóljatok. Viszont te is hanyagold légyszíves Jacek.

Jacek
Nem hát, most a privátot postolja😄DD mondjuk engem nem zavar..

Jeffjohnson
Még mindig nem hagyta abba. Lehet kevés volt 1 bünti pont.

[NST]Cifu
Upsz, bocsánat, közben én ki is osztottam egy-egy pontot a résztvevõknek...

j0nNyKa
<#eljen><#eljen>

Maximus4
Beírtam,a többit majd meglátjuk 😊

j0nNyKa
és persze vonzza a többit, 4148, 4149, 4150 és tartani fog ez addig, amíg valaki nem törli õket
el velük, nem hiányoznak

j0nNyKa
apa kezdõdik sajnos a teso topicban is 😞

4147 pl

Jeffjohnson
Pont most írtam a másik modi topic-ba 😊 sebaj. Köszi!

Efreet
Megoldottam 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jeffjohnson
Basszus.... bocsesz én hibám <#falbav>

Maximus4
Azt hittem elvették a moderátori jogköröm 😊Rommá frissítettem a topikot és csodálkoztam,miért nem tudok törölni,mire észrevettem,hogy nem játékos topik 😛

Jeffjohnson
Ebben a topicban kérném a 723-as hszt törölni (dupla post)

Hecker007
Valaki figyeljen az ArmA topikra legyen szíves, Nesu most itt kezdi a hülyeségét. #30728-tól.

MerlinW
Konkrétan sz*rik rá😊 Épp most linkelte be a legújabbat😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Helló!

Kérnék egy nagy (kb 50-60 hozzászólás) takarítást a Skyrim topikban - ha megoldható.
Hosszú történet röviden:
- Jött egy kérdés, amelyre adtam egy választ, kimerítve az összes lehetõséget
- Mindenki értette a választ, kivéve egy ember, Austin B., aki valami oknál fogva úgy döntött, hogy... valójában fogalmam sincs mit csinál.
- De, a szokásához híven megkóstolt, én pedig - sajnos, szintén szokásomhoz híven, köszönhetõen IRL múltamnak, "beleálltam a pofonokba", de egyúttal reagáltam is -, és elkezdõdött egy 50-60 kommentes szájkarate a kettõnk részvételével, amely egy sör mellett hétvégén talán vicces is lehetne, de a Skyrim topikban biztos, hogy fárasztó és legfõképpen, nem érdekli az embereket
- Õ addig rugózott a válaszomon, amíg a végén már odáig jutott, hogy valami kórképet állított ki rólam. Ez lenne a legkisebb baj, ezek mindig jól jönnek az év végi lol.txt-ben, de a nagyobb gond az, hogy képtelen leállni. A tegnap kb 20 órás szünet után ma hajnalban ott folytatta, ahol abba maradt. Én pedig, sajnos, ismét reagáltam.

Egy szó mint száz, kérnék egy modit, hogy takarítson ki utánunk, mert sosem lesz vége, aminek a topik látja a kárát. Félreértések elkerülése végett, ugyanolyan hibás vagyok én is, mint õ, ezért ez csak egy masszív törlésre vonatkozó kérés, semmi több.

Köszönöm.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez ma már a második személyeskedõ, sértõ postod. Azért egy büntetõ pontot remélem kapsz, mert én nem sértegettelek. Te viszont kétszer is <#puszis>

[NST]Cifu
Mindketten hagyjátok abba! <#ejnye1>

Running
Jaj ne már megint itt vagy, annyira unalmas. Fred, azért nem HG, mert nem vállalta, nincs kedve a magad fajta személyiségzavaros, közléskényszeres genetikai hulladékokkal foglalkozni. Érted már? Nem? Nalátod.

Én is trollkodtam már, de el is ismerem.

Nem mentegetõzöm, ha elhiszitek, jó, ha nem akkor meg nem. Ettõl nem lesz kevesebb fornetti a büfében 😊

Olvass vissza maniac001 postot, és látni fogod a dolgokat.

Hát bizonyítani hogy tudnám? Mindegy is, nem célom hogy bebizonyítsam, neked meg nem kötelességed hogy elhidd.

Annyi a kérés, hogy Running vegyen vissza az arcából, és ne sértegessen ok nélkül. Nézd meg, PiszkosFred az eredeti postomra tudott normális hangnemben válaszolni.

Maradjunk is ennyiben, köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal.

kemotox
A két legtipikusabb, legszánalmasabb kamu mentegetõzõ szöveg...
- az nem én vagyok, hanem az öcsém/szobatársam/munkatársam/nõgyógyászom/szembeszomszédom, stb stb
- direkt csináltam, hogy meglássuk mi a reakció

(Utóbbihoz annyit, hogy ha direkt provokálsz valakit, akkor baromira egyértelmû, hogy milyen lesz a reakció. Veled is be lehetne játszani, bárkivel.)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

[NST]Cifu
Bocsánat, de ezt a magyarázatot én nem tudom elfogadni.

Írtam neki, hogy maniac001 a munkatársam, egy gépet használtunk amikor még itt volt. Egy német újságnak készített kutatásfélét, hogy egy esetleges kellemetlenkedõ illetõ (akit õ maga játszott el elég hitelesen), egy HG-ból ki tud-e hozni hozzá nem illõ viselkedést. Számos más fórumon is megcsinálta teszt jelleggel.

[NST]Cifu
Figyelembe véve, hogy proxy mögül fórumozol, én ezt a helyzetet annyira nem látom egyértelmûnek.

Ettõl függetlenül a személyeskedés természetesen tõle sem elfogadható dolog.

Félreértettél, nem leváltatni akarom, csak hogy kicsit vegyen vissza, mert a személyeskedés nem megengedhetõ számára sem. Sajnos az a baj vele, hogy szerinte a HG pozíció csak kiváltság, kötelesség és példamutatás nélkül.

Running azért köt bele mindenbe amit írok, mert még mindig azt hiszi, hogy én vagyok maniac001 álreg-je. Többször elmagyaráztam neki a helyzetet, láthatóan hiába.

[NST]Cifu
Egyfelõl akárhogy nézem senki más nem panaszkodik a HG munkájára, pedig akad ott jópár õslakó SG-s, szóval hacsak nem kezdenek el jelentkezni a topic törzstagok, hogy Running helyett mást akarnak HG-nek, én nem látom indokoltnak a beavatkozást.

Másfelõl azon hozzászólásaid, amelyek bent maradtak, azok alapján a törzstagok érthetõ okokból feszültek irányodban, mert értetlen / trollkodós hangnemben nyilatkoztál nem egyszer. Ezek alapján pedig az ok-okozati összefüggést azért nem nehéz kikövetkeztetni.

Váltok pár szót Runninggal a témával kapcsolatosan ezzel együtt.

Abba gondolj bele, ha nem Running vagy valamelyik alattvalója írja az agyhalott dolgot hanem más. Már habzó szájjal üvöltenétek hogy személyeskedik, sérteget. De õ csinálhatja, nyilván a HG megengedhet magának durva személyeskedést is.

A másik dolog, hogy Running teljesen indokolatlanul HG, mert fogalma sincs semmirõl, csak uralkodni jön be. Minden érdemi infót PiszkosFred szállít és te.

Topik témáról nem beszélek?!?

Azt kérdeztem, hogy van-e ígéret housing rendszerre a The Elder Scrolls Online-ban. Ebben nincs a témával kapcsolatos dolog? Bizos?

Roger6
És te ezzel a beszólással?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

te itt most moderátor vagy , vagy csak keménykedsz?
j0nNyKa
belemehetünk abba a játékba, hogy kinek a szava van még 😊
úgy gondolom, meghagyom ezt a hisztit most neked, de maradjunk annyiban, hogy sokkal jobb mindenkinek, hogy törölve lett, amit _megint_ elkezdtél 😊
"bejövök, topic témáról nem beszélek, hgt inzultálom, el leszek küldve a picsába / törölve leszek, megyek sírni mod topicba, repeat" - unalmas az algoritmus, az az igazság 😊

Már törölte. A következõ történt.

Én kérdeztem, hogy van-e ígéret housing rendszerre a késõbbiekben a The Elder Scrolls Online-ban. És smiley mellett kérdeztem hogy Running klánjában van-e hely.

Jonnyka írta rá, hogy akart erre válaszolni, de úgyis törlik a postomat.
Megkérdeztem hogy miért kellene törölni, semmi szabályellenes nem volt benne.
Erre írta Running, idézem Nem lett törölve a 4021 mert csak én tudok törölni mert én vagyok a HG te agyhalott.

Egyrészt olvasni kéne tudni, mert nem azt írtam hogy miért lett törölve, hanem hogy miért kellene törölni. Én nem szidtam senkit, csak kérdeztem. Erre írta az agyhalott dolgot. Nagyon sokmindent enged meg magának itt is, ahogy a GW2 topikban is. HG, ezért istent játszik. De már törölte, úgyhogy csak az én szavam áll itt. Vagy elhiszed, vagy nem.

[NST]Cifu
A hiba a rendszerben van, vagy ahogy a vicc mondja, ez nem bug, hanem feature...

Linket viszont kérnék a hsz.-ekre.

Véletlenek a post idézetek, nem tudom miért csinálja írásjeleknél.

A The Elder Scrolls Online topikban Running házigazdaként szokásához híven sértõ, személyeskedõ választ írt egy olyan postra, amiben nem volt semmi szabályellenes.

A mi kis online diktátorunk ebben a topikban is folytatja a GW2 topikban bemutatott „nekem mindent szabad, itt én vagyok az isten” magatartást. „jó” házigazda”.

Egy dolog hogy az általad utált népet szidod, és még annyi eszed sincs hogy ránézz én néha miket írogatok róluk és közéjük sorolj... De komolyan egy játék topikban teljesen normálisan megkérnek hogy fejezd be a linkelgetést mert kutyát nem érdekel, és rögtön egybõl mindenkit lehordasz a sárga földig ész nélkül faji kérdést csinálva az egészbõl? Mindezt úgy hogy egy magyartanár elküldene a fenébe ha csak egy sorod is elolvasná...
Amíg ilyen buta parasztok próbálják védeni ezt az országot ne csodálkozzunk hogy nem történik semmi csak kiröhögnek... Szerencsétlen....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

N3suten
devilstudio2013 nem én vagyok tündérkém bogárkám csapatban nagy karaj egyedül gyenge kaki ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Smithwarden
Koszonjuk.
Nesu infected by Starfarer virus? <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

[NST]Cifu
Kapott három elakadásjelzõt, ha ebbõl nem értett jelezd légyszíves, a következõ esetnél kapja a maradokot.

Asszem, a problemaja nagyobb ennel. Tartok tole, ide mar kene valamifele orvosi beavatkozas is, mielott meg komolyabb baj lesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kemotox
Pont (fel)jelenteni akartam ezt a kis makit de úgy látom már nincs rá szükség 😄
Battlefield 4 topikban meg lehet nézni, hogy milyen kedvesen cigányoz le másokat.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace