21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2140 Még csak véletlenül sem vagyok moderátor.
...de még mindig nem értem, hogy ha lesz külön topikja az Call of Duty kiegészítőnek az miért lesz jó?
Az alapjátékkal már a kutya sem foglalkozik, az összes hozzászólás a kiegészítőről szól.
Tehát az új topik is cset-szoba szerű lesz... -
#2139 Ha ezek után bejelented, hogy te vagy a moderátor...
-
#2138 Vissza nem olvastam, de akkor ok.
Kedves Moderátor Úr!
Akárki legyél, kérlek engedélyezd egy Call of Duty: United Offensive topic nyitását, mert ami a CoD Topicban van, az már eléggé zavaró (legalábbis számomra). Köszönöm
-
#2137 Attól, hogy Hmuda indította a topikot, még miért lenne moderátor?
Máskülönben meg a hozzászólásaiból is kiderül (ki kéne, hogy derüljön mindenki számára :D), hogy nem moderátor... -
#2136 Nem az adott topikra, hanem SZEKCIÓRA (Játékosok fóruma, Zene fórum stb) re gondoltam. Házigazda ammenyire tudom, nem tud topicot zárni. Főleg egy olyat, amiben van 20 hsz, és még házigazdája sincs. -
#2135 Szerintem kevered a házigazdával. -
#2134 Olvastam már én is ugyanezt a hozzászólást valaki mástól, nem kellett volna neked is beírnod. Egyébként ez nem patch, hanem egy különálló játék. És már megint csak a CS:Source-val tudok érvelni. Arról már nem is szólva, hogy hazajövök, hogy kb 2-3 órát nem néztem a fórumra, és 150 hsz-eket kell visszaolvasni. Persze mindegyik UO, főleg a warezolás része, de azthiszem ezt már letárgyaltuk 1x. -
#2133 Témaindító: Hmuda. Rosszul tudnám, hogy az a moderátora az adott szekciónak, aki indította a témát? Egyébként nekem 8, csak valaki adhatna egy értelmes választ. -
#2132 érdekes is lenne, ha minden peccsnek, módnak, kiegészítőnek külön topic nyílna. -
#2131 Hehe, miért Hmuda válaszoljon erre? :) -
#2130 #2117 erre válaszolnál? -
#2129 ezt a bannert légyszíves ebbe a totyikba, köszi -
#2128 Joemberek odafenn. Valahogy oldjatok meg, hogy a forumba beszurhato kepek meretei limitalva legyenek, mert vannak azert modemesek is meg az "olvasok" kozott. Es amikor az ember egy topikra kattinta az orcajaba kap 10-15 nagyfelbontasu kepet egymas utan, picit idegesito tud lenni. Es akkor meg enyhen fogalmaztam.
Vagy hozzatok olyan szabalyt ami nem engedi az X×Y meretnel nagyobbak, vagy limitaljatok a kep fizikai meretet, vagy csinaljatok valami automata thumbnailezo cuccot, vagy nemtom, de picit mar maceras, hogy az embernek 10 percet kell varnia egy-egy topikban a hirtelen beszurt kepek miatt. A "screenshotok jatekokbol" stb temakban a dolog okes, ott szamit ra az ember, de mashol... -
#2127 Ja okés. Még lolabb lett volna ha ide rakják. :P -
#2126 Nem! A Fiúk-lányok, kapcsolatokba! -
#2125 Lol, gondolom ide jött a játékosok közé. :D -
#2124 Jah. Gyorsan bezárták!
Topik címe volt: "Neked mekkora a faszod?" :DDD -
#2123 Melyiken? Bezárták már? -
#2122 Nekem 8 végül is...ma is jól elszórakoztam azon a bizonyos topikon! :)) -
#2121 Szerintem szokjunk hozzá, hogy mi a szűk kissebséget képviseljük. De nekik kell a bugos túlterheltség meg az állandó törölgetés. :-) -
#2120 Topiknyitás elbírálást. -
#2119 MIt is? -
#2118 Na talán a mostani legújabb téma kapcsán elgondolkodnak a moderátorok (jobbanmondva a főmoderátor), hogy nem-e kéne megfontolni mégiscsak Hmuda ötletét... -
#2117 Miért zárjátok be a United Offensive topicot??? CS:Sourcenak meg lehet külön topikja? A kettő két külön játék. -
#2116 Ahha, egy 5let volt, mondjuk megközelítőleg lehetne. talánesetleg -
#2115 Azért nem kivitelezhető, mert rengeteg játék van rengeteg időpontváltozással. Senki nem tudná ezt napra készen kordában tartani. -
#2114 Kéredk! SZerintetek nem lenne praktikus a még meg nem jelent játékok megjelenésiidelyénke feltüntetése a banner környékén valahol? mondjátok ha pülyeség! -
#2113 BF topik bannerjában levő flash tartalmaz egy www.battlefield.hu címet, ezt kérném átírni www.battlefieldvietnam.hu -ra .
Köszönöm . -
#2112 hello, kitorolnetek ezt a topicot a "Operációs rendszerek, felhasználói programok" reszlegbol:
LAN Setting changer
en hoztam letre, de mire meglett mar rajottem, hogy mehet mashova... :)
koszi -
#2111 -
#2110 Ezt kérnénk a The Movies topic bannerének. Kösz. -
#2109 vártuk mit reagálsz rá :PPP -
#2108 Hm. Hogyhogy még ezt nem töröltétek? -
#2107 u.i.: thx :) -
#2106 Boiling Point-ra átírnátok a Xenus nevű topikot (ez lett az új neve a gammának), és a logot is kivennétek?
topik -
#2105 nem volt semmi extra, csak izmoskodott egy kicsit a monitor előtt -
#2104 ehh dekár, nemláttam a műveit -
REAL_CIÁN #2103 Miért, én pl. remekül szórakozom! -
#2102 innen Gyiloq nevű jómunkásembert küldjétek egy kis pihenőre, köszi -
R9 #2101 légyszi töröljétek itt az 527-es hozzászólást!köszi