21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Breki33
    jah aza link P

az tényleg nemjó
  • Breki33
    sztem jó

bár énsem értem igazán minek cserélni
  • hykao #2218
    LOL! Nem jó a link!

Amúgy meg már többször mondani akartam, hogy mostanában egyre több a bazi magas banner! Némelyik topiknak akkora a bannere, hogy 1024x768-ban az utolsó hozzászólás csak akkor látszik, ha legörgetek...nem ártana meghúzni a határt valahol 680x120 körül, és a linkeket is berakni a képek alá, mert ez már így túlzás...
  • The Hedgehog
    üdv! légyszi cseréljétek le a bannert a Pro Evolution Soccer 4 [WE8] topikban ezzel:

• Hmuda
    :-)
  • Mighty
    Ha jól tudom, jelenleg a keresés a fórum egészén megy végbe, ami sokkal jobban megterheli az adtabázist, mintha csak egy-egy táblában kellene keresni. Feltéve, ha minden egyes topiccsoportnak külön táblája van.

Természetesen a te verziódnak is lehet valóságalapja.

Mivel csak a sötétben tapogatóznánk tovább, a fejlesztők tudnák megmondani a frankót.
  • Glpetyus
    Hoppá,...sry :O
  • Glpetyus
    SZVSZ ezért senki sem haraxik ha bezárjátok :)
  • Hmuda
    del
  • hykao #2211
    Na ma is született egy-két loltopik...
  • Johnyy
    ( :DDDDDDD )
  • Johnyy
    Azta,, és ezt meg is teszik néhányan?????
  • antijedi
    beküldesz 400 ezer darab sms-t sg-nek és akkor lehetsz mdoerátor egy évig!!!!
  • antijedi
    nem... :)
  • robotnyk
    kell ez?
  • balintka
    Hogyan lehet valaki moderátor???
  • ZsZso
    töröljétek pls

Hülyegyerek fel akarta magára hívni a figyelmet ...
  • balint08
    na hi!
    szeretném ha törölnétek az általam nyitott call of duty united offensive topicot!
  • PiszkosFred
    Az ötlet nem rossz. De legyünk reálisak, szerinted a SG több éves történetében még egyik szerkesztőnek sem jutott eszébe? Csaknemtán ;] De ha már értesz hozzá, megkérdezném mint laikus fórumozó, hogy ez a keresés nem lassítaná be az fórumot? Illetve a motorját? Mert látva a felhasználókat, bizony elég sokan vannak, és mi van ha egyszerre többen akarnak keresni? Lehet hogy a motor nem birná el, esetleg nagyobb átalakítás kellene, stb. Szóval az ötlet jó, sokan örülnének neki, de szerintem nem véletlen hogy nincs. Habár erről igazán valamelyik készitő tudna nyilatkozni, én cska tippelgetek...
  • hykao #2201
    Köszönet!
  • grebber
    Légyszives Ebben a topicban töröljétek az 1-11-es hozzászolásokat.
    És nevezzétek át a topicot Officers: Kombat-ra.
    Thanks!
  • hykao #2199
    Légyszi rakjátok be a Stolen topikba bannernek:
  • grebber
    Bocsássatok meg de nem tom hova kéne fordulnom segítségért.

Az van hogy régen úgy volt hogy pl egy a fórum alján lévő topicba irtam valamit elküldtem és a vissza gomra kattintva visszaléptem a fórumba és automatice azt a topicot a tetejére tette tehát a böngésző frissitette.
    Most nem tom miért ezt nem teszi hanem nekem kell frissitenem.
    Ez mitől lehet vissza lehet valahol állitani a gépi frissitést??
  • Hmuda
    Eh hagyjuk. Ne mérgesedjen el a dolog. :-)
  • The Hedgehog
    naés? nem neked kértem! :D
  • Hmuda
    Jó-jó, lehet másoknak jó lenne, de én úgyse használnám. Peace. :-)
  • The Hedgehog
    ok lol :P de vald' be, hogy jól jönne egy ilyen opció az oldalra :D
  • Hmuda
    Eh, te okoskodsz. Én csak megpróbáltam egyszerűbben feltüntetni a helyzetet. Lol.
  • The Hedgehog
    ja még annyi, hogy kérhetnék házigazdi jogot ide:

Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

ha indok is kell szóljatok...
  • The Hedgehog
    nem én vagyok lusta.... ne legyél már ennyire okos! hanem sok embert akarok attól megkímélni, hogy egy nap 50x rákérdeznek valamire mert lámák visszaolvasni! ennyi!

Remélem a modik meg veszik a fáradságot és továbbítják a javaslatomat!
  • Coolfire
    Háj ismét!Csak egy pár laza kérdésem lenne.Miért vettétek el a Sims 2 topikot a témaindítótól Amigától?Miért nem kapta meg a házigazda jogot amikor kérte(ük)?Miért pont Mike at home lett a házigazdája?Bocs,de egy kicsit érthetelen vagyok így este.
  • Cat #2189
    nyugi, pár nap mulva lenyugodnak a krekkért sirok, elején minden topicban ez van, tudhatnád
  • antijedi
    mert értelmetlen topicokat nyitogatsz? nem lennének a moderátorok sg-t már rég elöntötte volna a szemét...
  • Mike at home
    neked kulon koszi
  • Mike at home
    gratulalok a moderatoroknak
  • antijedi
    del...
  • Coolfire
    Háj!Ennek a fórumnak:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1060844271 a bannerja alá pászítsátok már be ezt a linket FAQ felirattal:http://sims2faq.atw.hu/.Kösszencske.
  • Mighty
    Egy több száz oldalas topicban keresni oldalanként.... Nem a kőkorszakban vagyunk :)

Ha már a kérdést megtalálod, akkor már csak az adott oldalt esetleg 1-2 oldallal későbbieket kell átnézni.
  • Hmuda
    Meg azért se nyerő, mert a kereső lehet, hogy csak a kérdés üzenetét adná ki, de a választ nem. Nem mindenki szokta megnyomni a "Válasz" gombot.
  • Hmuda
    Oldalanként nem nehéz eljátszani. Ne legyél lusta pár egyérgombot lenyomni. :P