21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Skyline #19562 Kedves János, továbbra is várok némi magyarázatot mire és miért is kaptam büntetőpontot, lévén sehol sem szegtem szabályt és jelenteni sem jelentett itt senki...Köszi.:) -
#19561 Ne hajolgass, megfájdul a derekad. Attól, hogy nem kommentelek oda, rendszeresen beolvasok és hidd el egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz .. -
Screenracer #19560 Írtam is, hogy közben törölte azt a hsz-t, amire írtam. -
#19559 aztán magyarázzad már el nekem, hogy te pontosan mit is tudsz a cars topicról
vagy csak úgy random a semmiből megengeded, hogy "ő is menjen utána"?
ezesetben köszönöm szépen, mélyen meghajolok
#19557: figyelem a topicot folyamatosan, amikor nagyon balf**, akkor törlöm, de úgy egyébként büntipontra / banra ok nincs, mivel ő maximum az általad szeretett productot fröcsögi, de nem flamel, személyeskedik, trollkodik, semmi ilyesmi -
#19558 Te is mehetsz utána. -
Screenracer #19557 Közben törölte a hsz-ét. -
Screenracer #19556 Laccoot le kellene már állítani CARS topikban. Kimeríti a trollkodás, a flémelés és a személyeskedés fogalmait. -
#19555 Sziasztok légyszíves töröljétek ezt nekem.
Köszönöm!
KATT -
#19554 a cimet moderatorok tudjak neked atirni, illetve amig nem szavaztatod meg magad, a bannerba is mi tudunk irni - ezeket csak kerned kell, es kapod is rogton :) -
Paranoia #19553 nem látogatják már sajna :(
Fel kell futtatnom...át kell írnom a címet meg banner képet...stb stb -
#19552 szavaztasd meg a topic lakókkal, hogy elfogadnak-e házigazdának
ha 3-4 igen válasz jön, akkor a tied :) -
Paranoia #19551 Sziasztok,
Szeretnék átvenni egy topicot!
Írtam a házigazdának,de sajnos nem érkezett válasz...később az adatlapján láttam,h már két éve nem aktív.
A játék egy remake-el fog újra kiadásba kerülni,így fölöslegesnek tartom új topic létrehozását(így is van belőle már egy pár..szeretném összefogni ezeket és egy topicban helyt adni nekik),ezért gondoltam segítségemre lesztek!
Homeworld 2 topicról van szó.
Azért ez mert ez volt utoljára talán aktívabb a játék kapcsán.
Köszi!
-
#19550 [url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1313169858&no=2061]#2061[/url] cs:go topikban kezd átmenni személyeskedésbe. -
Skyline #19549 Jonnnyka várom az indoklást mert se jelentve nem voltam se személyeskedés nem történt sem trollkodás sem flame sem offtopik nem volt...Egyszercsak paff büntipont....
Mire fel? -
Skyline #19548 Kérdezném hogy: mire a büntetőpont? Csakúgy jött, se indoklás, semmi.... -
#19547 Ez kb havonta előkerül ,beírja az esszéit, kirakják, pihen majd kezdi elölről :D
Nem egyszerűbb végleg kirakni ? :) -
#19546 Ugyan ez a rF2 topicban
link -
#19545 Assetto Corsa topic iparitroll
link -
MalusDarkBlade #19543 Kitiltás megkerülése :
http://sg.hu/listazas.php3?id=1204025639
user : http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1398457612 -
Ironman2 #19542 Kedves modik!
Ezt a bannerképet legyetek szívesek berakni a H1Z1 topikba!
Thank you very much! -
#19541 először és utoljára: elég lesz
és még most szeretném leszögezni, hogy az "elég lesz" azt jelenti, hogy elég lesz, nem pedig azt, hogy ellenvéleményt várok
köszönöm -
Bee #19540 A figyelemfelhíváson kívül is tehetsz valamit: keress olyan fórumot, ahol a Te szájízed szerint fórumoznak a felhasználók. Nem fog megváltozni egy közösség, mert neked nem tetszik valami. Alkalmazkodj, vagy keress más helyet. Ilyen egyszerű.
Lámpásról (Dzsini): már 10+ éve fórumozok az SG-n, de még nem láttam rasszista postot tőle. Lehet, hogy szemészhez kellene mennem?
Amúgy ő is moderátor (ha jól tudom), nem kell neki segítség. -
MalusDarkBlade #19539 Tessék használni a fórumot akkor. Már más topicban is kifejtettem, az, hogy írni csak most kezdtem, olvasni tudok régóta. Látom amit látok, látom a napi dolgokat és a helyes következtetéseket vontam le, nem egy hónapnyi információ alapján.
Ha te, vagy más ezt nem veszi jó néven, hát így járt. Én is így jártam, mert van amit meg én nem veszek jó néven, de azon kívül, hogy felhívom rá a figyelmet, nem nagyon tudok mit tenni.
És tartom, lámpás, hogy te rosszindulatot, cinizmust és rasszizmust szítasz itt, most is az volt az első reakciód, hogy burkoltan bár, de fenyegetsz. Igazán szép, őszinte emberi vonás! -
#19538 Nem vagy egy hónapja a fórumon, és máris 10+ éve itt fórumozó emberek egymás közötti közötti kommunikációja alapján vonsz le (egyébként téves) következtetéseket. Hidd el, érdemes először megismerni egy közösséget ahova esetleg tartozni szeretnél, és csak később véleményt alkotni róla, akkor esetleg lesz alapja is azoknak.
(plusz nem árt megismerni a smileykat, az iróniát, és egyéb metakommunikációs formákat, nem beszélve bizonyos fogalmak (rasszizmus, cinizmus) értelmét)
Röviden: kérlek ne szólj bele olyasmibe, amit nem ismersz, mert esetleg lesz olyan, aki nem veszi jó néven.
Köszönöm. -
MalusDarkBlade #19537 Inkább adtál volna egy felkiáltójelet. Nekem is, másnak is az offtopicért. De így nem elég, hogy lámpás rasszista cinikus és rosszindulatú, még van egy cenzúrában nyakig elmerült moderátor segítője is, aki nem azt nézi, hogy mindenki tartsa be a szabályokat, egyformán, hanem jó feltűnően kivételezzünk még valakivel, aki jól láthatóan rosszat akar a közösségnek. Gratula! -
#19536 rendben, figyelni fogom -
Screenracer #19535 Mondjuk ebben tudok segíteni, mert Jacek, Boo Miller néven visszatért. Érdekes módon először akkor tűnt föl ezen a néven, mikor szintén eltiltáson volt Jacek barátunk. Csoda, hogy megint flém hegyek vannak? -
#19534 -
#19533 "öld meg mindet, majd Isten szétválogatja" -
#19532 hallod ez baromi hosszú flame, legközelebb szólj plz hamarabb, ebből az életben nem fogjuk tudni kihámozni, hogy ki mit merre hogyan trollkodik
most megnyitva hagyom a topicot, és ha innentől valaki feszkót csinál, kirakom -
#19531 Upsz...a link lehet nem jo, a telefon sehogy sem akarja az igazsagot. Sorry..... -
#19530 cars topik....
Meddig kell meg hallgatnunk Screeraces es az elregjei veget nem ero kotekedeset, szemelyeskedeset ??? -
#19529 -
Pio #19528 Sziasztok!
Szeretném kérni EZT a képet EBBE a topikba bannernek.
Köszönöm! -
#19527 +1
Azonnali banánt javaslok:) -
lexlutor #19526 wot forum: http://sg.hu/listazas.php3?id=1271188541
troll: behemót
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=306837 -
#19525 Szerintem bannolni kellene... troll reg még egy Hsz biztos van több is lejjebb a topikban -
madmanic #19524 WOT -
oiverMM #19523 #306791
Plz. ban.
-
#19520 Wot topicba újra aktív a h...e gyerek.