21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2301 salala :) -
#2300 voltmár -
#2299 Üdv! Okt 19-én kijött az America's Army 2.2-es patch-e, amire kb fél évig vártunk, és nyilván sokan mások is. Ennek ellenére sem a Játék híreknél, sem a letöltéseknél nem találkoztunk az infoval. Kérjük szépen publikálni ;)
A letöltés elérhető: http://americasarmy.hu
Köszöntettel: AA HUN team -
#2298 ITT ki tudnátok venni a #11518-11520 hozzászólásokat?
A téma nem hozott lázba... :) -
#2297 wow thx ez gyors volt :) -
#2296 Van rá mód hogy a RoE topicot átnevezzék erre: "Rubies of Eventide - MMORPG" a hosszú címet pedig: "ingyenes MMORPG" ?
szívesen kérném a topic nyitó engedélyét de 2003 végén írt utoljára... -
antijedi #2295 del... -
#2294 del
mindezt meg lehet beszélni a megfelelő játék fórumában. -
#2293 ITT kéne törölni a "hozzászólásokat" 26-tól 30-ig. -
#2292 del... -
antijedi #2291 del... -
antijedi #2290 ezt dobja át valaki a konzolosok topicjába pls, nem ide való... -
#2289 Kicsit javítottam a mostani banneren. Lecserélnétek a mostanit erre ? (Evil Genius topikban). Előre is köszi ... -
maxius #2288 Hi! Van Last days of Gaia topic? Nyitnék 1et törlés nékül... -
#2287 Mégse azt hanem, ezt.
Thx -
ezt tegyétek be ide bannernak a másik helyett pls. -
#2285 Banner alatti szöveget vegyétek ki thx. -
#2284 mégegy del -
#2283 del -
#2282 counter-strike:source (id=1090497554)
Frank99 tegnap 21:11 | Privát | Galéria | Válasz | #3222
azt olvastam tegnap valahol egy fórumon, hogy van már csít.
© Myron tegnap 23:03 | Privát | Válasz | #3224
igen itt olvastad, és le is lehet tölteni innen de nem működött eddig senkinek aki próbálta lehet hogy csak steammel megy
http://www.dunakanyar.net/~gaboca/CSS_WallHack/CS%20Source%20hack%202004-10-06.zip
Válasz 'Frank99' üzenetére (#3222)
van/lesz eleg csit, nem kene megkonnyiteni az amator csiterek dolgat.
kosz -
Cat #2281 ilyeneket az általános fórumba irj -
#2280 Hi!Légyszives innen vegyétek ki a banner alatti NINCS WAREZ? NINCS CRACK szöveget.Köszönöm -
#2279 Jóságos Moderátor:)!
Kérem, a Sacred topicban a banner alatt lévő "gyakran ismételt kérdések" link forrását át írni erre: http://212.52.164.63/sacred/GYIK.htm
Valamint ugyanott a (sacrdes) banner forrását erre átírni: http://212.52.164.63/sacred/img/bannerek/sacred_official-logo.jpg
Köszöntem szépen! -
#2278 #2271
Azért az ilyen beszólásaimról hamarabb szoktatok véleményt nyilvánítani. :-) -
#2277 pont most akartam szólni -
#2276 kolegat töröljétek lécci
elkezdett vmi oldalt reklamozni minden topikba -
#2275 Plíz tegyétek be az alábbi képet a Shenmue topicba. Köszi!
-
zizzenet #2274 Úgy értem, hogy én értem... Csak kommunikálni ne kelljen egy fórumban. Úgy értem. Értem? -
zizzenet #2273 Vazeg. Tényleg, valahol már Bábelnál elb...uk. -
#2272 Esetleg tovább lehetne finomítani a dolgot azzal, hogy mindenki beállíthatja, hogy milyen felbontáson netezik és a motor ahhoz mérten igazítja a képeket, tehát ha valaki 800*600-as felbontáson, akkor minden 800 pixelnél szélesebb képet automatán hozzáigazítja a 800-as szélességhez, aki 1024-ben annak az 1024-nél szélesebb képeket meg automatán hozzáigazítaná az 1024-es felbontáshoz. (esetleg tovább részletezhető a görgetősáv szélességének a kivágása, szóval 800-as felbontásnál 772-re igazít stb). -
#2271 Arra gondoltam, hogy ha már html-ben megoldható, hogy bizonyos képek átméretezhetőek, akkor php-ben csak nem jelentene gondot. Meg lehetne-e oldani azt, hogy képbeszúrásnál legyen egy opció, ami a képet egy kisebb (800, esetleg 772 pixel széles) cellába "tömöríti", ezáltal elkerülhetnénk a topicszéthúzó képek áradatát. Nem piszkálna bele a képfájlba, csak egy kisebb helyre szorítaná, ezáltal is átméretezve. Opcionális lenne, szóval nem lenne kötelező használni. Esetleg a személyes beállításoknál lehetne állítani, hogy ez minden 800-nál szélesebb képre igaz legyen a felhasználónál, de a nagyobb felbontásban netezők ezt akár ki is kapcsolhatják. Vélemények? -
#2270 nézegessed ezt egy kicsikét, hátha választ kapsz arra, miért lett lezárva a fórum -
zizzenet #2269 Kedves Moderátor!
Ma nyitottam egy topicot "Panaszkodás - Rome Total War" címmel. Néhány kevéssé szocializált egyén, határozott kérésem ellenére ("KULTÚRÁLT FORMÁBAN"), erősen sértő és pökhendi módon nyilvánult meg. Semmi baj, de felszólalásában az én szövegértési képességeim is vitatta. Ezek után nem is tudom, ki a bagoly, ki a veréb.
Arról nem is beszélve, hogy méltatlankodása az említett topic általa vélt magasfokú redundanciájából fakadt, holott, ha a hivatkozott, eredeti topicban (Rome: Total War) valóban böngészgetett volna, vagy nekem lett volna időm kicsit elindítani a beszélgetést, talán nem itt tartanánk. A lényeg, hogy a topic éppen beindulni látszott, és biztos vagyok benne, hogy életképes lett volna.
Ha valami magyarázattal kell szolgálnom, hiszen te tiltottad le a topicot, annyit mondhatnék, hogy a játékkal kapcsolatos eredeti társalgóból engem, úgymond, kiebrudaltak "kontra-nézeteimnek" köszönhetően. Márpedig, látva az angol fórumokat, van miről beszélgetni. Ezért kezdeményeztem egy párhuzamos társalgást.
Egyszóval: légy szíves, aktiváld újra a topicot, amennyiben elhihető az is, hogy túl vagyok a 14 éven és már sikerült magamban normális szintre visszafojtani a feltűnési viszketegséget (ezek a vitathatóan megalapozott vádak értek is engem). -
#2268 Tisztelt Moderátor!
Két dolgot szeretnék kérni, s mindkettő teljesíthető:
1. A ·Longest Journey" topicból szíveskedj kitörölni a #3563-as hozzászólásomat;
2. A "Játékmagyarításról tudtok-e?" topic bannerjébe építs bele egy linket erre a címre: http://magyaritasok.hardwired.hu/
Ezzel a szöveggel: Magyarítások Portál.
A második kérdésben szereplő topiknak a moderátora vagyok, de ilyet nem tudok megoldani - sajna.
Nagyon megköszönném mindkét dologban a segítséget!
Köszi! -
#2267 thx a bannert! -
#2266 Ezt a topicot vissza lehetne rakni egy normálisabb szekcióba, mert az ilyesmi nem a Gumiszobába való (gondolom először fordul elő olyasmi hogy valamit ki akarnak szedni a gumiszobából). -
#2265 Be tudnátok tenni ezt a képet a Larry topikba ? Köszike -
#2264 del -
#2263 Ezt a Risk Your Life topicba:
-
#2262 Játékmagyarításról tudtok-e? topicban a régi, kevésbé használható linkek helyére, kérlek, ezt rakd már be: Magyarítások Portál