21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2918 kössz előre -
#2917 csá all
ebbe a topikba a kép liknkje
ez a link legyen -
#2916 Nagyon akarsz te modi lenni. -
#2915 2904 es uzire valaszoljatok mar tisztelt modok -
#2914 Hi.
Van egy olyan topic: Neighbours From Hell2.
Sokan kérdeztek már, ezért csináltam egy honlapot, ahol a Neighbours From Hell kérdésekre tok válaszolni (és egyéb dolgok vannak ott, pl.: demok, végigjátszás stb..). Jó lenne, ha beraknátok a logó alá a linkem: http://nfh.atw.hu
THX. -
#2913 klassz ez a logó -
#2912 Szeretném kérni ezt a bannert (ty Amse) A LEGO Star Wars c. topicnak a bannerének:) Amen -
#2911 Indoklás amiért a büntetőpontot kaptad és amiért bezárták a topicot.
Ne nyiss felesleges témákat újra + használd a keresőt!
Elhiszem, hogy érdekell a téma, de gondolom van már hasonló témájú topic ahol a erről is lehet beszélgetni.Ott tedd meg ezt légyszives és a viselkedéseden is változtass ha lehet.
Köszi. -
Baz #2910 MI AZ IZÉ EZ????????
BEZÁRTÁTOK A FÓRUMOMAT!!
JÁTÉKPROGRAMOZÁS DEV C++-BAN VOLT A CÍME
És küldtetek egy linket hogy már van játékprogramozás rovat!
DE AZ PASCAL ÉS BASIC!!!
LÁCCIK, HOGY NEM ÉRTETEK HOZZÁ!!!!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
NYOMIK VAGYTOK! -
Cat #2909 a válasz elmaradása is válasz... -
#2908 Erre kapok valaszt vagy micsoda???:)) -
#2907 del és ban -
#2906 "A hozzászólás maximum 10 szmájlit tartalmazhat!"
Nem lehetne, hogy itt a Vissza gomb után azért látnám az imént megírt hozzászólásomat?
Egyébként az ilyen problémákkat, javaslatokkat ... írhatom ide? -
#2905 Hello, ezt a bannert kérném ebbe a topicba.
köszi -
#2904 Hello szeretnek hazigazda jogot kerni ide es ide es ide mert sok az oda nem illo hozzaszolas es csak en foglalkozok vele ugy latom.KOSZI -
Rudee #2903 Valaki törölné ezt a topicot? Van belőle már másik. Előre is kössz. -
#2902 hy modok!
ezt a bannert ide
thx -
#2901 Egyre szebb a színvonal a fórumokon, nem csak sg-n. Erősebb, határozottabb fellépés kellene... :-) -
skristof #2900 valaki megcsinálná?
valaint további törlések is kellenek
jah, és egy kiadós bann ennek a köcsögnek -
#2899 Sziasztok
valaki levenné a bannot a joe04 nevemről?
utánna törülhetitek a démonigyerek nevet -
#2898 de azt ne ide mondd be hanem valahova máshova -
skristof #2896 a -t is itt kell kérni -
skristof #2895 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080573068]#281-#287 DEL! htx[/URL] -
haxoror #2893 Na ezt hogy a tökömbe hoztam össze!?
Tehát:
Ez engem is érdekelne...
Igen. -
haxoror #2892 Ez engem is érdekEz engem is érdekelne...elne... -
#2891 Kicsi off: Ha valaki használ Opera böngészőt (vagy van haverja aki használ), az megtudná mondani hogy hova rakja a Könyvjelzőket? -
#2890 Meghosszabbítod a VIP regisztrációdat! :P -
#2889 bocs lehet ,hogy hüje kérdés de,hogy tudom eltüntetni ezt a feliratot?
"VIP regisztrációja lejárt" -
#2888 Téma:
431-es hozzászólást please töröljétek és minimum egy figyelmeztetést amiket írogat, Dj bee 18-nak (Már 1 van neki..)
Kösz!
-
#2887 Amúgy meg annyi köcsög topik van, amit basznak bezárni a moderátorok ... mért pont ezt kellett ? Fogjuk rá a szerencsétlenségre :) -
#2886 van faq :) van ott két link :))) -
#2885 Nem tudok veled egyetérteni.Ez hogy lehet lanon+singleben nyomni wow-ot ez kb olyan mintha naponta 6-7 srác bepoppolna vmi játéknak a topikjába,hogy ő "látta nforce-on,hogy van 2cd-s törés ami megy kávéfőzőn!!!4444,és hogy meg mi????",és ha vki a 7diknél felkapná a vízet és elküldené az anyjába,mert egy rohadt faq-t se tud olvasni,akkor keletkezne kb 50kommentnyi primitív trágárkodás.Egyszerűen elveszik a lényeges info a topikban.Most az éjjel 210 új komment lett míg aludtam,szerintem ebből legalább 180 arról szól,hogy hogy lehet mmorpg-t(nagy tömegben játszott multiplayer játékot...) egyedül vagy 2-en nyomni lan-on.Aki ilyet kérdez eleve azt se tudja eszik e vagy isszák az mmorpg-ket.Szóval szerintem mindenféleképpen indokolt egy "WoW sinleplayer,lanon és kávéfőzőn" topik...aki meg a rendes wowba kérdez ilyesmit 1 büntepont azonnal... -
#2884 jó, de ez is hozzá tartozik a játék fórumához :/ oldjátok meg vhogy a dolgot. pl mint a CS:Source topic, bannerbe faq, vagy gyik, bár ahogy látom az már van ott -
#2883 Inkább kérjetek a a topikba egy házigazdát, ha meg már van akkor, nosza, gyomláljon! -
#2882 "Szerintem" is. Csak ha WOW topik olvasó lennél, akkor látnád, hogy szarrá offolják a topikot a hülye "hogyan kell lanba nyomni ?" kérdésekkel. Azt meg abszolút nem értem, hogy ezt a topikot kérés nélkül mért szüntették be pár óra alatt, míg más egy kérés teljesítésére majd egy hetet vár. Na mind1. Én csak egy halandó, topiklakó vagyok :) -
#2881 szerintem ez is a World of Warcrafthoz topichoz tartozik. szerintem. -
#2880 A legnagyobb elismerésem felétek, de soxor egy hét míg történik valami ... most meg 2 pillanat alatt bezártátok a WOW LANos topikot. Mért ? Azért készítették, hogy a sok "ingyen akarok jáccani"-gyerek oda írkáljon, és ne offolják teli a WOW topikot. Nyissátok meg pls, mert már így is átláthatatlan néha az original WOWos rész tőle. Aztán csak remélni lehet, hogy annyira nem gyagyák az emberek, hogy továbbra is az eredeti topikot bombázzák a hülye hozzászólásaikkal. -
flashX #2879 Áz! Meg büntetőpontot neki! -
#2878 del -
#2877 Vagy te a szerencsétlen!! Már megint minek írsz rólam ilyeneket mikor nem is ismersz!??
Akkor itt a #2872-es üzit vegyétek semmisnek!