Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Persze-Persze. Egyszer már játszadoztatok azzal, hogy én irkálok, ha jól emlékszem kiderült és bant kaptatok érte. Szóval ti nem vagytok olyanok.

Biztos. Ez volt a fórumlakók titkos projectje.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jakuza1
Feltörtétek az accountomat? Gratulálok hozzá.

Kérhetném az alábbi troll megrendszabályozását a WoT topikban?
Itt van egy pár kedves komment tõle. Szerintem a stílusa erõsen kifogásolható, különösen úgy hogy senki se provokálta, vagy vette át a stílusát. Elõre is köszi!

290637
290655
290657

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

BooMiller
Folytatja tovább.. és a többi autószimes topicban sem bír magával!!

rFractor2 topic

jó lenne helyre rakni..

RoboKutya78
Dti itt is járt tegyétek már ki az ipsét köszi
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=93092
ilyen marhaságot hirdetni játék ami nekem fizet pénzt hogy játsszak vele HEHE..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

JeffDunham
dti féle spam már megint

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=289790

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Zenszkij
ezt a dti-t sürgõsen bannoljátok ki teleszórja szeméttel a fórumokat

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

BooMiller
Azt hiszem itt átléptek egy határt...

rFactor 2 topic

Szeretném EBBE a topikba a jelenlegi képet javítani ERRE az igazított képre.

Köszöntem.
Pari
Hi. Az általam nyitott Elite😄angerous topikot lehet törölni, duplázás miatt. Pedig esküszöm rákerestem...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

V43 1105
Sziasztok!

Microsoft Train Simulator topikban felbukkant kedves Starfarer barátunk újabb alregje.. volt már Starführer stb néven is itt a fórumon,

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

j0nNyKa
belinkelni még mindig könnyebb lett volna, ne legyünk már elkényelmesedve...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Elõször is nem törlést vagy szerkesztést kértem, így nem indokolt a sérelmezõ/sérelmezett kommentjének pontos megjelölése, csak egy figyelmeztetést, hogy hátrébb az agarakkal vagy valami ilyesmi. Másodszor pedig nem nehéz megtalálni a Call of Duty Ghosts topikot, ennyire ne legyünk már elkényelmesedve...

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

[NST]Cifu
Elõször is topic linkje, a sérelmezett hsz. száma. Ott van a bannerban.

Másodszor, benézve a CoD:Ghost topicba, én csak azt látom, hogy egy-egy hsz.-t küldetek egymásnak, felebaráti szeretettel megtöltve. Így elsõre egyikõtöknek sem látom indokoltnak a beavatkozást, max. ha folytatjátok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki hûtse már le Foxxi barátunkat a Call of Duty Ghosts topikban. Lekötelezne az illetõ. <#worship>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Smithwarden
3 hsz-em torleset kerem szepen, mert rossz topikba irtam:
1.
2.
3. Ez a hsz.
Koszontem. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

[NST]Cifu
Kapta a banját...

MerlinW

[merlinw.org]

Smithwarden
Ezt a kepet kernem ide.
Koszonom.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jacek
Még annyit hozzá tennék hogy mert három havercsávó állít valamit attól még nincs igazuk.. és szerintem egy topic nem biztos hogy csak arra való hogy hûha lelõttem 3 repülõt... lehet hogy ha problémája van az embernek akkor felteszi hátha tud valaki segíteni..

Jacek
Érdekes lenne.. aki végig olvassa az látja hogy én rendesen kérdeztem és egybõl paraszt stílusban jött a válasz.....

Sorrendben Caterpillar,Glo,coralspring kollégáktól...

"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar..." ezt kérdeztem!! amire el lehet olvasni hogy lekezelõ, alázó, arcoskodó vádaskodó válaszok érkeztek... mert pl. én hazudok..

Coral Springs
Jacek kolléga egész nap pattig feszítette a húrt a War Thunder topikban, valaki lépjen a körmére most már légyszíves.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

DarkSector
ezt a képet szeretnénk ebbe a topikba kérni. köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha valamikor lehetséges kezeljétek majd ezt, köszi!

Szeretném majd ezt a képet, ebbe a topikba bannerként.

KÉP:

TOPIK:

Köszönöm elõre is.
[NST]Cifu
Ha még egyszer megszólalsz itt, kiraklak a fórumról. Csak hogy tudd mihez tarsd magad...

És kemotox? vagy csókost nem divat büntetni? Nézz már be a topikba mit mûvel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

[NST]Cifu
A két delikvensnek két-két büntipont kiosztva. A flémhez két ember kell, ha ezt folytatjátok, kigolyózzátok egymást...

Nyugodtan olvasgasság a mai jelntgetéstõl azóta egy szót nem írtam de a két madárnak (adam46 és kemotox) ugatni kell mert nem bírják ki..

Eleve kemotox csak flémelni és kötekedni jár a topikba miközben a játék meg sincs neki de persze csókos így ez itt nem számít neki szabad.😊

Smithwarden
Akkor kernek egy kis moderaciot a BF4 totyikban.
Hiaba torlom mar 3. napja a veszekedeseket es hiaba kertem oket tobbszor is, csak nem tudjak abbahagyni egymas bacogatasat.
Olvassatok bele es dontsetek el milyen moderalast eszkozoltok, ratok bizom.
Thx.

adam46 láthatóan továbbra is flémel itt is és a BF4 topikban is. Unalmas...

adam46
Az, hogy értetlen vagy az egy dolog, másik dolog meg, hogy szándékosan értetlenkedel, hogy ezáltal provokáld a másikat, az egy másik. Remélem egyszer valaki jó alaposan el fog verni.
Láthatod nem én szövegelek õ nem hagyja abba.😊
Mindenkinek nekiugrik aki csak negatívumot ír aztán jön ide reklamálni...Vicc..

adam46
Értetlen ember azért, folyton mondja, hogy azért szólok, ha negatívumot ír a játékról. Miközben legalább már ötször leírtam neki, hogy leszarom, ha negatívumot ír, õ véleménye, de ne szemetelje már tele minden nap a topikot 20 egyforma hozzáaszólással. Ezt nem bírja felfogni a csepp agya.
Smithwarden
Teljesen ertelmetlen vita amit muveltek - mindket oldalrol.
(Igen peldaul te is szemelyeskedtel is a masikkal, raadasul rarakva egy lapattal).
Akkor irjatok amit akartok, nem torlom, hanem majd a moderatorok inteznek titeket drasztikusabb modszerekkel.
Hihetetlen milyen gyerekesen egymasnak estek es nem tudtok visszabb venni.

adam46
Benne volt, a linkelt hozzászólás elején, hogy blabla, a fps-nek SEMMI köze a hitboxhoz te szerencsétlen! Ha nem tudsz olvasni, arról nem én tehetek, sõt arról, sem hogy azóta törölve lett és a linkelt hozzászólása helyén Smithwarden hozzászólása látható.
Maximus4
Akkkor valamit tisztázzunk.Az általad linkelt hozzászólásban semmi ilyen nem volt.Az meg,hogy te nem azt a hozzászólást linkelted,amire most hivatkozol,arról nem én tehetek.

De,hogy tõled idézzek,mert most beleolvastam az ominózus topikba,de a hozzászólásod idõközben törölve lett a házigazda által:
"Ha már a moderátorok is leszarják, akkor leírom már, hogy mit gondolok rólad..."
No comment.Olvasd el a hozzászólásom elsõ részét.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

adam46
Gondoltam a "szerencsétlen", meg a folytonos "ugatsz" kifejezései elegendõ valami kis szankcióhoz, de mégsem...
Maximus4
Egy csöppet túlreagálod és ráadásul a linkelt hozzászólásba semmi olyan személyeskedés nincs,amit te az elõzménybe ne követtél volna el.

És legyetek szívesek ezt nem itt megvitatni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ezzel mi a gond?
Hülyeséget beszélsz. Fps-nek mi köze a találatokhoz, miközben mindenhol megállapítva hogy a tickrate a gond a játékkal?😊
Gratulálok.😊

adam46
Kéretik kezdeni valami Skyline felhasználóval. Személyeskedés, nem fórum képes.
Azért mondom.
Legalább színt visz a napi 12 órán át tartó szócsatákba.
És a hozzászólásai is pont ugyan annyit tesznek hozzá, mint bárki más ilyen-olyan kört mentem, hülye csapat, szar goldammo stb posztjai.<#nyes>
És az a szomorú, hogy ez nem vicc.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Nem kötelezõ bannolni, fõleg onnan, az a topik egy szégyen amúgy is.
Pedig ma még vicces is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Ah lemaradt: köszi!
Master91
Hello, légyszíves töröljétek ezt a nem ide illõ reklámozást.

TOPIK:
HOZZÁSZÓLÁS:

Köszönöm elõre is.
[NST]Cifu
Konkrétan Te vagy az, aki itt bármit is kiforgat. Te kezdtél el azon pattogni, hogy egy troll moderátori topicban való beszólását az egyik modi kifigurázta, miközben máskor számodra lényegtelen dolog miatt szólják meg azokat, akik a topic bannerében elhelyezett kérés ellenére nem szabályosan jelentenek egy problémát...

Én személy szerint az adott idõben, amikor Skyline bejelentett, majd beszólt, kétszer tudtam telefonról feljönni (ie.: nincs moderátori eszköztár), és este 11 után, hulla fáradtan még vettem a fáradtságot, hogy akkor intézkedjek. Ezek után bármilyen meglepõ, kegyetlenül nem esik jól, hogy még nekiáll bárki is amiatt pattogni, hogy ugyan már, miért nem úgy megy a moderálás, ahogy õ azt az álmaiban elképzeli.

Beszéld meg Mortimerrel, hogy tegye rendbe a moderátori eszköztárat, sok sikert hozzá, a modik több éve kérnek, könyörögnek, fenyegetnek, és kegyetlenül nem történik semmi. Beszéld meg, hogy kell még aktív moderátor, j0nNyKa többször jelentkezett már, arra sem reagált.

Én a magam lehetõségeihez képest igyekszem a fórumot megfelelõen moderálni, és bár tisztában vagyok, hogy ez így kevés, de ennél több tõlem nem tellik. Ha ezt nem vagy képes megérteni, és a roppant nagy rálátásoddal még egyszer lehülyézel, kiraklak a fórumról. Senki sem kötelez arra, hogy itt fórumozz, de ha mégis itt akarsz, akkor legyél kedves betartani bizonyos normákat.

Téma lezárva...