21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3242 És láthatólag igazam lett. Még mindig rontja itt a levegőt és még egyetlen büntipontot se kapott a spamelésért és alpári megmozdulásaiért. Valszeg eltörölték a moderálási szabályokat amíg nem figyeltem. :PPP -
#3241 Persze hogy ki vagyok akadva és ilyen orbitális méretű kivételezést baromi nehezen fogok elfelejteni. Azok után amiket csinált minimum IP-stől kellett volna bannolni mert olyan sok moderálási pontot megszegett. -
#3240 Még mindig danika miatt vagy kiakadva? :-) Felejtsd el, lesz az még rosszabb is... :-)) -
#3239 Áh, ha danika kihágásai után csak egyetlen sz*ros büntipotot kapott akkor ennek a gyerkőcnek egyenesen Béke-Nóbel díjat kell adni a helyes viselkedés mintapéldájaként nyújtott teljesítményéért. :P -
#3238 Ok, most már nyugodtan kitiltható. Több topicban szídja az RPG darabokat. Hogy is mondják ezt újabban? Flame? ;-) -
#3237 Főleg ha danika randalírozását nézzük, akkor ebből csak egy leszólás lesz, de semmi több. :P -
#3236 Mármint a topic, vagy a gyerek? Rendes Morrowind topicba enyhén elszállt a gyerek. Én spec levágnám néhány végtagját, de akárhogy is nézzük, csak büntipont lesz belőle. ;-) -
#3235 Meg úgy alapban ennek a gyerkőcnek egy ban. :P Jót elszórakozik a topicokban. :P -
#3234 del -
#3233 settlers5 ben azt a hosszú szöveget amit írtam,(#589) azt please törölni... -
#3232 Mé del, littlenorbi írja hogy hogyan kell neten játszani csak kissé körülményes, ezért írja már órák hosszat csak azt az egy kommentet! -
#3231 del -
#3230 És ez hol volt? Levélben, nem? -
#3229 del -
skristof #3228
Feladó: EN116
Elküldve: 2005. 03. 12. 22:54
Tárgy: f
Hello
Nekem van több mint 200 GP futamom VHS kazettán.
Adok, veszek cserélek.
Emailt várok minden komoly rajongótól
[email protected]
ez szerintem SPAMnek minősül, kérnék valamiféle jutalmat a srácnak -
#3227 thx! -
#3226 del és zárt intézet a delikvensnek
(Olyan jót elbeszélget magában.) -
#3225 zárható, np -
#3224 #3210. Legyetek szivesek törölni. Nem csak az én szememet csípi.
Thx! -
#3223 Ez jó ötlet! -
Thanatos #3222 ír az csak alssu a szerencsétlen, bár ijen iq-val nem csodálom :P -
#3221 Egyre népszerűbb, hogy néhány noob topicnyitó nem ír semmit a topicjába. Nem lehetne rögtön nyitásnál berakni az első üzenetnek egy szövegmezőt, amibe kötelező elnne írni valamit? -
#3220 Plusz láthatólag nagyon nem akar írni... -
#3219 :-) -
Thanatos #3218 lol, megelőztél :P -
Thanatos #3217 del, és mivel egyszer már törölve lett emlékeim szerint de csakazért is csinálja mehet a büntetőpont is vagy esetleg ban vagy valami hogy észhezétjen... -
#3216 Ez a gyerek nem tanul. Büntit neki. -
#3215 itt megnézed hogy van-e már olyan, ha nincs, a topikok alatt találod a linket: új topik nyitása -
csabóca27 #3214 H tudok új fórumot létrejopzni? -
#3213 #27465-ös üzenet bugját kéretik szemrevételezni (nem törölni, csak gondolkozni rajta). -
Thanatos #3212 -
Thanatos #3211 főleg hogy online..., mert singleben midnenki azzal szurja el a szorakozását amivel akarja de multiban nem csak a sajátját :/ -
#3210 Kérték már ennek a "csíter-topicnak" a törlését?
online-cheat topic
Ha nem, akkor kérném. Az hogy kell-e bannolni, büntetőpontokat adni, azon nem gondolkodtam, de egy olyan topic, amelyben csalásokhoz adnak linkeket...
Thx. -
#3209 Na intezz egy delt a szamomra csak megfelelo indokot talalj majd.Aha nem erdemli meg....csak a sok kocsog bemaszkal es teleszarja a topicot szal elkelne oda is egy moderalas ezert kertem a jogot de hat ez van. -
#3208 játékhoz... na. :-) -
#3207 Ez a hobbim, bevallom. Kár, hogy nem tudom főállásban ezt végezni, legszívesebben ebből élnék meg... na és? Miért zavar ez téged? Szeretnéd, ha irányodba is egy delt kérnék, vagy mi? :-)
Fogadd el, hogy egyesek nem szeretik a felesleges "szemetelést". Minek 80 topic egy játékról, vagy minek nyitni valamiről, aminek semmi köze egy játékról? És minek házigazda jogot adni valakinek, aki meg sem érdemli? ;-) -
#3206 Valszeg mar nem erdekel elhiszed. -
#3205 valszeg ezért nem kapsz hg-t :) -
#3204 Te egesz nap ezt nezed hogy mit tudsz toroltetni????Azt irod hogy de ugyes voltal meg egy strigula? -
#3203 del.