21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Hmuda
    És láthatólag igazam lett. Még mindig rontja itt a levegőt és még egyetlen büntipontot se kapott a spamelésért és alpári megmozdulásaiért. Valszeg eltörölték a moderálási szabályokat amíg nem figyeltem. :PPP
  • Hmuda
    Persze hogy ki vagyok akadva és ilyen orbitális méretű kivételezést baromi nehezen fogok elfelejteni. Azok után amiket csinált minimum IP-stől kellett volna bannolni mert olyan sok moderálási pontot megszegett.
  • BBird
    Még mindig danika miatt vagy kiakadva? :-) Felejtsd el, lesz az még rosszabb is... :-))
  • Hmuda
    Áh, ha danika kihágásai után csak egyetlen sz*ros büntipotot kapott akkor ennek a gyerkőcnek egyenesen Béke-Nóbel díjat kell adni a helyes viselkedés mintapéldájaként nyújtott teljesítményéért. :P
  • BBird
    Ok, most már nyugodtan kitiltható. Több topicban szídja az RPG darabokat. Hogy is mondják ezt újabban? Flame? ;-)
  • Hmuda
    Főleg ha danika randalírozását nézzük, akkor ebből csak egy leszólás lesz, de semmi több. :P
  • BBird
    Mármint a topic, vagy a gyerek? Rendes Morrowind topicba enyhén elszállt a gyerek. Én spec levágnám néhány végtagját, de akárhogy is nézzük, csak büntipont lesz belőle. ;-)
  • Hmuda
    Meg úgy alapban ennek a gyerkőcnek egy ban. :P Jót elszórakozik a topicokban. :P
  • Hmuda
    del
  • Vanek
    settlers5 ben azt a hosszú szöveget amit írtam,(#589) azt please törölni...
  • akyyy
    Mé del, littlenorbi írja hogy hogyan kell neten játszani csak kissé körülményes, ezért írja már órák hosszat csak azt az egy kommentet!
  • Pyx #3231
    del
  • dikki*yysw
    És ez hol volt? Levélben, nem?
  • Hmuda
    del
  • skristof

Feladó: EN116
    Elküldve: 2005. 03. 12. 22:54
    Tárgy: f
    Hello
    Nekem van több mint 200 GP futamom VHS kazettán.
    Adok, veszek cserélek.
    Emailt várok minden komoly rajongótól

[email protected]

ez szerintem SPAMnek minősül, kérnék valamiféle jutalmat a srácnak
  • trident
    thx!
  • Hmuda
    del és zárt intézet a delikvensnek

(Olyan jót elbeszélget magában.)
  • Pyx #3225
    zárható, np
  • trident
    #3210. Legyetek szivesek törölni. Nem csak az én szememet csípi.
    Thx!
  • Duddits
    Ez jó ötlet!
  • Thanatos
    ír az csak alssu a szerencsétlen, bár ijen iq-val nem csodálom :P
  • Hmuda
    Egyre népszerűbb, hogy néhány noob topicnyitó nem ír semmit a topicjába. Nem lehetne rögtön nyitásnál berakni az első üzenetnek egy szövegmezőt, amibe kötelező elnne írni valamit?
  • Hmuda
    Plusz láthatólag nagyon nem akar írni...
  • Hmuda
    :-)
  • Thanatos
    lol, megelőztél :P
  • Thanatos
    del, és mivel egyszer már törölve lett emlékeim szerint de csakazért is csinálja mehet a büntetőpont is vagy esetleg ban vagy valami hogy észhezétjen...
  • Hmuda
    Ez a gyerek nem tanul. Büntit neki.
  • Pyx #3215
    itt megnézed hogy van-e már olyan, ha nincs, a topikok alatt találod a linket: új topik nyitása
  • csabóca27
    H tudok új fórumot létrejopzni?
  • Hmuda
    #27465-ös üzenet bugját kéretik szemrevételezni (nem törölni, csak gondolkozni rajta).
  • Thanatos
  • Thanatos
    főleg hogy online..., mert singleben midnenki azzal szurja el a szorakozását amivel akarja de multiban nem csak a sajátját :/
  • trident
    Kérték már ennek a "csíter-topicnak" a törlését?
    online-cheat topic
    Ha nem, akkor kérném. Az hogy kell-e bannolni, büntetőpontokat adni, azon nem gondolkodtam, de egy olyan topic, amelyben csalásokhoz adnak linkeket...
    Thx.
  • DONGUBA
    Na intezz egy delt a szamomra csak megfelelo indokot talalj majd.Aha nem erdemli meg....csak a sok kocsog bemaszkal es teleszarja a topicot szal elkelne oda is egy moderalas ezert kertem a jogot de hat ez van.
  • BBird
    játékhoz... na. :-)
  • BBird
    Ez a hobbim, bevallom. Kár, hogy nem tudom főállásban ezt végezni, legszívesebben ebből élnék meg... na és? Miért zavar ez téged? Szeretnéd, ha irányodba is egy delt kérnék, vagy mi? :-)
    Fogadd el, hogy egyesek nem szeretik a felesleges "szemetelést". Minek 80 topic egy játékról, vagy minek nyitni valamiről, aminek semmi köze egy játékról? És minek házigazda jogot adni valakinek, aki meg sem érdemli? ;-)
  • DONGUBA
    Valszeg mar nem erdekel elhiszed.
  • Laky
    valszeg ezért nem kapsz hg-t :)
  • DONGUBA
    Te egesz nap ezt nezed hogy mit tudsz toroltetni????Azt irod hogy de ugyes voltal meg egy strigula?
  • BBird
    del.