21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • lackax
    akkor lesz 2
  • Csacsi
    Kéretik ezt törölni. Már van ilyen téma.
  • Duddits
    Hát igen, a Szerzői Jogvédelem...
  • Crem
    oké!:)

• Hmuda
    Nem, csak követem az eseményeket. Volt egy topic az én nevemmel a címében, valaki felhozta, kértem, hogy töröljék, átrakták gumiba, kértem mégegyszer, hogy töröljék, mert azért mégiscsak védemen kell a nevemet és ne virítson ott a gumiban a sok gyökött kisgyerek előtt. És végre törölték, ennyi.
  • Crem
    látom te egyedül is elvagy!:)
  • Hmuda
    Kösz...
  • Hmuda
    Elnézést, talábn nem volt elég tiszta:

DEL, alias delete, magyarul törlés, másnéven eltüntetés végleg.

(De azért birom, hogy ez pár perc alatt megvan, de ha valaki szétbarmol egy teljes topicot akkor azzal csuklóból nem foglalkoznak mert valakinek a valakije. :P)
  • Hmuda
    del (nem én tehetek róla :P)
  • Laky
    csinálj lokót, és írd rá a kívánt nevedet >:)
  • Cat #3519
    többen kérték már, és soha nem változtatják meg
  • 3TOMI3
    hy all

3 napja írtam a [email protected] -ra de senki se válaszolt tudna nekem írni egy moderátor aki meg tudná változtatni a felhasználó nevemet és a passw-ot?
  • Hmuda
    del
  • M@TriX
    #3505 plz
    túl nagy ott a kupi. meg a bazi nagy kép.
  • M@TriX
    saját képedre formálva?
    ez nem saját honlap vagy saját fórum, hanem egy fórum, ahova beírnak emberek. de látom már végülis minden ok, Mr. Hangnem
  • Crem
    Üdv!

Egy topic-nak csak 1 házigazdálya lehet?:) (Hogy néz ki az asztalod?c. topicra gondolok elsősorban)

Illetve: A Humoros és aranyos képek c. topicban is elférne egy házigazda...
    De ez csak javaslat, mivel elég sok a szemét ill. az ismételt linkelés.
  • Hmuda
    Na látom már megint valakinek a valakije cseszte szét a topicot, nem lesz ebből semmi. Megyek kitakarítom a maradékot. :P
  • Duddits
    Jaja! BAN-t neki!
  • Hmuda
    Gondoltam szólok, hogy a bent lévő floodolás kb fele az eredetinek, szóval kétszeres számokban kellene gondolkozni. És kérném a modokat, hogy ne kivételezzenek vele mint anno danikával. Az szemét dolog volt.
  • Hmuda
    Kéretik itt szétnézni.

Elég egyértemű a helyzet. Nem törlöm ki az üzeneteit a hülyegyereknek, hogy elkerüljem a kivételezést ami danikával is volt. Szóval tessék klikeklni a linkre, megnézni mit csinált és megfelelően eljárni (magyarán ban).
  • dikki*yysw
    nem tom mi a baj ezzel, 2 post van benne. de átneveztem, igy nem találnak rá, csinalj ujat.
  • hatamoto #3508
    Köszönöm! Lehet így is!

Beismerem nem vagyok e téren a leg rutinosabb és úgy látszik nekem is szükségem van a vesszőfutásra, hogy a tapasztalataimat megszerezzem.

Szóval felteszem kérésemet újra!

Kedves ill. moderátorok! Ha megoldható a már létező topik úraindítása vagy törléssel vagy részemre kiosztott házigazdai joggal, akkor szépen megköszönném! He nem, ne is essék szó többet róla! :)
  • mike369
    miért nem kérsz rá házigazdai jogokat és annyi?
    már formálhatod is!
  • hatamoto #3506
    Egyrészt visszautasítom ezt a hangnemet, másrészt ha már ~3 éve nem írtak bele, akkor miért ne kezdhetném újra a saját képemre formálva!?
  • M@TriX
    jah, egy kérés. eBBen a topicban valaki rakjon már rendet, mert egy sráv feltétlen ékezetes és nagybetűkkel tarkított képfájlokat akar beszúrni.

Persze ha az egyszerűbb, adhattok nekem ide is házigazdiságot, úgyis járok be és csak néha van ilyen eset.
  • M@TriX
    hát írá bele vazze. Ezt nem fogom én sose megérteni. Azért mert régen írtak bele az nem azt jelenti, hogy régi konstrukció vagy mi. Anyám. Vagy én vagyok hülye? (nem kell válaszolni :))
  • hatamoto #3503
    Szeretnék egy ugyanilyen című topikot nyitni mint ez. A már létező halottnak tűnik számomra. Amennyiben lehetséges a törlés, kérném megtenni! Köszönöm!
  • hatamoto #3502
    Kérnémszépen innen a #284 és #288 számú hozzászólásaimat törölni! Köszönöm!
  • cyrus #3501
    büntipontot nem ők szedik le hanem a rendszer.
  • hatamoto #3500
    Ha nem lenne nagy probléma a S.W.A.T 4 topik imént betett logóját erre kicserélni, mert az előző egy kis felfordulást okozott! Köszönöm szépen!
  • Istencsászár
    hi "moderator" irjon v.mit mer 2 hét letelt bőven és két büntetőpont még mindig ittvan... vagyétek le thx
  • grebber
    Itt az 5033-as hozzászolásomat légyszives töröljétek mert valamiért kétszer küldte el.
  • rezsofiz
    Swat4 topicba BANNERnek
  • Alexease
    THX!
  • Hmuda
    reklámok
  • Alexease
    A Richard Burns Rally topic-ban "elmult" a banner:) Ha nem nagy gond, akkor ezt kellene fel tenni: http://www.sg.hu/galeria/9842475451112894644.jpg
    KOSZI!
  • démonigyerek
    ebbe a topicba, ezt a bannert kérném szépen
    thx
  • BBird
    Mivel már többször leszóltad a hozzászólásaimat ebben a témakörben, így nem tudtam most viccnek venni, sajnálom.
  • Pyx #3491
    [email protected] irj imho
  • Glpetyus
    Hi
    A SWAT 4 topikból valaki vegye ki a 643-644-es hsz-emet.
    Köszi