21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#19890 ez mehet priviben, minket moderátorokat nem érdekel, kössz -
Austin Bailey #19889 igen. Veled ellentétben, aki szemmel láthatóan viszont egyáltalán nem tudod hogy mit jelentenek. -
Ironman2 #19887 Csak egy picit reagálnék,mivel meg voltam említve ebben a zagyvatag hozzászólásban,aminek a háromnegyede kb értelmetlen! Kedves Austin,ismered a hangulatjeleket a kommentek végén? Tudod hogy egy fórumban mit jelentenek a hangulatjelek? Csak ennyi volt.További szép napot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.15. 02:55:35 -
#19885 Anarchoszindikalista közösség vagyunk, ahol hetenként felváltva más gyakorolja a hatalmat. De csak azoknak a döntései jogerősek, amit a 2 hetente összeülő tanács elfogad…
-
#19884 ennek van magyar fordítása? -
Austin Bailey #19883 kipécézés az nincs, hanem "userek vannak, akik időről időre előveszik a troll / hisztis énjüket", vagyis "userek vannak, akik". "USEREK VANNAK, AKIK... "
én már csak egy sört kérek.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.14. 19:15:15 -
#19882 userek vannak, akik időről időre előveszik a troll / hisztis énjüket, és moderátorok vannak, akik időről időre ezzel foglalkoznak
end of story
neked pl van sedótól 5 pontod, tomsolotól 5, tőlem 1, szerinted ki vagy pczve?
vagy esetleg mi hárman pcztünk ki, a többi modi meg nem? hogy működik ez a te fejedben, mesélj
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.14. 18:17:46 -
Austin Bailey #19881 és akkor hogyan van az megolva amit kérdeztem? Magyarul hogyan van egy felhasználó megvédve attól, hogy egy moderátor kipécézze magának, és mindenre büntetőpontot adjon?
Te például ezt a két hozzászólást amit ide írtam mindenképpen olvastad, mert válaszoltál rá, vagyis akkor ezek moderálva vannak és mivel nem kaptam rá büntetőpontot tehát ezek így renben vannak. Innentől kezdve én erre semiképpen sem kaphatok büntetőpontot senkitől, mert ha igen, az azt jelentené, hogy itt nincsenek moderálási elvek, hanem személyeskedés van ahol a büntetőpont olyan, mintha a moderátor dislikeolt volna egy kommentet.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.14. 17:47:09 -
#19880 Persze.Minden pénteken összeülünk és megbeszéljük a reklamált hozzászólásokat,aztán egy 1-10-ig terjedő skálán pontozzuk és annak megfelelően járunk el.Ezt te se gondolod komolyan.Aki éppen ráér,az intézkedik,ennyire egyszerű. -
Austin Bailey #19879 Kedves Moderátorok!
Az lenne a kérdésem, hogy a moderálás egészen pontosan hogyan működik. Minden kommentet egy moderátor néz meg és hoz róla egy döntést, vagy közösen bíráljátok el mindegyiket? Arra irányul a kérdésem, hogy az hogyan van megoldva, hogy ha egy moderátor olvasott egy kommentet, és megfeleőnek ítélte, akkor egy másik moderátor ne adhasson rá büntetőpontot, hiszen akkor az a komment már moderálva van. -
Austin Bailey #19878
Tudod az van, hogy te hazudozol. Hónapok óta nem vagy itt, amikor itt vagy akkor telekürtölöd az összes sims topikot azzal, hogy 1, a Sims szar, 2, nem érdekel téged az egész. (+ kb a Roaring Heights óta nem volt kép az új store-tól a topikban stb, ami nyilván nem kötelező, de jelzi, hogy nem vagy itt te sem meg a kis barátaid sem) Ott van a két topikod, elment a bannerjük az átállás miatt, én szóltam hogy csinálják meg, mert kellett a FAQ. Ez nem rólad szólt, de azért megint sikerült agresszíven nekem esni. Egyébként meg miért kellett volna rád írnom?1, Valószínűleg nem is tudunk egymásnak írni, mert szerintem letiltottuk egymást már régen. 2, Miért kéne ráírnom valakire, akit saját bevallása szerint nem is érdekel az egész 3, Ha rád is írtam volna akkor sem csináltad volna meg, csak azért hogy betarts, és a végén ugyanitt kötöttünk volna ki, ahol meg a moderátorokkal felvértezve provokáltatok volna tovább, megint én kaptam volna büntetőpontokat (mint ahogy megint én fogok kapni ezért is) aztán Ironman megint végigviharzott volna 5 topicon előadni, hogy lám-lám nekem mennyi büntetőpontom van. Ebből pedig látszik hogy ez egy tudatosan felépített hadművelet, amit folytattok, ugyanis független az aktuális helyzettől, hogy van-e éppen konfliktusunk vagy nincs, és az a lényege, hogy minden megnyilvánulásomat lejárassátok mások előtt, meg hogy hozzám kössétek a probléma érzését (magyarul hogy engem érezzen mindenki problémának). Ezt az életben zaklazásnak hívkák, amiért bárkit fel lehet jelenteni, fórumon meg szerintem egyértelműen kitiltást kellene maga után vonnia. Sokat elmond ez a történés erről az egész közegről ami itt van. -
#19877 Amíg a mobil felületről is hozzászólnak, addig összezavarodik néha. Tudnak róla, remélhetőleg javítják.
Ilyenkor el kell küldeni abba a topicba a normál felületről egy hozzászólást, és azt visszavonni - az helyrerázza. -
#19876 Srácok nem tudom hogy tudnak e a fórum fejlesztők arról hogy az uj üzenet kijelzője némely topikban furán működik .Akkor is jelzi az új üzenetet amikor már befrissítettem a topikot.
Pl The elder scroll topik -
#19875 Ha valami nem világos a dizájnolással,ajánlom figyelmedbe ezt a topikot,illetve ezt a linket. -
Coolfire #19874 Köszi,megoldottam.:) -
#19873 Igen működik.Én nem a no warezes képről beszéltem,hanem a flash bannerben lévő warez linkről.Annak az elérését "kellett" volna átírnom.A másik meg,házigazdaként meg tudod nézni,hogy van berakva flash banner Sims 3 topikban,arról le tudod másolni.Illetve ha más jellegű,akkor küld el priviben és berakom.
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.07. 13:24:02 -
Coolfire #19872 A flash menü az neked is működik?A no warezre direkt a másik topik van belinkelve.Van frankó Sims 4 bannerem is.Megtennéd,hogy priviben leírod,a berakási technikát?Ma láttam először ezt a fórumot.:) -
#19871 Én erre a hozzászólásra reagáltam,amiben warez alatt már nem egy másik topik szerepelt. -
Coolfire #19870 Aha,köszi.De warez link nem is volt benne,csak a másik topiké.Na mindegy.:) -
#19869 #19800 - mivel egy moderátor megjavította. -
Coolfire #19868 És a Sims 3 banner menü még mindig működik.Akkor mi is a gond? -
Coolfire #19867 Akkor tegyük tisztába a dolgokat.
1.Ha a nickemre kattintasz,láthatod mikor vagyok itt.Az,hogy nem írok a Sims 3-ba,nem azt jelenti,hogy leszarom,hanem azt,hogy más válaszolt.
Most tényleg nem voltam 2 hétig gépközelben,nem is tudom hogy kell betenni a bannereket.
2.Ne hazudozz össze vissza,sosem mondtam,hogy nem érdekel a Sims.14 éve nyomom.
És szakadj le rólam. -
mester1987 #19866 Kérném ebbe a topikba, a következő banner képet lecserélésként: KÉP
Köszönöm! -
#19865 Köszönöm. -
#19864 -
#19863 A DAIII topikba kérnék szépen hg jogot.
Szavazatok a topikban.
Adatlapom.
THX. -
csoszi87 #19862 Üdv!
Megkérnék valakit, hogy ezt a képet illessze be ebbe a topicba bannernak.
Előre is köszönöm. -
#19861 Ennél értelmesebbet nem vártam :) -
#19860 Az a gond, hogy értelmes ok nincs rá, sem indok. Kezdeném egy bocsánat kéréssel mert félre olvastam a topikot, figyelmetlen voltam, hibáztam. Amennyiben ez mégis elegendő indok, akkor viszont kérlek iktass be. Köszönöm! -
#19859 Beiktatlak, ha értelmes indokot adsz arra, hogy miért a játékosok moderátori topicjába jöttél ezzel. -
#19858 Sziasztok,
Elnézést kérek, hogy zavarok. A Milyen gépet vegyek most? topikban szeretném kérni a házigazda jogot. Előzetesen kikértük az ott tartózkodó, rendszerint olvasó, író fórumozói véleményét akik leadták voksukat.
Az alábbi szavazatok érkeztek, #91809, #91810, #91811, #91812, #91884
A link az adatlapomhoz: link.
Előre is köszönöm a közreműködést.
-
#19857 többiektől sem hiányzik a hátam közepére sem :)
nem fogok duzzogni, ha nem veszed át tőlük a hülyeséget -
Screenracer #19856 :)) Nem. Egyáltalán nem furcsa, teljesíthetetlen vagy sok. Csak gondoltam én még nem panaszoltam be senkit ezen a hétvégén. :)) -
#19855 nem vagytok egyébként unalmasak
érzed ugye, hogy mennyire nem lenne bonyolult nem foglalkozni velük? sokat kérek ezzel? furcsát? teljesíthetetlent? -
Screenracer #19854 Én nem szoktam az adminokhoz rohangálni, de nem kellene már leállítani, ami ebben a topikban megy?
http://sg.hu/forum/tema/1324301258.
Mondjuk nem nehéz kitalálni kiről megy a diskurzus és kinek a kezdeményezésére, persze a topik HG-ja bőven kiveszi a részét és míly meglepő Laccoo is. Ráadásul úgy hogy órák óta hozzá se szóltam a fórumban semmihez. -
Screenracer #19853 ide is leírom, hogy azért kértem elnézést mert lehazugoztalak, mielőtt utánanéztem volna.
De a linken is elég egyértelmű, hogy mire válaszoltam.
http://sg.hu/forum/uzenet/1406569595/21
Mondjuk tény, hogy nem tudom bizonyítani, hogy nem én töröltem a hzs-ed, de te se, hogy én voltam. De ha te úgy értelmezed, hogy én beismertem, hogy töröltem egy hsz-ed és elnézést is kértem, akkor pontosan még mit akarsz???????? -
Skyline #19851 Nem kell hazudni, fentebb ki is lett tárgyalva és még elnézést is kértél amiért egy hsz-t töröltél amiben semmi nem volt. Ezután hozzád se szóltam, de tegnap végigflémelted a napot. Erről ennyit.
ERRŐL ENNYIT
Nem kell a mellébeszélés, főként hogy ez jóval elöbb történt. -
Screenracer #19850 Mondjuk be se tettem oda a lábam addig, amíg nem kezdtél el rólam irogatni.
http://sg.hu/forum/uzenet/1406569595/12
Többször is név szerint megemlítve. Ez akkora OFF volt, mégis mindenki attól van kibukva, hogy reagáltam rá vagy hogy a témábavágóan oda mertem írni. -
#19849 +1
Moderátor megkéri, hogy veselkedjen a PC Assetto Corsa-ban, mert odaeszi a fene kötekedni, erre elgurul a gyógyszere... -
Skyline #19848 Screenracer bőven bizonyítja hogy ő a fő problémaforrása a CARS topik környékén kialakult vitáknak.
A Konzolos CARS topik napok óta problémamentesen üzemel, direkt nem megy át a pc-s topikba senki onnan flémelni a viták elkerülése végett,, ellenben Screenracer direkt átment a konzolosokhoz is vitát szítani. Többszöri kérésre is csak flémel. Elég csak beleolvasni ITT
Valamint bosszúból nyitott egy Assetto Corsa topikot a konzolosoknál, direkt troll szövegel (mérsékelt sikerű szimulátor) újfent vitát gerjesztve, miközben a játék konzolra bejelentve sincs, tervben sincs, és a saját pc-s topikja tökéletesen és vitamentesen működik. ÍME
Kérném a megfelelő szankcionálását a további viták elkerülése végett valamint a konzolos teljesen felesleges flémelésre és trollkodásra létrehozott Assetto Corsa topik törlését! Kissé erősen gyerekes ez a viselkedés....
Köszönöm!