21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#19973 jo, kapott egy pontot, tobbet ne halljunk feloletek. -
#19972 nos? #19965 -
#19971 ez egy cityville-es komment, ami tökre helyénvaló -
#19970 Live For Speed - #15995
Warez téma itt nem érdekel senkit, kérném törölni a megjelölt hozzászólást.
Köszönöm!
-
#19969 Jogos:) -
#19968 vagy inkább használják ezt.. :D -
#19967 Ha beleolvasol látod, miért lett lezárva. Januárban majd meg lesz nyitva. A konzolos verzió - kultúrált - kibeszélésére nyissatok topikot a konzol fórumkategóriában. -
Austin Bailey #19966 Maximus4 vagy Dzsini
Érdeklődnék, hogy miért van zárva a GTA V topik? Nemsokára jön a játék PC-re és nincs topik. -
#19965 Egyetértek, de talán salamonibb döntés lenne a jelenlegi helyzetnél, ha a másik fél is kapna minimum egy piros felkiáltójelet, ez talán vele is érzékeltetné, hogy ez egy fórum, és nincs értelme ennek a fajta ellenségeskedésnek. -
#19964 szokásosat tudom válaszolni: nektek személyes ellentétetek van, minket ez pont hidegen hagy, az lenne az optimális, ha vagy csak a témáról beszéltek, vagy egyátalán nem beszéltek - köztes út láthatóan nincs
mindketten értemesebbnek tűntök annál, mint amit ott levágtok. -
#19963 Elnézést kérek a sok beszúrt képért, jogos a figyelmeztetés, még akkor is ha az volt a célja, hogy a házigazda ne nézzen levegőnek(saját állítása, vissza lehet keresni).
Ellenben az "Évek óta személyeskedik" részt szeretném kikérni magamnak, mert ha évek óta személyeskedem, akkor sajnos ez minimum kölcsönös. Nem szokása Imy-nek a trágár beszéd, ellenben az alattomos, a topik előtt a lejáratás célját szolgáló beszólások igen. Elismerem a részleges felelősségem, de úgy érzem, hogy nem csupán én rontom az adott topik színvonalát.
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Levegőnek nézés" közben általánosítós sértés:
Rágalmazás és pár finom sértés:
Ellenvélemény:
-
#19962 Rendben. -
#19961 kovetkezo ilyenjenel is szoljal legyszives -
#19960 Erről beszélek:
-
#19959 zorrobomber rombolja az "Eredeti játékaink" topikot - folyamatosan meme gifeket szúr be nekem.
Évek óta személyeskedik, és senki sem csinál vele semmit. Tele van már vele a nem létező púpom!
Lehetne kezdeni valamit vele már?!
//Képlopásokat tudok küldeni, ha kell - a hozzászólásainak törlése nem oldja meg a helyzetet!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 15:50:57 -
Screenracer #19958 -
Screenracer #19957 http://sg.hu/forum/uzenet/1317848871/10006
Nem lehetne ezt a kedves fórumtársunkat, aki a nemgyenge01 névre hallgat, egy időre pihentetni, mert már hetek óta trolkkodik, flémel a Project CARS - PC topikban és már napok óta takarítom utána az ilyen és hasonló hsz-eket. Megköszönném, ha megszabadítana tőle valaki. -
#19956 Az utolsó hozzászólás mobilról érkezett, valamiért beragad, azt látod.
Megoldást én is csak azt tudom amit alattam írnak. -
#19955 irj oda egy hszt es torold ki rogton -
#19954 Az miért van, hogy x topikban van 76 olvastag hozzászólás, rámegyek egészen a 76 olvasatlan hozzászólásig, majd ha vissza megyek a kedvenc listámhoz 1 darab üzenetet még mindig ír ? Pedig nem akkor írták oda. -
#19953 Ezekszerint akkor ez volt a probléma.
Szerintem amúgy logikus, hogy ha olvasatlan hozzászólások vannak, akkor azokat el akarod olvasni, és onnan kezded, amit utoljára láttál. -
#19952 űha akkor bonyolódott a dolog az új desinggal együtt köszi.
-
#19951 Olvasáskor akkor nem tűnik el az olvasatlanság jelző, ha nem az első oldalon van az "utolsó olvasatlan" üzenet. Tehát ha neked több olvasatlan hozzászólás van, mint ami a beállításod alapján egy oldalra elfér, akkor klikk az utolsó olvasatlan linkre, és az odalapoz neked. -
#19950 Úgy látom hogy csak akkor tűnik el ha hozzászólok (olvasásnál nem frissül le) a topikokhoz és asztali pcről fórumozom
Bocs a hiányos beírásért:)
-
#19949 Nem kellene hogy gond legyen velük. Mi a hibajelenség? (a "nem működik rendesen" az rengeteg mindent jelenthet)
Mobil felületen használod vagy asztalin? Ha hozzászólsz a témában akkor se jó? -
#19948 A következő topikok új hozzászólás kijelzője nem mükszik rendesen nálam
eredeti játékok
star treck online
world of tank
nézzetek rá köszi
-
#19947 N3sut3n
Wot topik
hsz-t nem linkelek, lehet mazsolázni minimum 2-3 pontért -
#19946 És megjött az újabb regjével:DD -
Plata #19945 WOT fórumban már megint áll a bál.
326359326340
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.06. 21:53:28 -
sakkay #19944 Köszi! -
#19943 megtörtént :)
egyébként tényleg szép képek voltak, csak wrong topik :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.31. 16:07:43 -
sakkay #19942 Szia. Légyszi' töröld arome2 topic, #4887-től a #4896-ig lévő hsz-eket.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.31. 16:05:53 -
#19941 kész :) -
#19940 Az Arche Age - Next-Gen MMORPG topicba betennétek a 853. hozzászólásban szereplő BANNERT?
Mérete: 800*340
Köszi
Utoljára szerkesztette: 0Fritz0, 2014.08.30. 07:49:31 -
kissssss #19939 world of warships topicban érdekes módon elég értelmesen tud társalogni a drágaság..... -
#19938 az ilyenekhez mindig mindenhol 2 fel kell :)
azt ne mondd nekem, hogy mindenhol pont ugyanazt az embert "utaljak" hobbibol meg veletlenul :)
es igen, a bgabor nevu agytroszt meg tokeletes alany arra, hogy meg csak veletlenul se mehessen normalis beszelgetes egy totyikban
osszeereszted a 2 jomadarat, es bumm kaosz, ez van sajnos
amit javaslok, hogy ne olvasd el, amit irnak, szegenyebb nem leszel tole, hasznos ertelmes informaciotol nem fogsz elesni, cserebe nyugodtabban tudod hasznalni az adott topicot - ez akkor lenne a legkiralyabb, ha minden "normalis" topic lako igy csinalna (egyebkent ranezesre erosen ebbe az iranyba halad a warthunder topic, gondolom mar kelloen meguntatok a 2 dragasagot) -
ladista #19937 Mármint azon ferdítés miatt, miszerint "bosszantja a jónépet". Lehet, máshol bűnös Dantes, de bgabor örökös wot-fikázásától nekem is kinyílik a bicska a zsebemben. -
#19936 ó köszönöm, regisztráció napjától tisztában vagyok a kilétével
semmi gond nincs vele, bizonyára van olyan topic, ahol érdekes módon nem keveredik flame-beSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak még keressük ezt a topicot -
ladista #19935 Nem is akartam én jelentgetni semmit, csak gondoltam, szólok, nehogy pikkpakk kirakják Dantest egy ilyen "ferdítés" miatt. :) -
#19934 ez most elég lájtos a 2 jómadártól szerintem :)
nem éri meg a hiszti / fenyegető leveleket, majd szóljatok ha valami újat mutatnak / bekeményítenek / nem hagynak titeket normálisan társalogni
amíg csak szokás szerint rázzák egymás felé a pallost, addig dont care