Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Manti
Sziasztok! Aki törölte a G2 Addon magyar végigjátszás témát megindokolná hogy miért? Nagyon hasznos téma volt (lett volna).

M@TriX
köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
légyszíves EZT a bannert a Juiced topigjába, köszi!

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

M@TriX
mivan?, az összes Moderátor a suliból netezik, így most mindenki szabin van? 😊

M@TriX
ezt a bannert plíz ebbe a topicba, köszi. egy kis vérfrissítés nem árt.

Hmuda
Hát ennyire faszlámázó várakoztatás után csuklóból ban ennek a kis gyökkettõnek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ráadásul még beírni se képes. Vagy rakjatok be egy "elsõ üzi" nevezetû mezõt a topicgenerálásnál vagy bannoljátok azokat akik nem képesek 10 percen belül beírni az elsõ üzit. 😛

Baromi idegesítõ már.

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

hykao
Köszönet! 😊
keskeny is, magas is 😊

tigeroo

ezt a bannert (thx to ivjoe) szeretném ha betennétek
ide
köszönöm
gabber_saviola
ehh 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
Koszi szepen.Vegre valamit megcsinaltak nekem is😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hykao
Ezt a bannert kérném betenni ebbe a topicba alkalomadtán! Köszönet!
DONGUBA
a sport forumban szeretnem az ac milan topicban berakatni bannernek a 330 as uzinel levo kepet...en vok a temaindito koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

BBird
Én is hasonlót szeretnék kérni.
Ezt a képet szeretném az Old game hívek témába, a szöveg fölé. Köszönöm! :-)
M@TriX
ezt a bannert kérem betenni ebbe a fórumba. Köszi

jajj ne, ebbõl csak a hatalmaskodás lesz 😞
DONGUBA
Tisztelt modik kernenk valakinek ott egy jogot hogy az oda nem illo hozzaszolasokat torolni tudjuk thx

gabber_saviola
az lenne a megoldás .... 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
nem kell csak vagjanak valakihez egy hazigazda jogot es az rendet tesz nem?

gabber_saviola
Tisztelt moderátorok!

Szeretném ,ha a football manager 2005 topikból törölnék a nem oda való hozzászólásokat.
Sajnos az utobbi idõkben csak más fikázása megy ....

Köszönöm

DONGUBA
Most szoljak hogy toroljenek teged mindenhonnan vagy mi???Ovodas

hykao
Köszönet! 😊
Légysz töröljétek ki innét Guba üzeneteit.Az utolsókat.köszi

Yossarian
Írtam neki, köszi a tippet!

Nieleen

LeBronjózska
ÉRTEM akkor ezek után így fogok írni
OKÉ???

Pyx
hm, szvsz dobj egy privátot Stnek

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Yossarian
Sokat kell capslockkal írni...

Nieleen

csinálsz egy saját fórumot, és... <#vigyor2>

LeBronjózska
FIGYU ÉN HOGY LEHETEK MODERÁTOR???

Duddits
Nah, a menõ csávó...
<#nevetes1>

M@TriX
html kóddal akarta reklámozni az oldalt, frame-ben, ezt 2x megpróbálta, aztán megnézte, hogy hogyan lehet bazinagyba kiíratni a honlapjának a címét. 😊

BBird
Az oldalon levõ háttérkép sokkal jobb, nem is értem, miért nem tette fel eddig a gépre háttérnek... ;-)
Amúgy olyan gonosz vagy...
Amúgy mit csinált? :-)
M@TriX
köszi a jogokat

M@TriX
😊))

azt hiszem, ez mindent megmagyaráz... <#csodalk>

M@TriX
ha esetleg valaki a fejére is kíváncsi: 😊))

fejképei

M@TriX
szerintem Overlord(info) megérdemel legalább egy figyelmeztetést, de inkább bannt ezért: CS:S topic

meg mellékesen légyszíves töröljétek is a hozzászólását.

Köszi....

BBird
Én azt nem szeretem, amikor meg sem jelent, de már több száz hozzászólás van, hír pedig csak annyi, hogy jön majd. :-) Több ilyen topicot ismerek. Sokban persze már ilyenkor megy az negatív vélemény, hogy "ez totál **ar lesz, le nem töltöm", hasonló. Minek nyitunk topicot a semmirõl? Aki beszélgetni akar, menjen chatelni vagy dumcsis fórumba. :-))
I.G.E.N
ez sajnos tényleg divat lett... meg a megjelent játékok automatikus fikázása...

LezLee
Kérném ennek a topicnak az átnevezését "Indigo Prophecy"-ra, ugyanis névváltoztatás volt a játéknál.
Köszönöm.
hykao
Há' ja! ...nameg sajnos elég szomorú tendencia, hogy a PC-s megjelenés elõtt-után a konzolosok átjárnak a PC-s topikokba, fõleg az ilyen jellegû játékok topikjába (GTA San Andreas volt e témában a legfõbb negatív példa...), s agyon szpojlerezik, agyon flémelik, agyon örömködik...satöbbi...
...azért szerintem nem ilyen KEVÉS! <#wink>

gabber_saviola
Tiszteletem moderátorok!

Volt egy kérésem......megoldható?

ünv

hykao
Driv3r topikba nem ártana egy házigazda, aki rendszeresen gyomlálna...
Jelenleg kb. 90%-a a hozzászólásoknak gyomlálható lenne...
gabber_saviola
hi modik! 😄

ezta bánnert szeretném ide.
ezer hálám, és köszönet!