Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi privátüzenet, semmi nyoma a törlésnek. Miért????
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nincs tisztában a szabályokkal, és a különbféle kifejezésekkel (spam, stb...), nem tudja, mit szabad, és mit nem
azért úgy gondolom, hogy én ennyi idõ aladt aléggé beilleszkedtem a SG fórumába
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mert én megmutattam hogy nem én kezdtem piszkálódni!
és ezé nem kaptam hanem az kapott aki elkezdett piszkálni és még õ irta hogy én cseszegettem (lásd mafiahq és az én botrányomat) 😄😄😄😄
én is még újreg vagyok, de én 2hónappal elõtted regeltem csak akokr még más volta a nevem
azt hiszik, hogyha van az SG-n egy ismerõsük, akkor minden ok (védve vannak) és azt csinálnak, amit akarnak
mellesleg újreg 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ki? mi? hol? mikor? miért? minek?...
<érdekli>érdekli>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
le kurva anyázott meg ilyenek,berakott 8 soros lol-t amikor köze nincs a focihoz
És azt hiszem ideje lenne a sport fórumon kreálni egy moderátor topicot, mert ahogy nézzük, ez itt továbbra is a JÁTÉKOSOK témája. :-)
Már több focilabdát látok itt sírni, mint játékkal kapcsolatos kérést, a modik felé. :-)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,
Igérem többet ilyen nem fordul elõ.
ha 3éve regeltél,akkor 3csillagod van
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Üdv és tenksz 😄