Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csináltam egy szavazást
eddig igen/nem 1/0
ja és báttyó02 ha nem írtál eddig a topikba akkor nem szavazhatsz
az egyiket a játékosok fórumába,amásikat meg a gumiba használom 😄
de te alapból kocka vagy,nem csak engem zavar a értelmetlen beszéded...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ha nekem nem adnak jogot(pedig probalok ott normális lenni:@),akkor johogynem majd neked fognak,aki köztudottan hihetetlen értelmes...
l
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mert aki most házigazda, nem is látogatja a topikot
War. War never changes.
Plíz plíz dilít a Tibia topikon belül ezen számú kommentet: #45143.
Köszik!
[/spam]™
az ominózus kurzor ügy után már nem merek hozzányulni 😄
Egy választ azért kérnék...köszönöm
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
itt található
Nem egy topikban tartok rendet napról napra, és remélem ezt is tudom
majd rendbentartani.
Nagyon köszönöm, és további sok sikert az oldalnak, üdv:gabber
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
football without ultras is nothing
A Tibia topikból szeretném töröltetni a #44665-es kommentemet. Azért ide írom, mert Noodlee nincs itt, és sürgõsen törölni kellene, mert veszélyes oldal linkjét tartalmazza. Itt is felhívom mindenki figyelmét, hogy ne látogassa meg azt az oldalt.
Elõre is köszönöm.
Next PC upgrade: 2022
a #3798-as hsz-embe leirtakra örülnék ha reagálna egy moderátor. köszönöm.
(#3819)
Valaki rákukkanthatna a Thief3 topicra, mert úgy tûnik, chopin42-nek megint elfogyott a nyugtatója.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
õ akar az lenni
gondoltam segítek <#hehe>#hehe>
de ha nem, hát nem, így járt <#gonosz2>#gonosz2><#nyes>#nyes>