Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
De a nem letezo LFS 2-nek te nyitottal😉)))
Duddits
A S.W.A.T-os topikot nem én nyitottam! Szóval!!

Alexease
Pedig azt te nyitottad a sok eszeddel😉)))
Duddits
Duddits
Létszi töröljétek a Rad Sport Manager 2005 topikomat.

HELPer
Miért? De szerintem, nem vogják leváltani...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Crem
Üdv!

Szeretném, ha kijelölnétek egy másik hazigazdát a Battlefield2 topicban.

Nick: Starfish <Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen

Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2005. 02. 14.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 08. 04. 02:20
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 08. 05. 00:36
Üzenetek száma: 683

Foglalkozás, hobby: Webdesign, kosárlabda, gördeszka

Megnyitott témák: 2004. 04. 17. - Battlefield 2 (Házigazda)

mivel online FPS játékról van szó, ezért ritkán, de elõfordúl, hogy elszabadulnak az indulatok!😊)

Köszönöm!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

magus755
ok

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Hmuda
A privát üzenetekhez semmi közünk, azért is lett privátnak nevezve, mert "magánjelllegû". Ha zavar, akkor max nem nyitod ki az üzeneteit és kapásból törlöd. Majd rá fog unni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus755
ez volna az üzi:::Feladó: Digomioo
Elküldve: 2005. 08. 04. 21:13
Tárgy: re: re: Nincs tárgy
ki leszel nyirva

magus755
sziasztok az érdekelne hogy valaki állandoan zavar privi üzenetekel és nem tom ki az de a mai nap azt kaptam töle hogy ki leszek nyirva most akkor mit lehet ilyenkor tenni hogy leszáljon rolam mert már unom és kérlek benneteket hogy utána tudnátok e nézni hogy ki az ha megadom a nevét?

kösz...
Hmuda
Nem fogjuk átírni, törõdj bele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nincs nagy kedvem😛 moderátor csak át tudja irni nem?
Regisztrálj egy újat, azt a 24 hozzászólást legfeljebb összehozod mégegyszer 😊

ööö röhej a nikem 😛 nem lehet megváltoztatni valahogy?valamelyik moderátor pliiz....
Duddits
Létszi Bulletproof nevû topikomat átírni erre: 50 Cent: Bulletproof.

Istencsászár
ott mindenkinek megfelel ( lehet mivagyunk lelkisérült barmok) most hadne soroljam a fél képernyõs bannereket ls: Cs source na innentõl ne moindják már hogy ez nagy amugymeg teccik a topicban mindekinek szal belehet rakni ha nem megerõltetõ. <#wave><#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Oké, nem is piszkálni szeretném. (Tod, én mondtam, hogy rakjuk be bannernak!)

M@TriX
már bocs, de az meg lett szavazva, talán aza fontos, hogy az ottani közösségnek megfeleljen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
Ha nem tûnt volna fel, általánosságban beszéltem...de mindegy...veled elég nehéz szót érteni...sajnos...
Duddits
Jó van! És akkor mit csináljak? Most már nem fogom lekicsinyíteni! ÉS nem mutogatok, csak a tényeket mutattam! Ha ott lehet nagy, máshól miért ne lehetne?

hykao
Akkor is, nekik is szóvátettem. Negatív példákat mindig lehet felhozni, meg másra mutogatni, de persze nem ez kéne, hogy a követendõ példa legyen...

Te mindig csak másokra mutogatsz, másokat hozol fel...(ami nem éppen egyenes jellemre utal)...ahelyett, hogy néha elgondolkodnál, s megszívlelnél bizonyos tanácsokat...
Duddits
Ha ezt nekem írtad, létszi nézzél már be a Need for Speed: Most Wanted topikba! Mekkora banner van ott!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hykao
Nem lehetne laposabb bannereket??? Jóhogy már nem háttérképeket akarnál bannernek!
ICDI
besúgó <#nyes>

Köszi, hogy rám kattintottál! :-)

Duddits
Nah mi van? A modik is nyaralnak? <#wink>

Duddits
Ezt

létszi tegyétek be ide. Köszi

Duddits
© Mafioso ma 22:14 | Privát | Válasz | #824
a hülye buzi moderator 3 bünetõt adott!!!!, amugy a Mafia ezerszer jobb mint a GTA:SA

Duddits
Ezt

létszi rakjátok be ide. Köszi

PLackó
legyen már ban please!
nem ír be,hülye topic.

Terminátor14
Jaja..
vmelyik modi legyen szives betenni.
thx

CSAK a Fradi

Istencsászár
Ezt a bannert lécci tegyétek be ide

Elõre is THX

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
megakadt a lemez vazz? ez nem chat

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cicai
Sziasztok moderátorok!
Volna egy nagy kérdésem. Mégpedig az, hogy nyitottam egy topikot a játékosok fórumában Armored fist 2 címen. Namármost kerestem topikot ahova, beírhattam volna a kérdésemet (Volna egy nagyon nagy gondom. Mégpedig az, hogy van egy játékom, amit az istenért nem tudok telepíteni és indítani. Az Armored fist 2 harckocsis szimulátor az. Segítsetek, hogyan tudom elindítani a telepítést. Instal exe indítása után visszalép az indító képernyõre.) és nem találtam. Ezért nyitottam új topikot. Mivel kitöröltétek, szeretném meg tudni, hogy hova lehetett volna beírni a kérdésemet.(Talán nem is az új topik nyitásával van a baj, hanem az, hogy én nyitottam?)

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Istencsászár
ami tök logikus hogy miért... azon mitkell magyarázni ez nem ovoda...

Duddits
Ezt szokd meg, hogy semmi mukk nélkül törlik!

M@TriX
nem én töröltem, de okai kötött lehet az, hogy a játék topigjában kell kérdezni, elõtte visszaolvasni, és használni a keresõket (fórum keresõ, topikban keresõ), ha nincs válasz akkor lehet kérdezni.

sztem

Hello!
Szeretném megtudni, hogy mi okból lett törölve a "Játékosok fóruma/Általános support!!!" topic? kicsit nehezményezem, hogy csak úgy, egy "mukk" nélkül törölte valaki. Kaphatnék bõvebb magyarázatot?

cicai
Sziasztok moderátorok!
Volna egy nagy kérdésem. Mégpedig az, hogy nyitottam egy topikot a játékosok fórumában Armored fist 2 címen. Namármost kerestem topikot ahova, beírhattam volna a kérdésemet (Volna egy nagyon nagy gondom. Mégpedig az, hogy van egy játékom, amit az istenért nem tudok telepíteni és indítani. Az Armored fist 2 harckocsis szimulátor az. Segítsetek, hogyan tudom elindítani a telepítést. Instal exe indítása után visszalép az indító képernyõre.) és nem találtam. Ezért nyitottam új topikot. Mivel kitöröltétek, szeretném meg tudni, hogy hova lehetett volna beírni a kérdésemet.(Talán nem is az új topik nyitásával van a baj, hanem az, hogy én nyitottam?)

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Duddits
Tudod, nem egy moderátor van! De az, hogy a helyesírási hibákat javítsa... Lehetetlent kérsz!

The Garrett
gtomot world of warcraft topikbol moderaljatok plz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Moderátornak: Kedves Moderátor!Nagyon szépen moderálsz. Ügyes vagy!De azért egy-két warez linket bent hagyhatnál . 😊
Ja, és van arra mód hogy módosítsad a helyesírási hibákat amiket a sok modortalan ember beír a fórumba? Jó moderálást. üdv. tom
M@TriX
Pyx a házigazda, vagy pedig ide kell írnod ha valami gondod van, bár van egy érzésem mibe akarsz belemenni, de helyedben nem tenném 😊

ugyanis megmagyaráztam neked, hogy miért lettek törölve a hozzászólásaid, és mivel több acc-al reklámoztad az oldalt így inkább nem ugrálnék a helyedben...
legfõképpen azért sem, mert senkinek nem jött be ott a fórumba...

ombudsman? <#hehe>

Duddits
Mit akarsz még? Csajok kényeztessenek? Vagy mi?

Írj a rendõrségnek. <#nyes><#wink>

HELPer
Hová írhatok, ha panaszom van a szolgáltatásokkal lapcsolatban?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site