Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Szeretném, ha kijelölnétek egy másik hazigazdát a Battlefield2 topicban.
Nick: Starfish <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2005. 02. 14.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 08. 04. 02:20
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 08. 05. 00:36
Üzenetek száma: 683
Foglalkozás, hobby: Webdesign, kosárlabda, gördeszka
Megnyitott témák: 2004. 04. 17. - Battlefield 2 (Házigazda)
mivel online FPS játékról van szó, ezért ritkán, de elõfordúl, hogy elszabadulnak az indulatok!😊)
Köszönöm!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elküldve: 2005. 08. 04. 21:13
Tárgy: re: re: Nincs tárgy
ki leszel nyirva
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Te mindig csak másokra mutogatsz, másokat hozol fel...(ami nem éppen egyenes jellemre utal)...ahelyett, hogy néha elgondolkodnál, s megszívlelnél bizonyos tanácsokat...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a hülye buzi moderator 3 bünetõt adott!!!!, amugy a Mafia ezerszer jobb mint a GTA:SA
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Volna egy nagy kérdésem. Mégpedig az, hogy nyitottam egy topikot a játékosok fórumában Armored fist 2 címen. Namármost kerestem topikot ahova, beírhattam volna a kérdésemet (Volna egy nagyon nagy gondom. Mégpedig az, hogy van egy játékom, amit az istenért nem tudok telepíteni és indítani. Az Armored fist 2 harckocsis szimulátor az. Segítsetek, hogyan tudom elindítani a telepítést. Instal exe indítása után visszalép az indító képernyõre.) és nem találtam. Ezért nyitottam új topikot. Mivel kitöröltétek, szeretném meg tudni, hogy hova lehetett volna beírni a kérdésemet.(Talán nem is az új topik nyitásával van a baj, hanem az, hogy én nyitottam?)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
sztem
Szeretném megtudni, hogy mi okból lett törölve a "Játékosok fóruma/Általános support!!!" topic? kicsit nehezményezem, hogy csak úgy, egy "mukk" nélkül törölte valaki. Kaphatnék bõvebb magyarázatot?
Volna egy nagy kérdésem. Mégpedig az, hogy nyitottam egy topikot a játékosok fórumában Armored fist 2 címen. Namármost kerestem topikot ahova, beírhattam volna a kérdésemet (Volna egy nagyon nagy gondom. Mégpedig az, hogy van egy játékom, amit az istenért nem tudok telepíteni és indítani. Az Armored fist 2 harckocsis szimulátor az. Segítsetek, hogyan tudom elindítani a telepítést. Instal exe indítása után visszalép az indító képernyõre.) és nem találtam. Ezért nyitottam új topikot. Mivel kitöröltétek, szeretném meg tudni, hogy hova lehetett volna beírni a kérdésemet.(Talán nem is az új topik nyitásával van a baj, hanem az, hogy én nyitottam?)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ja, és van arra mód hogy módosítsad a helyesírási hibákat amiket a sok modortalan ember beír a fórumba? Jó moderálást. üdv. tom
ugyanis megmagyaráztam neked, hogy miért lettek törölve a hozzászólásaid, és mivel több acc-al reklámoztad az oldalt így inkább nem ugrálnék a helyedben...
legfõképpen azért sem, mert senkinek nem jött be ott a fórumba...