Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord AnonymouS
Sziasztok! Ebbe a topikba kéne berakni egy linket a banner alá azzal a szöveggel, hogy: 10 órás kipróbálási lehetõség!

Köszi

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

artschiatwork
dardevil
Ezt a bannert kérném ide. Köszönöm !

AnuluWork
Be lehetne tenni ezt a bannert, ide?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Crem
😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hmuda
A te multaddal? Soha.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mustang2005
Mikortól lehetnék ennek a topicnak a házigadája???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Hmuda
Mert tulajdonképpen fölös kategória volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Broafka
Hmuda, miért zártad be a Star Wars topicot?
jó az tény hogy nem ment, de fellehetett volna hozni, csak szarul indult el, na mind1, én sajnálom 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ÁjjLe BoBBi
köszönöm!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
itt lévõ #1176, #1179, #1181 számú hsz-ek törlését kérném. warez miatt. meg ha lehet büntipont is ha már ilyen aktívak.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hali!

A Call of Duty 2 topicba kikellene tenni a barnnerhoz egy számlálót mindenki megnyugtatására!
a számlálót emitt találjátok:itt
( JOBB FELSÕ sarokban lévõ :: Countdown CoD2 :: )

McFrost
de igen, elnézést elnéztem...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

McFrost
Hail!
Szeretném , ha ezt a bannert,
ide beraknátok!
THANX!Chievo

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mustang2005
A felsõ(árnyékolttat)

Elõre is köszönöm!!!

Mustang2005

Mustang2005

andriska
OK.
köszi majd kitalálok valamit...

ThX

Utálom Brogot!!!

Hmuda
Magassága tetszés szerinti, de a szélessége jó ha nem haladja meg a 700 pixelt. De persze magasság ügyileg is vannak bizonyos iratlan szabályok. Az átlagos bannerek úgy 100-250 képpont közötti magassággal bírnak.

Mekkora lehet maximum?a banner.

Utálom Brogot!!!

hykao
Az se lenne baj, ha egy kicsit laposabb és szélesebb is lenne majd... 😊
Ja azér...😊

maj csinálok klafábbat.

Utálom Brogot!!!

Hmuda
Haonlíts össze egy normális bannert és ezt a síma screenshotból kivágott képet. Észreveszel majd pár különbséget.

Mer?

Utálom Brogot!!!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hmuda
Na jó, másokat fárassz légyszives. Be szoktam rakni a bannerek nagy részét, de ez azért már tényleg tulzás.

Al Age
Sziasztok!

Megkérnék egy moderátort, hogy nézzen körül a Pedal To The Metal topikban, mivel eszetlen flame megy, már többen kérték, hogy hagyják abba, már mondták is, hogy abbahagyják, de mégsem történt semmi változás.

Köszönöm!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Broafka
ööö nem, nem vagyok szerencsétlen, Balatonon találtam egy 6 levelû lóherét, le is van fényképezve, kicsit homályos, sajnos nem lehet kivenni, kifejezetten szerencsés vagyok <#crazya>

Hmuda
Jaj már megint...

Szerk: nézem-nézem, de most mit is vétett?

pcgamer
Itt
az egyik fórumozó kicsit fel van pörögve!

directorius név szerint!

KÉREK MINDEN FÓRUMOZÓT WAREZT CSAK PRIVIBEN!!

Ne küldözges privátot thx

szerencsétlen...

BUDA > miskolc.

Broafka
tõled nem is vártam mást, téged ismerlek, pont tõled akarom megmenteni a fórumokat, még szerencse hogy a normális fórumokat még nem találtad meg

"mind1, mindenesetre ha gondoljátok, én pár fórumot szívesen elválalnék (gondolom most röhög mindenki)"

Jól gondolod 😊

majd idõvel kinövöd a világmegváltó korszakodat 😊

Broafka
a szánalmas kis káromkodós emberek ellen én is szívesen fellépnék, és elválalnék pár dolgot, miért gondolja egy-kettõ ember, hogy akkor nagy legény, ha minnél többet káromkodik, komolyan nem értem

báttyó02
törölni dzsí összes idiota topikját,és bannolni jómagát plzhtxvm

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Duddits
Én is.
Mondjuk kéne egy-két olyan ember is, aki sokat itt tud lenni és foglalkozni a topikokkal.

Broafka
elképzelhetetlen? én eltudom képzelni
megvalósíthatatlan? nem kizárt

Hmuda
Az egy dolog, de ha a háromnegyedét se látogatnák, akkor is elképzelhetetlen elgondolás lenne.

Duddits
Ennek a 43652 topiknak a felét nem is látogatják...

Hmuda
Azt jelenti az intézkedés, hogy megnézzük a topic adott hozzászólását, megnézzük az elõzményeket és szépen kiosztunk büntetést, ha feltétlen szükséges és töröljük a nem odaillõ hozzászólásokat.

Broafka
mi?
én azt mondtam ezzel hogy ha én moderátor lennék akkor mit csinálnék

Broafka
ahham, értem én!
bele is gondolok, csak... mind1, úgyse érek el vele semmit
de így voisszagondolva amit írtatok, mit jelent az hogy intézkedtek?
bünti pontot adtok neki? vagy mi?
én azt nem szeretném, mert én nem más kárán akarok röhögni, gondolom olyat lehet (ha nem akkor, megint elnézést) hogy kitörölni egy hozzászólást, vagy nem láthatóvá tenni, vagy ilyesmit
nah, mind1, csináljátok ahogy nektek jól esik

0Fritz0
"...kb egy moderátornak jutnija kéne kb 10-15 fórumra, és azokat ellenõriznije ÁLLANDÓAN és nem az hogy csak be-belinkelni hozzászólást ahol éppen észre vettem!"

"...én úgy gondolom, hogy az is elég hogy bemész, megnézed az új üzeneteket a mai nap (mondjuk 8 órakor) ellenörzöd, nincs káromkodás ebben a fórumban, holnap majd megnézem ezt újra!"

Akkor most melyik is szerepeljen a kívánságlistán? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Istencsászár
nemérted😄 van moderátor topic mindehol az adott területen ha valaki hülyeségetcsinál, flémel, káromkodik vagy akármit, akkor ugyis valaki ir a modi topicba hogy itt ez és ez nemnyugszik stb.. vagy irsz te ennyi..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hmuda
"csak vannak olyan fórumok ahol nincsen káromkodás, ott hogy oldják meg?"

Gondolom ha valaki talál káromkodást akkor szól a moderátoroknak és õk intézkednek.

Nem vesszük sértésnek, csak ha kicsit utánagondolsz a dolognak akkor rájössz, hogy lehetetlent kívánsz tõlünk. Mi is emberek vagyunk. Mi is szeretünk eljárni szórakozni, mi is járunk munkába/iskolába/egyetemre. Még ez a 20-30as szám is horribilis. Ne várd el, hogy 1500 moderátort alkalmazzon az SG. Ha pedig tényleg folyamatos ellenörzést kellene bevezetni, akkor még durvább számokkal kezdhetnénk dobálózni. Csak káosz lenne belõle. Ha valamit találsz (lehetõleg aktuálisat, mert ez az LFS üzenet már nagyon nem volt aktuális) akkor idejössz, beírod mi a gond és mi majd intézkedünk, ha pedig van a topicnak házigazdája, akkor majd õ intézkedik.