Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azét zavar mert kiváncsi vagyok a játékra, de sajnos a topikban még sokminden nem hangzott el, csak az:
-hogy, honnét tölcsem le
-hogy, cd kulcs van-e hozzá
-hogy, krekk van-e
tele van sok sulinetes majommal a topik, akik addig warezolnak a topikba amég nem megy a játék.............SZÁNALMAS
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Borg
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
miért zavarja ez magát?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a fifa2006 topik mikor lesz warezmentes?
ezert megdoglend?😊
© Magic Boy ma 14:34 | Privát | Válasz | #40757
OFF
Sziasztok!
Új fórum nyilt!
Szeretettel várok mindenkit.
ON
PSN ID.: Beegabor
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
elõre is kössz :fireball
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
de hogy jön ez ide? 😊
Ez egy régi félresiklásom akkor még nem használtam a keresõt <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
BUDA > miskolc.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bár a másik az hogy nemis tudom sajnálni azokat a lámákat akik fizetnek egy ilyen oldalért....aztán néznek hogy nincsen semmi az oldalon
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent