Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
jolnéz ki<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Laky
ezt a bannert kérnénk ide
htx 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Breki33
neeeeeeeeeeeeeeeem

a No WAREZT felülre please rakjátok be abba a topicba
gabber_saviola
a fifa2006 topikba Breki jobb lett volna a házigizdaságra, mert Õ mindig itt van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
csak ritkán
de hát ott van házigazda, nem?

báttyó02
<#eljen><#eljen>

Istencsászár
lenne 1 házigazda kilenne irva az faq aki kérdez törlik hameg pattgog utánnais akkor bünti szerintem ilyen 1szerû.. máshol is bevált

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Szerinted akkor nem kérdeznének? Inkébb nyitok nektek egy topikot.

fireball
köszi!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

báttyó02
Gábor ezzel egyetértek

gabber_saviola
kedves Ákosmákos

azét zavar mert kiváncsi vagyok a játékra, de sajnos a topikban még sokminden nem hangzott el, csak az:
-hogy, honnét tölcsem le
-hogy, cd kulcs van-e hozzá
-hogy, krekk van-e

tele van sok sulinetes majommal a topik, akik addig warezolnak a topikba amég nem megy a játék.............SZÁNALMAS

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laky
a fõlapon jobb oldalt van "Fórumozó keresõ" 😊
Borg

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky

fireball
és hogy kerítsem elõ borgot??vagy hogy tok pm et küldeni neki???hol leeht keresni a felhasználók között????

Istencsászár
kéne irni 1 faqut oszt kész

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
A cimbe kéretik cserélni a

MEGJELENÉS: SZEPTEMBER 30-at NO WAREZ feliratra
Duddits
Kéne nyitni egy Fifa 2006 másképp topikot mint a GTR esetébe.

Glpetyus
Nálunk is,és sokmás topikban is nyomatja MOST is...
ban,htx

báttyó02
T.Gábor szavijola

miért zavarja ez magát?

modellmaker
HAHÓ! Ezen topic #5108 hsz-re mikor reagáltok? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gabber_saviola
T. moderátorok

a fifa2006 topik mikor lesz warezmentes?

leveskocka
Multi-Level Marketing valami ilyen hitvany piramisloturot hirdet,amiben tutira nem a melos gazdagszik meg😊
Istencsászár
Fifa topic tomikake a fostalicska warezját hirdeti.. megint

leveskocka
battlefield2 forumban talalhato eme remekmu...szamomra nem kedves.
ezert megdoglend?😊

© Magic Boy ma 14:34 | Privát | Válasz | #40757

OFF

Sziasztok!
Új fórum nyilt!
Szeretettel várok mindenkit.

ON
Seth

PSN ID.: Beegabor

Breki33
fifa topicba törlést

köszi
gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

modellmaker
Hali!

Ide tegyétek be lécc #19-bne szereplõ bannert. THX!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hmuda
Ezt Borggal beszéld meg, mert õ adta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fireball
megkérném a moderátorokat,h tüntessék el végre a felkiáltó jelem,mer már vagy 3hónapja ott van.....sztem már rég le kellett volna venni..😊
elõre is kössz :fireball

Laky
<b>Topic neve</b>

de hogy jön ez ide? 😊

grebber
Kérem szépen EZT A TOPIC-ot törölni.
Ez egy régi félresiklásom akkor még nem használtam a keresõt <#szomoru1><#rinya><#levele>

Next PC upgrade: 2022

Danee
srácok, hogy kell a saját sg fórumba (amit ingyen lehet regelni saját honalphoz) a témák nevét vastag betûvel irni??

Mustang2005
abonyitomz:<#banplz><#banplz>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

"kis" nem tom mér nem vállalja már el valaki a házigazdaságot =/

BUDA > miskolc.

Breki33
kis moderálás kéne a Fifa 2006 topicba
báttyó02

dardevil
Ezt a bannert kérném ide.

Köszönöm !

M@TriX
egyet értek mind2 hsz-el amúgy, de azért letépkedném azoknak is a mogyoróit akik az ilyen süketeket kihasználják.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
kb 😊 aki elhisz ilyeneket hogy onnan lelehet szedni olyankat amik kisejöttek megis érdemli..

báttyó02
jaja!
bár a másik az hogy nemis tudom sajnálni azokat a lámákat akik fizetnek egy ilyen oldalért....aztán néznek hogy nincsen semmi az oldalon

M@TriX
inkább jól le keéne lõni az odlalukat aztán nézhetnének

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Rudee
Ebbe a topikba a banner alá legyen kedves beírni valaki, hogy a megjelenés szeptember 30. Naponta 5en kérdezik meg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
jolenne ha nemcsak figyelmeztetgetni kéne állandoan azokat az embereket akik az NBA2006,Fifa2006,Nfs:MW topikba reklámozzák 10kommentenként azt a bizonyos fake oldalt....

Istencsászár
jaja tomikake ezerrel reklámozza a FAKE warezoldalát.. bant neki

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Laky