Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#confused><#confused>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

McFrost
nem látom a változást

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kandurex
Mindkettõtöknek kellene adni, hisz, ahogy láttam, te se a legszalonképesebben nyilvánultál meg. Szóval, ha annyira szeretnéd, hogy "bünhõdne", akkor te is kapsz. Vagy szent béke?

Ombika
Zsilike #42947 meg elotte meg 2 HSZ-ben ugy viselkedett ahogy nem ide illo!!

szeretnem ha ezert bunhodne!!

Street Legal - Az Invitus Jateka topic

Koszi

jbal
McFrost most télleg reálisan.mit csináltam?
viccesnek találtam h Zsolti a béka a neve de kész.azt nem mondhatod h gyártom az offot.most kezdtem el járni FM topikba

McFrost
az mit ér????
ha most azt mondanám , hogy ..... biztos kapnék egyet
na viszlát

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kandurex
Kapnak egy elõzetes figyelmeztetést.

McFrost
Te meg azért vagy modi , ha egy házigazda szól hogy nem tud mit tenni cselekedj és ne magyarázatot kérj!

Fyrex
senki nem mondtam hogy nem de szvsz egyre rosszabb 😊

de Ars3nal & b4rc4 reggeltõl estig gyártják a mindenféle hozzászólásokat percenként fölöslegesen

Avanti Crociati!

Kandurex
Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ezért vagy ott házigazda, tarts rendet.

jbal
jó annyi h viccesnek találtam h az az edzõi neve h zsolti a béka ennyi.

McFrost
ráadásul sosem voltam itt büntit kérni , de betelt a pohár és ha nem lesz eredménye megy a mail és lemondok a jogomról!

McFrost
sokadik figyelmeztetés ellenére sem a játékkal foglalkoznak , hanem például :
kép ovis dolgokkal foglalkoznak

EmIn3m02
ez így volt az elõzõ fm topikban is

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Fyrex
töménytelen mennyiségben megy a SPAM

de vmi hihetetlen hogy tudtok ennyi hszt gyártani percenként

Avanti Crociati!

jbal
mit csináltam?<#rolleyes>

Kandurex
És még is mi okból?

EmIn3m02
mit csináltak ? 😮

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

McFrost
Ars3nal , b4rc4 és jBal tagoknak mehet egy bünti!

McFrost
nyüzsögnek a spammerek az FM topikban , én mint házigazda kérhetnék egy kis rendrakást?

Kandurex
Mint, mondtam, azért már kapott.

jbal
KillR is oldalakon keresztül viszi hasonló hangnemben

Kandurex
Majd figyelünk rá.

1. magának kérte
2. nem csak ez az egy hozzászólása volt, hanem oldalakon keresztül vitte hasonló hangnemben

jbal
ráadásul direkt nyitottam egy PES szpem topikot h ezeket oda írja és õ akkor is a rendes topikot offolja szét.lehet h másnak jó lenne ha nem ezeket kéne olvasgatnia hanem a játékról szóló hsz-eket

jbal
azér ki milyenekért kapott ban-t
pl. tegnap:
olympus Dátum: 2006.07.09. 22:36 Adta: gabber_saviola
"Remek!
Nincs igazad. Már boccs. De mivel látom kemény "totyik" szabály van itt, ezért inkább csöndbe maradok nehogy "büntit" kapjak.
SZAR ALIBIFOCIT JÁTSZÓ SZÍNÉSZKEDÕ ALAMUSZI SUNYI BUNDÁZÓ OLASZOK!!!!!!!!!!!
jöhet a bünti! köszönöm."

myl0 Dátum: 2006.07.09. 23:38 Adta: Punker
"Mit képzelsz te senki házi szarrágó?? Sztem neked kell napközibe menned!! Szopd ki anyád csecsébõl a tejet te kis geci!!!"
myl0 Dátum: 2006.07.09. 23:38 Adta: Punker

KillR is ugyanezt csinálja de õ folyamatosan

Kandurex
Egy ügybõl kifolyólag már kapott, azóta pedig nem fordult elõ vele hasonlóan retinens viselkedés.

Értsétek meg a moderátoroknak nem az a célja, hogy ész nélkül dobálja az embereket, ha ép valaki, valakinek rálépett a kislábújjára, hanem, hogy normális keretek között fórumot mûködtessen.

Mostanában teljesen elvadult privátokat kapok, hogy: "figyelj már, azt mondta nekem, hogy butuska vagyok, BAN neki!".

Most a kommunikációban elõfordulnak összeférhetetlenségek, problémák, parázsabb viták, minimális jelzõk stb. stb, de ez így TERMÉSZETES, nem fogunk senkit elüldözni, csak azért mert ilyen karóba nyelt fórumozást akartok, ahol a legkisebb vétséget is torolni kell.

jbal
áááá nem.még ha most nem beszélt annyira csúnyán.de mindenkinek beszólogat.ok te tnem tudod mert nem olvasod a KONAMi topikot de ez már idegesítõ.ha vki vmit rosszul mond egybõl elõbukkan és káromkodva elmagyarázza h mekkora hülye vagy.és már csomóan utáûlják õt a topikban

Kandurex
Nem látok akkora problémát amiért BAN -ra kellene küldeni.

jbal
bocs ezt kifelejtettem:

KillR 2 db büntetõpont 2 db büntetõpont tegnap 12:58 | Privát | Válasz | #26347
MIVAAAAN??? Ugye most csak magad adod, tehát teljesen hülye vagy??? namindegy...de azért a hüyleségnek is megvannak a maga határai

Forrás

jbal
Na jó.Ezt a KillR gyereket azonnal bannolni.mindenki utálja de azért is csak jön a fórumba jáccani a fejét.ezt a stílust:
Gabe1 tegnap 19:36 | Privát | Galéria | Válasz | #26352
Azért a Pro Evo 5 borítóját igen jól eltalálták ha a VB döntõt nézzük.Tudnak valamit ezek a Konamisok...
jön rá a válasz
KillR 2 db büntetõpont 2 db büntetõpon tegnap 19:46 | Privát | Válasz | #26354
hát egy ilyen borítót nem az alapján csinálnak meg, hogy kik lehetnek majd a vébén döntõsök vagy hogy kik lehetnek bl döntõsök...itt a pénz beszél, te meg ugatsz, ráadásul megint faszságot...
Válasz 'Gabe18' üzenetére (#26352)

mondtuk neki h változtasson stílust:
KillR 2 db büntetõpont 2 db büntetõpont tegnap 21:31 | Privát | Válasz | #26360
asszem, nem te fogod nekem megmondani, h milyen legyen a stílusom...
Válasz 'jbal' üzenetére (#26357)

ezt a nagyképû stílust gyûlölöm.minek jön be a topikba ha mindenki utálja.é most 2 büntipontja van de volt elõtte neki 3 csak azt már törölték.ez nem normális

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Mostmár mindegy, ott van a feltöltött képeim között, nem lehet törölni, és 100%-os elérhetõsége van az SG-rõl (ha az SG meg, akkor az is tuti meg).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
<#eljen> Akkor mostmár nyugodtan alhatok én is egyet . 😛

Elvileg uw nem tiltja, mivel szmájlikat is onnan linkelgetek, szóval az elõbbi linkkel szerintem nyugodtan berakhatod .

Hmuda
Oké, tényleg nem vagyunk annyira rosszban (sõt), szóval bocs. Megvolt a délutáni alvásom, szóval most tisztább a fejem. 😛 Tényleg durván reagáltam le, bocs.

Csak annyit kérnék, hogy a bannerekhez ne használj külsõ szolgáltatót. FAQ-ok tárolásához tökéletes, de bannerekhez nem jó, mert rengeteg tiltja a külsõ linkelést.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
Gondoltam nem kérek nagyot, ha mégis azt jelzi egy mod a linkelt topikban, így meg sem fordult az agyamban, hogy a kedvencek közé rakjam a topikot, ezekszerint vétettem ... mindenesetre a lustaság vádja rosszmájú és megalapozatlan .

Akkor én is elmagyarázom ... 1 ember miatt nem változtatok a tárhelyen, így is eltartott egy darabig megtalálni a legkisebb rosszat, de megtörtént, célnak megfelel, pont . Bizonyos topikok olyan bannerét, amely nem mûködik és böngészõváltásra kényszerít nem fogják csak miattam megváltoztatni, én sem teszem, ahhoz legalább járni kéne a topikba . Ha ott jelzi valaki, egyrészt észreveszem, másrészt okom is lesz hibakeresésre, de ami téged nem érint, az ne is neked fájjon . Tegyél annyit, amennyire megkérnek, és valóban mindenki ellesz, mint a befõtt .
Ui: az alaptalan vádakat légyszi mellõzni, nem hiszem, hogy mi lennénk olyan annyira rosszban, hogy erre ok lenne, de ha nem így van szólj, alkalmazkodom .
A képhez pedig másik link, remélem ez már mûködik nálad is .

Hmuda
Látom még mindig nem érted. De elmagyarázom, hogy felfogd.

Ha egy embernél elõfordul akkor 100%, hogy nem egyedi eset (tekintve a sok különféle böngészõt, szolgáltatói szabályokat és megszorításokat, stb) szóval az a "csak nálad elõforduló egyedi dolog" minden csak nem kifogás. Megkértelek kétszer, hogy rakd fel valami normális és megbízható helyre (mert az ilyen ingyenes tárhelyek vicc kategóriába tartoznak, sokuk nem engedélyezi a felrakott képek/videók/miegymások direkt linkelését, mint ahogyan valószínûleg az extra sem). Elmaradt. Amit írtál azok harmatgyenege kifogások. Megcsináltam helyetted, mert láthatólag lusta voltál arra, hogy magadtól megcsináld. Pont, feleslegesen próbálsz ennél többet belemagyarázni. Ha megcsináltad volna akkor mindenki ellenne mint a befõtt.

Tuvok
Biztos a felfogásommal van a baj, de akkor sem értem a problémád . Ha legalább 2-3 ember jelzi, valószínû, hogy utánanézek, de ezidáig csak te egyedül jelezted, és csinálsz ügyet egy olyan dologból, aminél (még) nem kizárható, hogy csak nálad elõforduló egyedi dolog .
Szerintem nem kértem nagyot a bemásolással, ha akadályba ütközik nem értem miért nem lehet közölni személyeskedés nélkül, vagy esetleg alátámasztani, hogy általános a probléma, mondjuk megkérdezéssel .

Hmuda
Látom nehéz a felfogásod. Na mindegy, tõlem maradjunk ennyiben.

Tuvok
Cselekvés forrása a probléma, olyan pedig nálam nem volt, így 'ügy' sem .

Hmuda
Na látom nagyon hajt a vágy, hogy tegyél valamit az ügy érdekében. Felraktam magamhoz, ha már te lusta vagy erre.

hykao
Hát igen, fõleg az extra...
Hmuda
Most is rossz. Rakjátok fel valami normális szolgáltatóhoz (pl SG galéria), mert ha nálam rossz akkor lesznek még olyanok akinél szintén rossz lesz. Nem egy megeröltetõ feladat. Az ilyen ingyentárhelyekrõl minden elmondható csak az nem, hogy megbízhatóak.

Tuvok
A hiba az ön készülékében van .
Ott volt a kép a bannerban, szóval nyugodtan visszateheted .

hykao
Most is? Nálam most megjelenik. Bár igaz kicsit máshogy csináltam. Viszont a link nem jó...
Hmuda
Egy szép pirosX lett abnner helyett. Miért nem rakod fel valami normális helyre (pl galéria)?

hykao
Mellesleg a kép túl keskeny, túl magas...de azé' beraktam...
Tuvok
Mi volt a rossz ?

Hmuda
Ezt ellenõrizd át még egyszer. Beraktam, rossz lett, kivettem, valaki megint berakta, de persze még mindig rossz.

miért nem inkább a galériádba rakod? akkor tuti nem veszik el