Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
szeretnem ha ezert bunhodne!!
Street Legal - Az Invitus Jateka topic
Koszi
viccesnek találtam h Zsolti a béka a neve de kész.azt nem mondhatod h gyártom az offot.most kezdtem el járni FM topikba
ha most azt mondanám , hogy ..... biztos kapnék egyet
na viszlát
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de Ars3nal & b4rc4 reggeltõl estig gyártják a mindenféle hozzászólásokat percenként fölöslegesen
Avanti Crociati!
kép ovis dolgokkal foglalkoznak
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
de vmi hihetetlen hogy tudtok ennyi hszt gyártani percenként
Avanti Crociati!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
1. magának kérte
2. nem csak ez az egy hozzászólása volt, hanem oldalakon keresztül vitte hasonló hangnemben
pl. tegnap:
olympus

Dátum: 2006.07.09. 22:36 Adta: gabber_saviola
"Remek!
Nincs igazad. Már boccs. De mivel látom kemény "totyik" szabály van itt, ezért inkább csöndbe maradok nehogy "büntit" kapjak.
SZAR ALIBIFOCIT JÁTSZÓ SZÍNÉSZKEDÕ ALAMUSZI SUNYI BUNDÁZÓ OLASZOK!!!!!!!!!!!
jöhet a bünti! köszönöm."
myl0

Dátum: 2006.07.09. 23:38 Adta: Punker
"Mit képzelsz te senki házi szarrágó?? Sztem neked kell napközibe menned!! Szopd ki anyád csecsébõl a tejet te kis geci!!!"
myl0 Dátum: 2006.07.09. 23:38 Adta: Punker
KillR is ugyanezt csinálja de õ folyamatosan
Értsétek meg a moderátoroknak nem az a célja, hogy ész nélkül dobálja az embereket, ha ép valaki, valakinek rálépett a kislábújjára, hanem, hogy normális keretek között fórumot mûködtessen.
Mostanában teljesen elvadult privátokat kapok, hogy: "figyelj már, azt mondta nekem, hogy butuska vagyok, BAN neki!".
Most a kommunikációban elõfordulnak összeférhetetlenségek, problémák, parázsabb viták, minimális jelzõk stb. stb, de ez így TERMÉSZETES, nem fogunk senkit elüldözni, csak azért mert ilyen karóba nyelt fórumozást akartok, ahol a legkisebb vétséget is torolni kell.
KillR 2 db büntetõpont 2 db büntetõpont tegnap 12:58 | Privát | Válasz | #26347
MIVAAAAN??? Ugye most csak magad adod, tehát teljesen hülye vagy??? namindegy...de azért a hüyleségnek is megvannak a maga határai
Forrás
Gabe1 tegnap 19:36 | Privát | Galéria | Válasz | #26352
Azért a Pro Evo 5 borítóját igen jól eltalálták ha a VB döntõt nézzük.Tudnak valamit ezek a Konamisok...
jön rá a válasz
KillR 2 db büntetõpont 2 db büntetõpon tegnap 19:46 | Privát | Válasz | #26354
hát egy ilyen borítót nem az alapján csinálnak meg, hogy kik lehetnek majd a vébén döntõsök vagy hogy kik lehetnek bl döntõsök...itt a pénz beszél, te meg ugatsz, ráadásul megint faszságot...
Válasz 'Gabe18' üzenetére (#26352)
mondtuk neki h változtasson stílust:
KillR 2 db büntetõpont 2 db büntetõpont tegnap 21:31 | Privát | Válasz | #26360
asszem, nem te fogod nekem megmondani, h milyen legyen a stílusom...
Válasz 'jbal' üzenetére (#26357)
ezt a nagyképû stílust gyûlölöm.minek jön be a topikba ha mindenki utálja.é most 2 büntipontja van de volt elõtte neki 3 csak azt már törölték.ez nem normális
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elvileg uw nem tiltja, mivel szmájlikat is onnan linkelgetek, szóval az elõbbi linkkel szerintem nyugodtan berakhatod .
Csak annyit kérnék, hogy a bannerekhez ne használj külsõ szolgáltatót. FAQ-ok tárolásához tökéletes, de bannerekhez nem jó, mert rengeteg tiltja a külsõ linkelést.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Akkor én is elmagyarázom ... 1 ember miatt nem változtatok a tárhelyen, így is eltartott egy darabig megtalálni a legkisebb rosszat, de megtörtént, célnak megfelel, pont . Bizonyos topikok olyan bannerét, amely nem mûködik és böngészõváltásra kényszerít nem fogják csak miattam megváltoztatni, én sem teszem, ahhoz legalább járni kéne a topikba . Ha ott jelzi valaki, egyrészt észreveszem, másrészt okom is lesz hibakeresésre, de ami téged nem érint, az ne is neked fájjon . Tegyél annyit, amennyire megkérnek, és valóban mindenki ellesz, mint a befõtt .
Ui: az alaptalan vádakat légyszi mellõzni, nem hiszem, hogy mi lennénk olyan annyira rosszban, hogy erre ok lenne, de ha nem így van szólj, alkalmazkodom .
A képhez pedig másik link, remélem ez már mûködik nálad is .
Ha egy embernél elõfordul akkor 100%, hogy nem egyedi eset (tekintve a sok különféle böngészõt, szolgáltatói szabályokat és megszorításokat, stb) szóval az a "csak nálad elõforduló egyedi dolog" minden csak nem kifogás. Megkértelek kétszer, hogy rakd fel valami normális és megbízható helyre (mert az ilyen ingyenes tárhelyek vicc kategóriába tartoznak, sokuk nem engedélyezi a felrakott képek/videók/miegymások direkt linkelését, mint ahogyan valószínûleg az extra sem). Elmaradt. Amit írtál azok harmatgyenege kifogások. Megcsináltam helyetted, mert láthatólag lusta voltál arra, hogy magadtól megcsináld. Pont, feleslegesen próbálsz ennél többet belemagyarázni. Ha megcsináltad volna akkor mindenki ellenne mint a befõtt.
Szerintem nem kértem nagyot a bemásolással, ha akadályba ütközik nem értem miért nem lehet közölni személyeskedés nélkül, vagy esetleg alátámasztani, hogy általános a probléma, mondjuk megkérdezéssel .