Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crime Stories

Kandurex
<#wilting>...

....<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Helló!

kéne egy kis segítség!
A végigjátszásban ezt írja:
BLUE ROSE - A hamis jegy felmutatásával már beenged a kidobó ember. A mulatóban összefutsz az újságírónõvel, akivel beszédbe elegyedsz. Amikor visszakaptad az irányítást, beszélgess egyet a táncosnõvel. Ezután vizsgáld meg az asztalon lévõ mûanyag kék rózsát, ami a neonfényektõl lilának tûnik. Amikor megpróbálod a virágot felvenni, a csapos rád szól. Megint cselhez kell folyamodnod. Kérd meg a táncosnõt, hogy terelje el a csapos figyelmét. Így már elteheted a rózsát (Blue rose). Jobboldalt hagyd el a mulatót, és ezzel véget is ért a mai napod.

Csakhogy nekem elsötétül a képernyõ, csak zene van és nem lehet tovább lépni a játékban.
Ticsy
[email protected]

Kandurex
Megnézegettem, de olyan durva dolgokat nem láttam, ha csak nem törölt agresszíven valaki.

Sland
Kedves moderátorok!

Ebben a topicban többszöri felszólításra is smappelnek, warezolnak a következõ felhasználók:

Teflon Mike ( minimum 3büntipontot neki, õ okozza a legtöbb gondot: egymás után 6hozzászólás 1 percen belül, warez, off)

Lacushnl (warez,warez,warez)

TunerX (warez)

Nem bírom már a sok törölgetést. Napi 100hozzászólás, abból 70felesleg...
Az intézkedést köszönöm!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ezt closolja valaki.

Mafia: The City of Lost Heaven

Kérem szépen valaki törölje ki, mert ez a hülyegyerek szétcseszi a topikot.

Hassan B
Már nem kell... bocs a felesleges hsz-ért... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Itt a #22896-ot és a #22897-et "törleni" PLS. 😊

Kandurex
hm

Ombika
44107 Hsztol,de van elotte is par erdekes!!

44107 Hsz

Tojesz
Sziasztok!

Ezt a képet rakjátok be légyszi ebbe a topicba.

Köszönöm

Hali

Szeretném megkérdezni hogy ha World of Warcraft szerver üzemeltetéssel kapcsolatban lenne kérdésem + plusz GM-ek kapcsolatban hova lehetne topikot nyitni? A Wow szerver Linux alatt futtatom.

Elõre is köszi.

Torzonborz
Hajhó !

Ebbe a topikba pls tegyétek be bannernek ezt a képet. . Köszi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fyrex
Jóestét!

EZT legyen már kedves valamelyik moderátor bezárni, mert van már ilyen topik 100 éve, az egyik legnépszerûbb az ezsgén, és itt csak a flém megy!

Köszönöm!

Avanti Crociati!

Hali!

pls ezt a képet rakjátok be ide banner-nak😊
/RaZoK ismét mesterit alkotott 😊 /

kösszi

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

asdfgh00
köszönöm!

asdfgh00
Sziasztok Moderátorok!

Azt szeretném kérni, hogy a Stronghold Crusader topic [ link ] tegyétek be légyszi fejlécnek (vagy banner?) ezt a képet.
Köszi segítségeteket elõre is!

eh a link kimaradt sry

CD-KEY TOPIC XD

<#wave>

Saddalim
Boldog szülinapot mélyen tisztelt Punkernek!

Sephi
De nem vagom miert turultek ki es nem is mondtak meg az okot. Egy szal WCS topik sincs.

Varom a magyarazatot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

remélem visszajön, már töltöm a demót...

Sephi
Majd magyarazza el nekem legyen szives valaki hogy miert tunt el semmi ok nelkul a Wing Commander Saga c. topik amit n nyitottam egy oraja kb?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
aham,-

RaST
Kedves moderátorok ! Eme remek topicba szeretnék kérni egy nagytakaritást .. Eluralkodott a vissza nem olvasó lámerek száma, sajnos emiatt minden modder eltünt a topicból .. Nem ártana kiosztani emellé egy házigazda jogot még a héten 😊

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Pretorian
Sziasztok! Szeretném ha törölnétek/bannolnátok a regemet örökre, mert nem nagyon nézek már fel.

Köszi szépen,

Pretorian

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

RaZoK
már megérte, hogy én vagyok a házigazda, mert meg vagytok elégedve a munkámmal 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

hy csináltam egy "Half-Life 2 Deathmatch nevû topicot (mert sokan hiányolták) és nem nagyon értam h. miért kellett kitörölni...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Amse
<#eljen>

Hello!
ha lehet vki rakja be ezt a képet a Resident Evil 4 topicba 😊

köszönöm

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Qwerty4
kivéve a #8371

Qwerty4

Kandurex
Teflon egyelõre nem durvul, többi done.

Ebben a topicban Teflon Mike hsz-eit érdemes megnézni, teleszemeteli a topicot fõleg #4987-#5009-ig...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Qwerty4
Bocs, hogy újból írok, de csak nem helyes az alcím a MOHAA topikban:
azért írtam, hogy "MOHAA és kiegészítõi", mert van az alapjáték a MOHAA, annak meg 2 kieg.-je Spearhead és Breakthrough és a topik szólna errõl a 3-ról.Ez az alcím meg csak a kieg.-ekre vonatkozik:"-Mohaa kiegészítõk-".
THX!<#smile>

Qwerty4

k8bal
Nem lehetne Teflon Úrnak egy újabb hetes bant addni? Szét flémeli az egész TDU-s topikot! :/
Az alany
A helyszín

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Hassan B
LOGO ide PLZ! Köszi 😊

Létre hoztam az uj topicot WOW tört szervereken-t amihez hasonlot régen bezártatok mert nem épp a témával foglalkozot és ennek meg voltak az okai a fö oka azok akik havi dijat fizetnek a game-ért és külömbözö beszolásokal ingerelték a népet ezek a személyek ujra probálkoznak kérlek csináljatok velük valamit

PS3 ID: kolb@szman

zvaragabor
Hi! Ha egy topiknak már van házigazdája, de az a házigazda már nagyon régóta nem látja el dolgát, és nem is jár a topikba, akkor valaki más jelentkezhet házigazdának?

Chaos Anno Domini

Saddalim
érdekes, pár indoklás nélküli elutasítás után most megadták

Saddalim
Kösz sg, kívánok sikerekben gazdag és "Server Crashed"-ekben szegény újévet!

Qwerty4
"MOHAA és kiegészítõi"
re nélkül és helyesen<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
A Half-Life 2: Episodes topikba szeretném ha ezt a bannert beszúrnátok újból, amíg jön az Ep. Two, addig tökéletes lesz.
És a MOHAA topikban az alcímet(AKI FLAMELNI AKAR MENJEN A GUMIS MOHAA-BA.ITT NINCS FLAME) sztem javítsátok ki "MOHAA és kieglszítõire", ugyanis már nem aktuális.
Elõre is köszi.<#wink>

Qwerty4

WoW topic >.<

Bucser
megjelölted alevelet, hogy olvasási visszaigazolást küldjön?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Azt hiszem van egy hirdetõnk szerintem banánra tehetõ..

Armed Assault topic

TorrentMan1

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
"A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."

Ajánlom az utolsó mondatot, minden benne van...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Saddalim
melyik részét?

hát nehezen tudom elképzelni