Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
][ ВАЗ ][
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mert már naon kéne, és szeretném tudni, ho lesz-e egyáltalán...
Köszi!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Ha van egy 5büntetõ pontos kitiltásom az egy hét eltelte után nem marad egy büntetõ pontom sem? Nem tudom mert még sosem volt büntipontom (ne is legyen).
????????????????
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Szeretném megkérni vmelyik moderátort, hogy törölje a GAME CD-BORÍTÓK nevû topicot amit én nyitottam 2 és fél éve de sztem is hülyeség volt... és ciki egyáltalán az is, hogy az adatlapomon ott van nyugodtan lehet törölni senkinek sem fog hiányozni! Elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
Azt szeretném megkérdezni hogy a Buszok címü topicot nem-e lehetne átvenni?Mert nem foglalkozik vele senki,és én nagyon szivesen foglalkoznák vele.Persze ott van még Iszakos,és Bence....
Megértésüket köszönöm.Ha viszont a házigazda joghoz kéne írnom akkor kérem szóljanak és elnézést kérek.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
][ ВАЗ ][
Lécci tegye be valaki a topik bannere alá a linket (uaz 4x4 topik)
Köszönöm elõre is
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nem igaz, hogy nem fogja fel, hogy an másik off-os topik az ilyen retardáltaknak...
Esetleg egy ban? <#help>#help>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hsz számot nem írok, azhiszem elég feltûnõ...
Ha lehet egy kis pihenõt is kaphatna... Köszönöm!
][ ВАЗ ][
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De úgy tûnik így nyugi van a Játékosok fórumában lévõ TDU topicban, hogy az ovisok átmentek a Saját fórumos TDU-ba.
Én egész délután töröltem, és lám, semmi hatása nincs. Elmentem pár percre, erre lett 50hozzászólás.
Nekem ebbbõl elegem van!
Éljenek a smapperek és az off mániás 7évesek!
üdv
Sland