Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gecc
köszi szépen<#worship>

Kandurex
ok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gecc
Ebbe a topikba szeretném a képet erre kicsrélni

mycso
Ó, sorry.
Gondolom lehet .png a kiterjesztés?
Ez a jó banner.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Kandurex
jaj, jaj! ez 1024 kép!

Kandurex
Ilyenek ezek a bannerek, eltûnnek..😊

mycso
Hali ebbõla topicból eltûnt a banner, de megtaláltam és feltöltöttem ide, illetve készítettem a játékhoz egy weboldal/infó féleséget, lécci linkeljétek a banner alá.ezt.
Remélem semmit nem hagytam ki.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Atti12
köszi

Atti12
sziasztok. ebbe a topicba a FAQ felirat linkjét kérném javitani erre

Rage47
Hi,
Ide szeretném berakatni ezt. Link mind1, h marad-e.
Elõre is köszi!
Boconadi
Hassan B
Ha már feleslegessen irogatsz, legalább a helyesírásod lenne jó...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

kiráj
ÁjjLe BoBBi
hát most nem fogok megint levelet írni házigazda jog miatt...de azért htx a választ...vagy valamit^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

eztet tessék klózolni.
THX.

TreDoR
A házigazda kérelmet kb. mennyi idõ alatt bíráljátok el? 1 hét, 2 hét vagy kb. mennyi? Elõre is köszi!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hassan B
PLS, legalább annyit nyogjetek, hogy nem lesz és akkor nem foglalkozom vele tovább...ha meg igen akkor legalább tudjam...

Sland
Okés!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Holnap reggel fogom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sland
Nem akarja valaki megnyitni a Test Drive Unlimited topicot?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ngcsnet
Uaz 4x4 topicba nagyon elkellne az a házigazda a sok szemetet kitakarítani

Hassan B
Egyébként megkérdezhetném, hogy a házigazda kérelmemmel mi van? Elutasítottátok, v. csak még nem jutottatok odáig el?
Mert már naon kéne, és szeretném tudni, ho lesz-e egyáltalán...
Köszi!

Hassan B
Itt PLZ 'momo99'-et(#6591) nyugtassátok le...

Unreal Tournament 2007 nevû topikomat szeretném ha valamelyik moderátor átnevezné Unreal Tournament 3 -ra, ugyanis átnevezték a jatékot😊thx

ez klán topik 😛

hykao
Bazz, hány TDU topik lesz még???
ez egy kicsitt off lesz 😊

a saját fórumokban , a "TDU Online HUN Community" topikba kéne betteni egy bannert 😊

szoval :
ezt
ide

elõre is köszi ! 😊

Nem épp ide tartozó bár nem tudom hol kéredezzem

Ha van egy 5büntetõ pontos kitiltásom az egy hét eltelte után nem marad egy büntetõ pontom sem? Nem tudom mert még sosem volt büntipontom (ne is legyen).

????????????????

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

BONO
Üdv.

Szeretném megkérni vmelyik moderátort, hogy törölje a GAME CD-BORÍTÓK nevû topicot amit én nyitottam 2 és fél éve de sztem is hülyeség volt... és ciki egyáltalán az is, hogy az adatlapomon ott van nyugodtan lehet törölni senkinek sem fog hiányozni! Elõre is köszönöm!<#worship>

Attila56
Jó napot kívánok 😊
Azt szeretném megkérdezni hogy a Buszok címü topicot nem-e lehetne átvenni?Mert nem foglalkozik vele senki,és én nagyon szivesen foglalkoznák vele.Persze ott van még Iszakos,és Bence....
Megértésüket köszönöm.Ha viszont a házigazda joghoz kéne írnom akkor kérem szóljanak és elnézést kérek.

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Hassan B
Ennek a topic-nak már van FAQ-ja, a tartalom csak technikai okok miatt nincs feltöltve még, de ez pár napon belül megoldódik...

bulba
Készítettem egy FAQ-t az UAZ 4x4 nevû játékhoz (link)
Lécci tegye be valaki a topik bannere alá a linket (uaz 4x4 topik)
Köszönöm elõre is

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Ombika
k8bal
Ott osztja ész TDU topicban Banano007 és már rendkívûl irritáló...
Nem igaz, hogy nem fogja fel, hogy an másik off-os topik az ilyen retardáltaknak...
Esetleg egy ban? <#help>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

reaper4
<#nezze>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

TothLaci
Ez már durva, ami Test Drive: Unlimited topicban folyik.
Sland
Most direkt nem törlök, hadd lása meg Hmuda, vagy Borg, hogy mi folyik ott, aztán majd csönd lesz 1 hétig...

Istencsászár
Bazzeg, nemigaz... ott a gumi topik ahol bármit csinálhatnának azt nem, õk itt anyáznak meg sírnak... kivágnám mindet egytõl egyig, nekik nem bp kell hanem bann.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sland
<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

Rexor
Ezt a Konzolosok fórumába, thx!

Sland
<#nezze>

Hassan B
Valaki lécci nyugtassa le 'erieskrisz'-t ebben a topic-ban...
Hsz számot nem írok, azhiszem elég feltûnõ...
Ha lehet egy kis pihenõt is kaphatna... Köszönöm!

reaper4
nem reménykedtem. engem különösen nem érdekel csak te panaszkodtál, h nem bírod...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sland

SZEG007
Guild Wars topicban #21896. post-tol kéne némi törlés esetleg bünti pont osztás

Sland
Minden probléma egyenlõre megoldva. Ha lesz valami késõbb, akkor szólok.
De úgy tûnik így nyugi van a Játékosok fórumában lévõ TDU topicban, hogy az ovisok átmentek a Saját fórumos TDU-ba.

Sland
Meg lesz ez oldava 😉 Ne reménykedj, nem váltunk<#duhos2>

reaper4
kérjél házigazda jog váltást ha nem bírod...

Sland
TDU topicban megint "jó" a hangulat...
Én egész délután töröltem, és lám, semmi hatása nincs. Elmentem pár percre, erre lett 50hozzászólás.

Nekem ebbbõl elegem van!

Éljenek a smapperek és az off mániás 7évesek!

üdv

Sland