Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan link amire ha rákattintassz akkor támogatod valamivel, azt aki berakta. Bitefight-nál volt népszerû.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

az mi?<#miaz>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

0Fritz0
A topicnyitó collega (#1) referer linkkel ajándékozott meg minket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kandurex
<#heureka>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

zeli
GTA San Andreas topik #77850.
Szvsz megérdemelne egy kis büntetést, reklámozás, és Multiplayer-csít reklámozás miatt fõleg...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zárható, mert már van Lost : Via Domus topik

meg akkor már ezt a topikom is törölhetné vki, köszi <#vigyor3>
(megteszett a játék nyitottam neki topikot, de végül is nincs róla semmi info, szal fölösleges)

Hali! Kiderült, hogy rosszul írtam ennek a topicnak a nevét... Úgyhogy szeretném, ha átneveznétek Iron Man-re. Elõre is THX!
Kandurex
Ez nem az a topik, ezt fejezzétek be, így aki folytatja azonnal 3 pontot kap, és utána kizárásra kerül!

A GTA IV. topik a játékos fórumon nyitásra fog kerülni, ha bejelentve lesz PC -re, addig minden hozzászólás a témában törölve lesz.

Kit--Kat
Hagyjad már abba!!!
NEm fogod fel hogy nem érdekel ez senkit, csak azt szeretnénk, ha a PC-s GTA IV topicot megnyitnák újra (amit a flémetek miatt bezártak) és te meg a pajtijaid elkerülnétek nagyívben!

Nem érdekel senkit a véleményed a GTA IV topicban a konzolos vs pc elméleteid tartsd meg magadnak vagy nyomd a konzol fórumon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
szerintem nyitni kéne egy GTA IV off/spam topikot ahol lehet csatázni orrba szájba, és egyik topik sem lenne elárasztva a hülyeségekkel (PC, konzol, moderátor figyelmébe). ez lett volna szerintem az arany középút, nem a bezárás. én szívesen megnyitom ezt a topikot, kérdés van-e rá igény

Tomsteel
"pécém van, mai napig, játszok is rajta jó játékokat amiket konzolon nem tudom"

Ha én ilyen helyzetben lennék, meghúznám magam, és nem osztanám az észt.
Így könnyû konzol mellett szónokolni, hogy mellette ott a pc-d, ergo szükségesnek láttad hogy legyen, és mivel Magyarországon élünk tudhatnád, hogy nem mindenkinek futja mind2re, sõt örül az ember, ha az egyiket összekaparja valahogy.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bertino
látod, hogy mindig csak a kötekedés árad belõle 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wedge31
Ne haragudj de ez a hittérités már szánalmas én és a sok pc-és társam vajon miért nem jár át hozzátok hosszasan ecsetelni a legujabb vga és cpu teljesitményét ? talán mert tudjuk hogy ott nem erre vevök, gondolkodj el ezen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

akyyy
miért késõ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Látod, pont az ilyen miatt lesz a flém 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jó, de ezt írjátok a konzol fórumba, ne a pc-sbe, pc-sek se mennek a konzolos fórumba írogatni és röhögnek a markukba h bezárták a topicot...

Istencsászár
Igazad van, inkább hagylak a mocsárba elmerülni minthogy kihúzzalak, majd rájössz teis magadtól... vagy nem, de akkor már késõ😊

Sok sikert.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

wedge31
Na látod ez a gond hogy kissebségbe vagytok s emiatt állandoan agitáltok és bizonygatjátok hogy a konzol milyen jó erre egy pc-és forumon senki se kiváncsi ezt kéne már végre megértenetek.

Istencsászár
m2 éve még énis irtam ide hogy miért van az a topik, aztán kipróbáltam a másik oldalt és beláttam hogy tévedtem... amit ti fikának hisztek az csak az igazság, s a tények, semmi másról nincs szó... csak a helyes utat akarjuk megmutatni, hogy ti is élvezzétek... olyan embert még nemláttam aki alaposan bepróbált volna egy nextgen konzolt majd eldobta... haveri körömben én vettem elsõként, azóta jópárnak van és osztják azt a véleményt ami elõször olyen volt mint a mostani reakciók... a jótól nem kell elzárkózni, csak az a gond hogy gyerekes dolgokkal próbálnak páran ellenállni... ezért lett zárva, nem miattunk, mert miért ne lehetne errõl beszélni? csak amikor az érvek elfogynak az egyik oldalon és jön a hülyeség akkor nekik áll feljebb meg az már flém.

Mondom még1szer, énis irtam ide ilyen litániát, vissza lehet keresni, h a pécé leáldozott igy meg ugy, meg zárják... aztán beláttam a dolgokat és elfogadtam, ma pedig már élvezem, és mindenkinek azt ajánlom legyen befogadü, nemfogja megbánni... pécém van, mai napig, játszok is rajta jó játékokat amiket konzolon nem tudom, de az elsõdleges játékplatform a konzol, a pécés játékok pedig egyre szûkebb réteget elégítenek ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

wedge31
Teljesen mindegy mit írunk vagy mivel érvelünk ,törölni mindig a legegyszerübb.
Nekem nem gond hogy konzolos a moderátor és állandoan a pc-ét fikázó topicban log / bár furcsálom / de akkor már csak a látszat kedvéért kellene eggyenlöen mérni a két tábort.
Érdekes modon a szélel szembe pisálnak ugyanis Magyarországon tiz játékosbol hat-hét pc-én játszik ugyhogy ha valahol nem haldoklik a pc az pont ez a ország.
Válasz még én se kaptam hogy ha a konzolos forumon lehet fikázos flém topic itt miért nem lehet mivel vagyunk mi rosszabak mint az ottaniak ?

Jó, de ha valamelyik topicot szereti a moderátor (és ezt nem baxogatásból mondom, ez tény) akkor nem zárja be 😉

SötétBarom
Annyira gyerekes volt ez az egész, hogy iszonyat 😊

Bepofátlankodik a topikba egy halom nagykirály konzol user, és szénné oltja szerencsétlen PC user kiscsávókat.. Persze, tiszta sor, teljesen jogos szóban porig alázni egy halom többnyire 1x éves emberkét (akik nagy valószínûséggel még az iskolapadot koptatják), hogy mekkora gyökerek, és mér nem vesznek konzolt.. 😄D Ember, örül, ha kap PC-t karácsonyra (ha szerencséje van).. Kezdek eltérni a tárgytól, a lényeg a következõ:

A bibibí, én már játszom vele szöveget nem (elvileg) felnõtt emberektõl várnám, hanem a pistikéktõl.. De ebben a topicban pontosan fordítva történt, aminek az lett a következménye, hogy pistikéék topicját bezárták! 😄 Bezzeg a leáldozott topic.. 5 éve a top10-ben, fueled by nonstop flame.

Nice shot! <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kit--Kat
Még annyit fûznék ehhez a gyönyörû topic bezárós akcióhoz, hogy, ha most átmennék flémelni a konzlos GTA IV topicban azt is bezárnák-e, vagy bannolnának???
Nem mind1, szerintem jó kérdés, várom a választ...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tomsteel
Én egész egyszerûen sajnálom a dolgot.

BiG G
Elfogultság és szánalomhegyek, sírok az egészen.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
kiegészítés: tisztelet a kivételnek!

Kit--Kat
Na igen, ez is egy érdekes téma lehetne...

bertino
ez ott bukik meg, hogy egyes moderátor kollégák ugyanúgy szítják bent a PC-seket, tehát arról, amit itt már te is és sokan mások is leírtak, kár reménykedni, minden ilyen indulatunk jogos, hisz minden le van írva abban a fórumban, tele van ezekkel a postokkal.

hacsak nem épp most törli õket az evidens illetékes... <#banplz>

csak annyi a gond ezen a SG fórumon, hogy a modik azt hiszik megtehetnek mindent, fölöttük kétlem, hogy áll bárki is, ST is nagy ívben kerüli az ilyen panaszokat és kérdésekre megadandó válaszokat...

Kit--Kat
GTA IV topic:

"Nyitásért írj a moderator topikba, de jó érveket hozz fel! Nem túl célszerû a moderátori topikban flémelni! Tehát érveket várunk."

Jó érv kell?? Töröljétek a primkó kötözöködõs konzolosokat akik bejárnak flémelni és, akkor legalább nyugodtan fórumozhatunk a saját topicunkban.

A fociban sem zárnak be stadionokat, mert az ellenfél ultrái betörik a kerítésket és befutnak a pályára.

Ennyi lenne töröljétek a topicba járó flémelõ konzolos usereket, és osszatok nekik büntiket, ennyi és akkor nincs miért bezárni a topicot, mert elvagyunk benne nélkülük jó hangulatban...

Mellesleg, nem konzol játékoknak leáldozott nyílt, hanem a PC-seknek NEM áldozott le.

Tomsteel
nem akartam beleszólni, de annyit hozzáfûznék, hogy teljes mértékben egyet értek Razor-ral ! Én is így látom!

Jah. Vajon ki zárhatta le ? hmhm

RAZOR27
Üdv!A gtaIV topik ügyében intéznék néhány szót, ha nembaj.
Én személy szerint nem írok egyik topikba sem, de valahogy nemtudtam megállni, hogy neírjam le az érveimet, hogy miért is kaphatnánk vissza a topikot.
Ráis térnék, azzal a példával, amit a "pc-s játékoknak leáldozott" (vagymi?) topik flame-gyára mûvel.Ezalatt azr értem, hogy mi (pc-sek) nemszoktunk kezdeményezni a szócsatákat.Ha jól megnézzük a konzolos gta4 csapat jól elvan magában, mert mi normális fórumozók nem írunk bele provokáló, off hsz-eket.Ezzel szemben a mi topikunkba van 4-5 meghatározó alak akik szítják a tömeget(javasolnék nekik elakadásjelzõt).
Még azt leírnám, hogy avval ugrálnak a off-erek, hogy nincs bejelentve a pc-s, meg minden, de monthatnánk ezer és egy példát arra, hogy topik nyílt még hivatalosan nem bejelentett, de már sejtett dologra.
Ha flame-nek veszitek amit írtam, akkor elnézést, de ha legondolkodtok rajta, van benne valami....
(további szép napot!)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

zeli
de van már egy leáldozott topik...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

"1. kisebb flame? fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik"

Ahol megvitatták, h mi a különbésg a pc és konzol között és felsorakoztatták érveiket, de valaki bezárta. hmhm

bertino
ezt kár volt leírni is.

Kandurex
2-3 héten belül amúgy is lecseng a láz, akkor majd egy alapos takarítás után meglátjuk. Az meg kontrollálhatatlan, hogy hova írnak a fórumozók.

BiG G
Akkor légyszíves vedd a fáradtságot és szánj egy negyedórát arra hogy kigyomláld a topikot és tudjuk normálisan használni. Ha nem uszítanak és hergelnek bennünket akkor békésen meg tudunk lenni, erre régebben is volt már ezer és egy példa. Megférhet egymás mellett pc-s és konzolos topik, csak azt kellene felfognia az igét terjesztõ kollegáknak, hogy van aki nem vágyik konzolra. Itt kéne lógni hagyni bennünket, buta pc-seket.

Kandurex
Tökéletesen elég egy ilyen leáldozott topik a fórumra, minek kell neked kettõ is?

Kandurex
pontosan, a legegyszerûbb megoldást választottam

wedge31
Ez nem válasz azt a topicot miért nem zárjátok be ott is csak a flém megy ezerrel.
Vagy legyetek öszinték és mondjátok amit mindenki sejt...

BiG G
Ha visszaolvasod az aktuális oldalt, meg elõtte még egyet-kettõt akkor láthatod hogy a flém csak másodlagos volt a topikban. Ésszerûbb megoldás lett volna törölni és büntetõpontokkal visszafogni a flémelõket, mint bezárni, de az volt az egyszerûbb megoldás, igaz?
És igenis volt szó a játékról, csak úgy kicsit nehéz ha bejönnek a "konzolos barátaink" hergelni minket. Meg persze ha nincs bejelentve PC-re. Ez a legnagyobb vesszõparipátok, eddig csak az oltás ment, mostmár létjogosultsága se lehet a topiknak. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nagy összegben mernék fogadni ha nem lenne konzolod akkor nem zártad volna be, mert így ugye könnyû.

tottikám, téged pedig sokadszorra megkérnélek hogy vegyél vissza abból a szélesvásznú pofádból, mert nincs mire ekkora legyen.

Kandurex
érveket hoz, hogy miért legyen nyitva

mégegyszer leírom, hátha nem figyeltél, miért lett zárva:

1. fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik
2. egy szó nem folyik ott a játékról
3. nincs bejelentve PC -re

egyébként ha annyira szídni akarod a konzolt ott van rá topik

wedge31
Tényleg miért zavar egy olyan topic ahol a konzolt szidják ha már egyszer van egy olyan ahol a pc-ét szidják.
Elég gerinctelen hozáálás...

Istencsászár
A tények makacs dolgok😊 de tényleg semmi értelme, nehéz felgoású begyepesedett embereknek bármit mondhat az ember bárhogy, normálisan leirva akkor is csak ugatni tud, tipikus sg reakció, és akkor õ van felháborodva hogy flém, és miatta zárják a szeretett pécére be sem jelentett játék topikot😊

Kandurex
1. kisebb flame? fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik
2. egy szó nem folyik ott a játékról
3. nincs bejelentve PC -re

BiG G
Most mire volt jó bezárni a GTAIV pc-s topikját? Bejött pár nagyokos, lett egy kisebb flém, és akkor mi van? Ennyi erõvel az SG-n lévõ topikok felét zárni lehetne. Szóval légyszíves nyissátok meg, köszi.

Kandurex
<#heureka>

ScarY MAN
bocsi akkor megegyszer kerhetnem?
felraktam ide sg-re
ittvan ^^ es ala a hivatalos oldal linkjet 😊 köszii

...