Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Next PC upgrade: 2022
Szvsz megérdemelne egy kis büntetést, reklámozás, és Multiplayer-csít reklámozás miatt fõleg...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
meg akkor már ezt a topikom is törölhetné vki, köszi <#vigyor3>#vigyor3>
(megteszett a játék nyitottam neki topikot, de végül is nincs róla semmi info, szal fölösleges)
A GTA IV. topik a játékos fórumon nyitásra fog kerülni, ha bejelentve lesz PC -re, addig minden hozzászólás a témában törölve lesz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
NEm fogod fel hogy nem érdekel ez senkit, csak azt szeretnénk, ha a PC-s GTA IV topicot megnyitnák újra (amit a flémetek miatt bezártak) és te meg a pajtijaid elkerülnétek nagyívben!
Nem érdekel senkit a véleményed a GTA IV topicban a konzolos vs pc elméleteid tartsd meg magadnak vagy nyomd a konzol fórumon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha én ilyen helyzetben lennék, meghúznám magam, és nem osztanám az észt.
Így könnyû konzol mellett szónokolni, hogy mellette ott a pc-d, ergo szükségesnek láttad hogy legyen, és mivel Magyarországon élünk tudhatnád, hogy nem mindenkinek futja mind2re, sõt örül az ember, ha az egyiket összekaparja valahogy.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sok sikert.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondom még1szer, énis irtam ide ilyen litániát, vissza lehet keresni, h a pécé leáldozott igy meg ugy, meg zárják... aztán beláttam a dolgokat és elfogadtam, ma pedig már élvezem, és mindenkinek azt ajánlom legyen befogadü, nemfogja megbánni... pécém van, mai napig, játszok is rajta jó játékokat amiket konzolon nem tudom, de az elsõdleges játékplatform a konzol, a pécés játékok pedig egyre szûkebb réteget elégítenek ki.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem nem gond hogy konzolos a moderátor és állandoan a pc-ét fikázó topicban log / bár furcsálom / de akkor már csak a látszat kedvéért kellene eggyenlöen mérni a két tábort.
Érdekes modon a szélel szembe pisálnak ugyanis Magyarországon tiz játékosbol hat-hét pc-én játszik ugyhogy ha valahol nem haldoklik a pc az pont ez a ország.
Válasz még én se kaptam hogy ha a konzolos forumon lehet fikázos flém topic itt miért nem lehet mivel vagyunk mi rosszabak mint az ottaniak ?
Bepofátlankodik a topikba egy halom nagykirály konzol user, és szénné oltja szerencsétlen PC user kiscsávókat.. Persze, tiszta sor, teljesen jogos szóban porig alázni egy halom többnyire 1x éves emberkét (akik nagy valószínûséggel még az iskolapadot koptatják), hogy mekkora gyökerek, és mér nem vesznek konzolt.. 😄D Ember, örül, ha kap PC-t karácsonyra (ha szerencséje van).. Kezdek eltérni a tárgytól, a lényeg a következõ:
A bibibí, én már játszom vele szöveget nem (elvileg) felnõtt emberektõl várnám, hanem a pistikéktõl.. De ebben a topicban pontosan fordítva történt, aminek az lett a következménye, hogy pistikéék topicját bezárták! 😄 Bezzeg a leáldozott topic.. 5 éve a top10-ben, fueled by nonstop flame.
Nice shot! <#eljen>#eljen>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem mind1, szerintem jó kérdés, várom a választ...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
hacsak nem épp most törli õket az evidens illetékes... <#banplz>#banplz>
csak annyi a gond ezen a SG fórumon, hogy a modik azt hiszik megtehetnek mindent, fölöttük kétlem, hogy áll bárki is, ST is nagy ívben kerüli az ilyen panaszokat és kérdésekre megadandó válaszokat...
"Nyitásért írj a moderator topikba, de jó érveket hozz fel! Nem túl célszerû a moderátori topikban flémelni! Tehát érveket várunk."
Jó érv kell?? Töröljétek a primkó kötözöködõs konzolosokat akik bejárnak flémelni és, akkor legalább nyugodtan fórumozhatunk a saját topicunkban.
A fociban sem zárnak be stadionokat, mert az ellenfél ultrái betörik a kerítésket és befutnak a pályára.
Ennyi lenne töröljétek a topicba járó flémelõ konzolos usereket, és osszatok nekik büntiket, ennyi és akkor nincs miért bezárni a topicot, mert elvagyunk benne nélkülük jó hangulatban...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Én személy szerint nem írok egyik topikba sem, de valahogy nemtudtam megállni, hogy neírjam le az érveimet, hogy miért is kaphatnánk vissza a topikot.
Ráis térnék, azzal a példával, amit a "pc-s játékoknak leáldozott" (vagymi?) topik flame-gyára mûvel.Ezalatt azr értem, hogy mi (pc-sek) nemszoktunk kezdeményezni a szócsatákat.Ha jól megnézzük a konzolos gta4 csapat jól elvan magában, mert mi normális fórumozók nem írunk bele provokáló, off hsz-eket.Ezzel szemben a mi topikunkba van 4-5 meghatározó alak akik szítják a tömeget(javasolnék nekik elakadásjelzõt).
Még azt leírnám, hogy avval ugrálnak a off-erek, hogy nincs bejelentve a pc-s, meg minden, de monthatnánk ezer és egy példát arra, hogy topik nyílt még hivatalosan nem bejelentett, de már sejtett dologra.
Ha flame-nek veszitek amit írtam, akkor elnézést, de ha legondolkodtok rajta, van benne valami....
(további szép napot!)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ahol megvitatták, h mi a különbésg a pc és konzol között és felsorakoztatták érveiket, de valaki bezárta. hmhm
Vagy legyetek öszinték és mondjátok amit mindenki sejt...
És igenis volt szó a játékról, csak úgy kicsit nehéz ha bejönnek a "konzolos barátaink" hergelni minket. Meg persze ha nincs bejelentve PC-re. Ez a legnagyobb vesszõparipátok, eddig csak az oltás ment, mostmár létjogosultsága se lehet a topiknak. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nagy összegben mernék fogadni ha nem lenne konzolod akkor nem zártad volna be, mert így ugye könnyû.
tottikám, téged pedig sokadszorra megkérnélek hogy vegyél vissza abból a szélesvásznú pofádból, mert nincs mire ekkora legyen.
mégegyszer leírom, hátha nem figyeltél, miért lett zárva:
1. fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik
2. egy szó nem folyik ott a játékról
3. nincs bejelentve PC -re
egyébként ha annyira szídni akarod a konzolt ott van rá topik
Elég gerinctelen hozáálás...
2. egy szó nem folyik ott a játékról
3. nincs bejelentve PC -re
felraktam ide sg-re
ittvan ^^ es ala a hivatalos oldal linkjet 😊 köszii
...