Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
am amikor nem volt jó a beállításoknál jelezte hogy ott van szóval nem értem :S
köszi :-)
mi lett a logommal, mert én nem csináltam semmit és nekem nem jelenik meg :@?!<#falbav>#falbav>
ha valakinél megjelenik az jelezzen nekem, kösz.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Kicsit flúgos..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
kérném a #2 kommenttõl törölni mindent, mert így sosem lesz belõle értelmes topik.
köszi
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Kis ízelítõ a #7396-ból:
"Számomra hibamentes a játék, mert nem ATI-m van, hanem NV-m. Nekem hibamentes a játék és számomra mindenki hülye, akinél nem fut rendesen. Vagy azért, mert ATI-s és ezért rábaszott (😄), vagy nem ATI-s de tényleg láma. Futhatna rendesen mindenkinél, ha NV karival tolnák/nem ócska szar elcseszett, amatõr módjára rendszer alatt."
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
bant neki...
Vajó nevû felhasználó megint nem bír magával:
Itt
Kukásjimi-vel már megint,Diesel Dog törölte a hsz-ket,de elég csúnyán beszélt.
Mi equipo favorito: Real Madrid
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
on.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
I met God. She's black

I met God. She's black
büntetõpont.
topik linkje hozzá post száma és megy általában a büntipont.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Férgek vagyunk 😞
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ