Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=142347
És ez a lágyabb fajtából való, ami megmaradt.
Egy kis rövid pihenõ jót fog neki tenni, felfüggesztve.
Köszönjük.
én rohadt türelmes embernek tartom magam, de ez már nekem is böki a szememet.
szal kérném a tisztelt moderátorokat, hogy legyenek szivesek intézkedni.
köszönettel elõre is.
Szerencséd van, hogy a topik házigazdája kitörölte a hozzászólásaid, ahol mindannyiunkat folyton ócsároltál, és hogy az SG/topik 98 százalékának szerinted meg kéne halnia egy vonat alatt, mert annyira nem ütjük meg a szinted és hülyék vagyunk. Nagy szerencséd van, hogy már letörölték (bár abban sem vagyok biztos, hogy attól, hogy letörölték, a szerveren nem marad nyoma).
Senki sem flémel abban a tpopikban, akármelyik moderátor Úr elolvassa a legelsõ oldalt, világossá válik számára, hogy a tucatnyi ember szeretné napok óta, hogy abbahagynátok a flémkeltést, a többi ember szidalmazását, sõt, a topik házigazdájával is fel tudják venni a kapcsolatot a moderátor ÚUrak, ahol majd felvilágosítja a házigazda õket arról, hogy miket és miért törölt a hozzászólásaidban. Sokadszorra is kérlek, hagyjátok abba, szeretném a topikot továbbra is normális keretek közt olvasni.
A folyamat ezzel indult 20-án. Én voltam az elsõ, aki az akkor még csak enyhén gyanús flémelõnek segített, de ez a linkbõl is látszik. Ezután Crassussal rájöttünk, hogy az illetõ csak egy flamer, direkt szítja a feszültséget, szerintem HighendPC, vagy a #14727-ben linkelt egyfolytában káromkodó gyerek alregje...
Kérlek linkelj egyetlen olyan hsz-t, ahol vagy én, vagy Crassus emberek halálát kívánjuk, vagy bármi sértõt írunk. Tényszerûleg leírtuk, hogy KillTheConsol egy fake noob (noobnak tetteti magát, és direkt zavaró hozzászólásokat ír, sajnos a wow ellen mindig is voltak, akik úgy érezték, hogy magányos kereszteshadjáratot kell indítaniuk), mert ennyire ostoba ember nem lehetséges, ami ez szépen be is igazolódott.
Szeretnék segítséget kérni Önöktõl.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1002414298
A fentebbi topikban már három napja egy "panther112" és egy "
Köszönöm!
Ittsikerült alkotnia, az idõzõjeles rész is saját szerzeménye volt.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081358789 (Eve Online topic)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1081358789&no=4448 (#4448 hozzaszolas)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy illetekest szeretnek megkerni, hogy innen szedje ki a piros F.A.Q. feliratot a banner alol, koszonom😊
Reklám...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
banner, tegyétek be ebbe a
The Path
topikba.
Elõre is köszönöm!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egy ideje észrevettem, hogy a privát üzeneteknél, valami végett nem lehet címjegyzékbe felvenni emberkéket...
ez mitõl lehet valami hiba?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi szépen! <#worship>#worship> <#wave>#wave>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy másik topikban azt írták, hogy "780x300px vagy kisebb."
Ez a kép 537 × 300 méretû ami benne van a "vagy kisebb" -ben 😉