Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stílus 1-es😊
Amit megérdemel,ti döntitek el köszönöm

Szerk:ja és reklámolt topic-ban

★ 汤姆 李

hungaro
Sziasztok!Meg kérnék egy moderátort ha már a HáziGazda nem törõdik a topikkal a megválasztása óta, hogy az ETS topikban a #108411 hozzászólástól töröljön pár üzenetet, amiket vissza olvasni is szégyen, hogy vannak ilyen emberek...

Hivatás az Életért!

Frosty01
Aion topikban ezt a Vicodine gyereket meg iridescentet nem kéne már kipontozni a halálba? olyan stílust képviselnek amikért mások perm bant kapnak......

practitioner of the forbidden arts of death

DJKonya
Euro Truck Simulator

jozsiking és Miki 009 barátunk megnyilvánulásai szerintem nem tartoznak ide.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Gerypapa 95
köszi 😊

yokel
Megtörtént, reméljük most már jó lesz, és kikerül a régi helyére...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Kandurex
800 pix szélességébõl kapj le vagy 10 pixet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gerypapa 95
Sziasztok !
Ezt a bannert beraknátok Ide ?
Légyszíves csináljátok már meg . köszönöm / köszönjük / elõre is !

Kandurex
aham 😊

n3whous3
http://www.kephost.com/images3/mt5ai90h0ti5wr362qyz.jpg

remélem ez jó lesz, köszi elõre is ugyancsak

púúúúú

Kandurex
....kép neve és kiterjesztése

n3whous3

púúúúú

n3whous3
imagerz magyar tárhely... erre szoktam mindig rakni a cuccokat.

púúúúú

Kandurex
Rakd fel magyar tárhelyre, és látszódjon a kép neve és kiterjesztése!

n3whous3
Helló!

ezt a képet szeretném bannernak ide. Htx

púúúúú

toysoldier
bannert olvasd el

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

IMYke2.0.0.0
Tisztelt Moderátor fórum-társaim! Amennyiben lehetséges, és megbízhatónak ítéltek, szeretném az "Eredeti játékaink" (klikk) címû témakör házigazdai feladatkörét betölteni.

Köszönöm szépen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hagyd rá. ez a kisfiú mindenhol okoskodik.

Tinman
Nem akarok én senkinek sem semmit adatni, egy szóval sem írtam ilyet sehol. Egy hsz törlés elég lett volna, mert ha méltóztatnál visszanézni, egy másik srácnak éppen ma jött meg u.a. a játék és még õ sem játszotta.

Értem, tehát a spoiler tag teljesen felesleges! Köszi, eztán ennek fényében járok el.

Egyébként, külsõsként ránézel egy topikra, fogalmad sincs, hogy "ki van kivel". Egyáltalán olvasod az itteni topikokat és tisztában vagy vele, hogy ki kicsoda? I2k-t ezer éve ismerem, neki ment a válasz, ha nem vetted volna észre. Google---> irónia.

És most élj hatalmaddal, osszál be nekem büntetõpontot, hogy érezd a mikrohatalmat :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n3whous3
másrészt te még nagyobb bunkó voltál a kérdéses hozzászólásoddal, már ne haragudj

púúúúú

n3whous3
menjél már, 7 éves játék... ezért te miért akarsz neki büntetõpontot adatni?

púúúúú

Tinman
Szándékos spoilerezés, spoiler tag használata nélkül, pusztán azért, hogy elrontsa egy eredeti játékot vásárló örömét.

ITT

#3015-ös hozzászólás

Szobi30
nem írtam, de most megpróbálkoztam mégegyszer és sikerült.
viszont tegnap se írtam bele ékezetet...nem tudom, hogy mi lehetett😊

www.szobi.picturepush.com

Sheltem
Azt gondoltam elõbbutóbb csak vége lesz, de nem...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

WH40k - Dawn of War 2 - totyikban már kicsit unalmas a személyeskedés, meg a keménykedés

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MerlinW
Ugye nem írtál ékezetet a mail címbe?😊

[merlinw.org]

Szobi30
Tisztelt moderátorok!
ETS topikban megnyertem a házigazda választást, írtam is e-mailt a fenti címre, de azt írta ki, hogy a cím ismeretlen!
ilyenkor mi a teendõ?

www.szobi.picturepush.com

CattiBrie
Sziasztok!

A Tibia topikban eiduR felhasználó reklám kommentjét kérem töröljétek (offtopik)!

Tibia topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784
Komment sorszáma: #113434

Köszönöm,
Catti

[/spam]™

majd 2 év múlva

nemsoká ezt is törölni kell<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

köszönöm szépen! ha jársz Kisvárda fele akkor majd megiszunk valamit 😊
Kandurex
kész :/

ez az egy kérésem lenne utána befogom a számat!
Kandurex
Nem látok személyiségi jog megsértésére vonatkozó információkat a hozzászólásban.

(nincs kedvem egy kitalált ok miatt, több száz oldallal és pár ezer hozzászóláson át kikeresgélni és törölni egy teljesen jelentéktelen hozzászólást)

védeni akarom a személyiségem 😊
légyszíves töröld ki. köszi!
Kandurex
Imádom amikor megtaláltok egy többéves jelentéktelen hozzászólást és törölni kell...aztán miért?

ezt a hózzászólást kérem szépen törölni!

köszönöm!
Kezdenek elszabadulni az indulatok itt

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Muttley
Általában az a "biztos", ami megtörtént. Ennek ellenére én biztos vagyok benne, lesz MW3. Pénz beszél. Eszméletlen bevételt generált az MW2. Ezt ziccert VALAKI nem fogja kihagyni. Max. 3. fél megveszi a licenszjogot és tarol. Az évvégi Future Soldier - ha jól sül el - miatt, muszáj lesz villantani más cégeknek is.
Hogy ne b.sszuk széjjel a moderátor-topicot:

Megkérem a moderátort, légy kedves ITT a topicbanner helyén lévõ "CoD7 - MW3" szövegezést, "MW3"-ra módosítani.

Just do it :)

DarkSector
ha valami kicsit is siker övez, mindig elejtik hogy "ennek lesz folytatása"....nem ujdonság, de ha lesz, akkor is min. 2 év.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szega87
IW oszlik, szerintem nem is lesz MW3, de persze lehet mutogatni a média által generált 4-5 mondatos gossipokat hogy már fejlesztik

DarkSector
jah az lehet. régen vot má....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szerintem az elsõ részhez a treyarchnak nuku köze van, azt az iw csinálta
Muttley
Javítanám én ha tudnám.
A jelek szerint felkent sámánnak kell lenni hozzá, na az meg nem vagyok. 😊
Az nfs shift topicnál eddig ugyan egészen másként láttam, de ha ez a szent írás, hát ez. 😊
ha nem tudsz éjszaka aludni, miatta szólj, h javítsák

grebber
Az Overlord fórumába kéne kis módosítás!
A F.A.Q cimét átírni erre: http://caprine.atw.hu/OVERLORD_FAQ.html
A végigjátszás címét pedig: http://caprine.atw.hu/OVERLORD_OverTheTOP.html

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
páratlanokat (modern warfare) az Infinity Ward 2-4-6 és majd tán 8 csinázza a páratlanokat a Treyarch 1-3-5-7.
És van most egy 3. is, akik meg MMO-t akarnak, valszeg az lesz kész 8.ként, és akkor borul a bili, mert Infinity-ék átcsúsznak 9-re, míg Treyarch-ék a 10.-re.

De már fasztudja követni.

Szega87
amúgy is hülyeséget csináltál mert a cod7 az a Black Ops lesz és a Treyarch csinalja, ha!!! lesz is Modern Warfare 3 az már CoD 8,9,10 felé esedékes

Muttley
Értem. Tudomásul vettem.