Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Hivatás az Életért!
practitioner of the forbidden arts of death
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
remélem ez jó lesz, köszi elõre is ugyancsak
púúúúú
púúúúú
púúúúú
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Köszönöm szépen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem, tehát a spoiler tag teljesen felesleges! Köszi, eztán ennek fényében járok el.
Egyébként, külsõsként ránézel egy topikra, fogalmad sincs, hogy "ki van kivel". Egyáltalán olvasod az itteni topikokat és tisztában vagy vele, hogy ki kicsoda? I2k-t ezer éve ismerem, neki ment a válasz, ha nem vetted volna észre. Google---> irónia.
És most élj hatalmaddal, osszál be nekem büntetõpontot, hogy érezd a mikrohatalmat :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ITT
#3015-ös hozzászólás
viszont tegnap se írtam bele ékezetet...nem tudom, hogy mi lehetett😊
www.szobi.picturepush.com
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
WH40k - Dawn of War 2 - totyikban már kicsit unalmas a személyeskedés, meg a keménykedés
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ETS topikban megnyertem a házigazda választást, írtam is e-mailt a fenti címre, de azt írta ki, hogy a cím ismeretlen!
ilyenkor mi a teendõ?
www.szobi.picturepush.com
A Tibia topikban eiduR felhasználó reklám kommentjét kérem töröljétek (offtopik)!
Tibia topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784
Komment sorszáma: #113434
Köszönöm,
Catti
[/spam]™
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(nincs kedvem egy kitalált ok miatt, több száz oldallal és pár ezer hozzászóláson át kikeresgélni és törölni egy teljesen jelentéktelen hozzászólást)
légyszíves töröld ki. köszi!
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Hogy ne b.sszuk széjjel a moderátor-topicot:
Megkérem a moderátort, légy kedves ITT a topicbanner helyén lévõ "CoD7 - MW3" szövegezést, "MW3"-ra módosítani.
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A jelek szerint felkent sámánnak kell lenni hozzá, na az meg nem vagyok. 😊
Az nfs shift topicnál eddig ugyan egészen másként láttam, de ha ez a szent írás, hát ez. 😊
ha nem tudsz éjszaka aludni, miatta szólj, h javítsák
Just do it :)
A F.A.Q cimét átírni erre: http://caprine.atw.hu/OVERLORD_FAQ.html
A végigjátszás címét pedig: http://caprine.atw.hu/OVERLORD_OverTheTOP.html
Next PC upgrade: 2022
És van most egy 3. is, akik meg MMO-t akarnak, valszeg az lesz kész 8.ként, és akkor borul a bili, mert Infinity-ék átcsúsznak 9-re, míg Treyarch-ék a 10.-re.
De már fasztudja követni.