21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#16934 #16932 -
#16932 -
#16930 Hát egy három hónapos posztért most utólag már nem alkotok, de legközelebb az ilyet jelenteni, és akkor cselekszünk. -
#16929 Nem spoiler kell sima url, hogy ne töltsön felessen, hiszen ki kell így is úgy is nagyítani hogy el tudd olvasni!!!
Vagyis lehet külön linkbe is.
Valamint ez még hagyján van ahol 10-12 oldalak voltak...azt mind letekerni ha el akarod olvasni miket írtak nem jo dolog.
De igen a spoiler is megoldás lehet. -
#16928 bocs, félreérthetően írtam le így hajnalban, nem voltam már a toppon...
csúnyán nézés alatt csak annyit értettem, h akár te, akár valamelyik másik mod jelezhetné neki, h a scanjeit vagy vigye innen a fenébe, vagy legalább spoiler tag mögé rejtse el, mert a legtöbbek számára erősen szembántó, és teljesen érdektelen információ, viszont láthatóan a földi halandók véleménye egyáltalán nem érdekli a srácot. -
#16927 Majd ha esetleg eljutnak a szólongatás terén a delikvensek oda, hogy a modi topicba befáradnak, és megejtenek egy hozzászólást, hogy ebben a topicban, ebben a hozzászólással van gond, nézzetek légyszíves rá.
Ha nincs ilyen, akkor a modi biztos nem fog csúnyán nézni, hacsak éppen nem aktív követője a topicnak.
Tessék szépen megérteni, hogy a modik nem fognak sportból olyan topicokat olvasni, amelyek nem képezik az érdeklődési körüket, csak azért, hogy hátha valami bajt csinál valaki. Ha egy topiccal sok gond van, akkor időről időre visszanéznek, ha úgy látják jónak, de ha túl sokszor kell visszanézni, akkor inkább kivágják a túlságosan is értetlen embereket, illetve bezárják a topicot. -
#16926 Mind Darksector, mint Zero megkapta a figyelmeztetését.
Téma lezárva. -
#16925 zeroka most jött vissza banról hasonló kedves viselkedés miatt (aka non-stop trollkodás), sherlock1 gyereknek meg már rengetegszer szóltak, h nem kéne teleszemetelni témákat ezekkel a többség számára abszolút de érdektelen szennylap scanekkel, vagy legalább rakná linkbe/spoiler mögé - válaszul élvezettel küldi el az embert a picsába. szóval rá is nézhetne kicsit csúnyán egy mod... -
#16924 Igen ezt írtam. :) -
#16923 "Mindenhová benyomod a 200 oldalas geci szar nagyfelbontású képeket?" -
#16922 Mert?
A képre írtam hogy "geci nagyfelbontású". Mi ebben a sértő? -
#16921 Azért a te nyitásod is elég szép volt -
#16920 Kis személyeskedés:
Hitman Absolution
hozzászólás
Köszönöm. -
Audi100 #16919 ez a stílus akkor sem nyerő kedves Tommygear... -
#16918 nem ő akart az lenni feltétlen én vetettem fel + te is egy sokadik kocsis álreg vagy, szóval neked jár a ban -
Audi100 #16917 Tommygearnak kérnék egy alapos fejmosást, kisajátítja a topikot, erőszakkal akar a topik HG-ja lenni....
757-es hsz -
#16916 -
#16915 Sziasztok!
Szeretnék megkérni egy moderátort, hogy ebbe a topikba tegye bele ezt a képet. TovábbáSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
köszönöm előre is! -
#16914 Üdv! Valaki tegyen rendet legyen szíves az ETS topikban, Én már nem bírok velük!
Köszönettel! -
#16913 Ezt a kepet kernem bannernek ebbe a topikba.
Koszonom a segitseget. -
DIESEL DOG #16912 Tisztelt Moderátorok!
EZT a képet szeretném berakni EBBE a topikba bannernak.
Köszönöm! :) -
#16911 Ezt a kommentemet töröljétek, mert már lényegtelen. #35874 -
Ry0K3N #16910 World of Tanks topic teleszemetelése. #107525 -
#16909 #107525-öt légyszi törölni itt, kösz -
#16908 Nem is tudtam, hogy "beárultak".:)
Azért két megjegyzés:
1) mire kaptam a figyelmeztetést már részemről lezártam mindkét vitát.
2) nem MINDENKIT hülyéztem le, csak azt a kettőt akik megérdemelték. Hogy vélt vagy valós az indok a "megérdemlésre" az ugye a vita egyik vitás kérdése volt.
Persze ez a hsz nem tartozik ebbe a topikba, hiszen ide csak a hibabejelntések jöhetnek, de gondoltam a bannerban leírt szabályt a #16897 is megsérti, szóval vagy már nem él az a szabály vagy nem veszi senki sem figyelembe. -
mester1987 #16907 Kérném törlését: HSZ
-
mester1987 #16906 Ezzel hiába mentegetőzől, mivel te vagy a provokátor. Téma lezárva. -
#16905 érdekes, hogy ezt eddig nem tudtad beírni, csak pont azután, hogy egy kiadós kurvaanyázós pm-et küldtél -
mester1987 #16904 Egy bejelentés (árulkodás nélkül):
Jó lenne ezzel a Büdös Bohóc-cal is valami kezdeni, mert elég provokatív fórumokban/chaten-en.
Engem meg nem izgat ki és mi fán terem. Köszönöm -
mester1987 #16903 Ezt a 3-at is légyszíves, mert valami gebasz volt, nem jeleníti meg :S
1
2
3
Köszi még1x. -
mester1987 #16902 Sziasztok, töröltetném ezt a hibás hsz-t. Köszönöm -
#16901 Persze:) -
Tomy Lee #16900 Törölhetem minden indoklás nélkül?#35308 -
GTV #16899 Hello. Töröltetném ezt a hsz-t, Köszi. -
#16898 Kapott egy figyelmeztetést. -
#16897 rFactor2 topikban zolee145 ( piros 42) user hagyján , hogy okoskodik, flémel, jókat lehet derülni rajta, de hogy mindenkit egy az egyben lehülyéz,gyengeelméjűnek nevez az már kicsit túl megy a jópofizás határán, szeretem a csipkelődést, de le kéne törni a szarvát, vannak határok.... -
Pares #16896 Köszönöm!
(Lusta banda már hónapok óta sír a banner miatt, de egyikőjük sem képes tenni valamit...) -
#16895 -
Pares #16894 Sziasztok! Szeretnék megkérni egy moderátort, hogy a Mass Effect 3 topikban cserélje le a fejlécet erre a képre. Köszönöm! -
#16893 Légyszíves tegyétek be majd ide ezt a képet:
topik:
GFACE
kép:
gface_logo
És ha meolgható, akkor alá ezt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<hr>
<a href="http://beta.gface.com/profile" target=_blank> <font color=green> <big> ITT jelentkezhetsz! CLOSED BETA </big> </font> </a>
<hr>
Köszönöm!