SW Knights of the Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX!!!
PC Október 14.
(Na ezért utálom ezt a fajta üzletpolitikát!!! Köcsög konzol elõször a hülye amerikaiak miatt, a PC meg várhat. Kérdezem én: a kedves George Lucasnak, Eidosos, Bethesdás lóbaszós társainak nem véletlenül a PC-bõl tetszett meggazdagodnia? Akkor, ha már létezik és nagyon is létezik, nem visszaesõ gép, sõt, nem kéne inkább elõször oda fejlesztenie? Mert 1. Ez volna korekt. 2. Nem basznának el néha a köcsög konzol és az abból fakadó programozási lustaságból programokat!)
Mellesleg már van egy ilyen topic: K.O.T.O.R. néven!!!
Knights of the Old Republic
A qurva keresõ nem adja ki, de ha sorba rakod látszik!
PC Október 14.
(Na ezért utálom ezt a fajta üzletpolitikát!!! Köcsög konzol elõször a hülye amerikaiak miatt, a PC meg várhat. Kérdezem én: a kedves George Lucasnak, Eidosos, Bethesdás lóbaszós társainak nem véletlenül a PC-bõl tetszett meggazdagodnia? Akkor, ha már létezik és nagyon is létezik, nem visszaesõ gép, sõt, nem kéne inkább elõször oda fejlesztenie? Mert 1. Ez volna korekt. 2. Nem basznának el néha a köcsög konzol és az abból fakadó programozási lustaságból programokat!)
Mellesleg már van egy ilyen topic: K.O.T.O.R. néven!!!
Knights of the Old Republic
A qurva keresõ nem adja ki, de ha sorba rakod látszik!
A medve nem játék.
Reméljük hogy nem kell fél évet várni.

"vessetek a mókusok közé" :)
Upsz ahogy nezem ez meg csak az Xboxos verzio.
Ugytunik sajnos a PCs verziora meg varnunk kell kicsit.
Ugytunik sajnos a PCs verziora meg varnunk kell kicsit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
atyaúristen.
Még ez is.
Mennyire vártam már.
Star Wars RPG....
Lassan elkezdek netes SW-vel játszani, hogy legyen saját hajóm😊
Még ez is.
Mennyire vártam már.
Star Wars RPG....
Lassan elkezdek netes SW-vel játszani, hogy legyen saját hajóm😊
Gone Gold! Star Wars: Knights of the Old Republic in stores July 16
Hamarosan jatszhatunk vele hala istennek. 😊
Hamarosan jatszhatunk vele hala istennek. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1st!
War. War never changes.