6
HELP
 • TheZsenyka
  #6
  Ha elszállt akkor vegyél egy USB-s billentyűzetet.
 • CSOCSO
  #5
  ennél viccesebb a helyzet.. biosban jó volt.. gyorsan indítom a win-t de ott mág nem jo.. jo akkor csökkentett mod.. ott is megy a ill.. ekkor ujraindít simban és már it is van:))))))))))))) hehehe
 • Gerry
  #4
  Havernak már ment tönkre PS/2-es portja, de az szépen fokozatosan, eleinte csak kontaktos volt, aztán teljesen bekrepált. Garis csere lett a vége! Szerintem is érdemes megnézetni szervízben, ha már nem garos, de előbb derítsd ki, hogy nem csak valami kontakthiba okozza a dolgot, vagy ha garis, akkor vidd vissza te is!
 • Met
  #3
  Nekem egyszer volt, hogy tápcsere után ha rádugtam a kormányomat az USB-re, összeakadt bármilyen progival ami a tray-ben futott (Norton, Popukiller stb.). Kormány nélkül nem akadt semmi a táp meg nem tönkre ment csak égett kábelszag jött ki belőle azért cseréltem de az utolsó pillanatig működött. Nem is a kormány volt rossz mert most az új gépbe mükszik rendesen.
 • Inquisitor
  #2
  Nem volt a gépeden PS2 egérhez buheráló program?
  Ha ilyesmi (Pl. PS2 Rate) van telepítve és kihúzod az egeret, vagy az bedöglik, onantó a progi eltávolításáig NEM lesz billentyűzet.
  Ha már BIOS alatt sincs, akkor gáz lehet.
  De mielött kidobnád az alaplapot, nézesd meg szervízben, hátha menthető.
  (Pl. MyCom szervíz. Ők Abit, Asus és Acorp deszkákat tudnak javítani ...)
 • CSOCSO
  #1
  Szevasztok!

  Egyik percről a másikra elszállt a keyboardom(PS2)...
  átdugtam másik gépre ott meg műxik...
  majd egy vadonatújat rádugtam az én gépemre és nem működik!

  Miért?

  elszállt az alaplapomon a Ps2 Port? létezik?