24
Pirates Of The Caribbean MAGYARÍTÁS
  • donpedro
    Hopp, elkéstem... :)
  • donpedro
    Hmuda arra próbált utalni, a maga módján, hogy van egy másik topic, ami ezzel a játékkal foglalkozik, és kb. 7000 hozzászólást tartalmaz, Sea dogs 2 - Pirates of the Caribbean néven, vagy valami ilyesmi. Ott kérdezz, mert azt többen olvassák. Ez valóban csak a helyet foglalja.

A problémádra sajnos nem tudok megoldást, mivel ezzel a hibával én nem találkoztam.
  • Hmuda
    Mert ez a fórum a fordításal foglalkozik, a másik meg általánosan a játékkal. Nem veled volt a probléma, hanem a fórum indítójával, téged csak megkértelek, hogy ide fölösen írsz, mert ez a topic nem ezzel foglalkozik.
  • Hmuda
    Mert tök fölös. Csak a helyet foglalja.
  • NaNoKuTyA
    téged meg mi a faszért zavar?
  • Hmuda
    Mi a f*sznak ilyen topic? Jézusom, ennyire nem lehetnek hülyék az emberek. Na mindegy majd szólok a moderátornak, hogy törölje, mert baromság. Guci, te meg inkább írd be a normális fórumba, ott kell ilyesmivel foglalkozni.
  • Mr_no_NaMe
    Jó mer eddig eggyet se tanátam...és mar a muníciószállító hajó felrobbantása küldetést csinálom,erről jut eszemnbe te hogy csináltad meg mert én már dél óta szarakodok vale!
  • Hatos
    A játék közben fogsz találni de menj be minden árushoz megfogod találni
  • Mr_no_NaMe
    Szasztok!
    Megmondanátok hogy hol vehetek lőfegyvert(kegelső pisztolynál erősebbet)?
  • Hatos
    F2-karakter és ott tudod állitani a képességet
  • Hatos
    Hali kéne 1 kis help!!! Ott tartok a gameban hogy voltam oxbayben a bányában beszéltem a nigger csokával, megigértem neki hogy visszajövök. Most át kéne mennem isla muellére hogy megkeressem a faszit aki forditotta a táblákat de nem találom sehol!!!! Merre keressem???
    Köszi
  • Lord_Giga
    Kicsit bejárattam a topicot. :)

egy hét múlva brb)
  • Cpt. Drawain
    Igen, az volt ;)
  • Lord_Giga
    (HC Gamer)

Pirates of the Caribbean magyarosítás révbe ért

Pár hete felhívtuk kedves figyelmeteket a Pirates of the Caribbean című játék magyarosításának kezdetére.
    Nos, a felhívásra sokan felkaptátok a fejeteket, és besegítettetek a munkálatokba. Két és fél hétnyi megfeszített munka után az egész játékot magyar nyelven élvezhetitek, ami közel 170 oldalnyi magyar szövegnek felel meg!
    A cuccost letölthetitek a hivatalos oldalról, de hamarosan lokálból is szedhetitek!

>>> Grats, grats, grats! Nagy munka lehetet...
  • mambo
    hajrá....!!!

(aszinttem van akkora melo mint a morrowind.)
  • Cpt. Drawain
    A fordítás jelenleg olyan 30% körüli állapotban van, de terveim szerint egy héten belül befejezzük. Hogy tartani tudjuk az időpontot, persze még szívesen látnánk segítséget.
    A magyarítás extrái között fognak szerepelni a legújabb modok amit a telepítőből lehet, majd kiválasztani.
  • MerlinW
    Jó lesz az, mindent bele:)
  • Cpt. Drawain
    Kösz
  • Lord_Giga
    Sok sikert hozzá! Nekem tetszik a lap.
  • Cpt. Drawain
    A hivatalos honlap megtekinthető a http://pirates.uw.hu címen.
  • Cpt. Drawain
    Üdv!
    Drawain vagyok a Pirates Of The Caribbean program magyarosító csapatának vezető-koordinátora.
    Jelenleg öten dolgozunk a játék magyarosításán, de minden segítségre szükségünk lenne, hogy minnél hamarabb elkészüljünk. Ezúttal is szeretném megragadni az alkalmat, hogy bármikor van mód a jelentkezésre a magyarítás hivatalos fórumán: http://pirates.uw.hu/forum/index.php.
    Kérlek titeket, ha úgy érzitek képesek lennétek segíteni munkánkat akkor jelentkezzetek.
    Tisztelettel,
    Drawain