25
Geforce 2 MX-hez milyen drivert illetve directx-et?
-
_Vegeta_ #25 hat egen.. en meg vagyok elegedve a 900-as cerkammal ami 1013-on megy..Mivel nem jaccok gepen nem kell uj gep. Majd ha kijon a Longhorn, talan enis fejlesztek. ;) -
#24 komplett gépet veszek,p3-650 már nem az igazi :-) -
_Vegeta_ #23 szorry, a nyelvtan nem az erossegem. :) -
#22 pontos jé pontos jé pontos jé!!!
De különben igazad van :) -
_Vegeta_ #21 Latom egycipoben jarunk.. az enyem is kamionos peldany, es 50k volt, de ugy h elotte eladtam a Gef256osom, es igy csak 30kba kerult. :>>>
Enis most gondolkodom kartyacsereben, de ahogy korulneztem most nemnagyon erdemes kartyat venni, csak ha nagyon muszaly.. -
#20 karácsony volt akkor is,szal karácsonykor múlt 2 vagy 3 éve,de 3 sztem -
#19 vagy 3éve :-) -
#18 Az ilyen történetekhez jó lenne évszám is :) -
#17 boltban 120k volt úgy van az első mondat,csak belezavarodtam a sok számba lol -
#16 50kért vettem akkor amikor boltba 50k volt,haver mondta,hogy gézának van,mert "leesett a platóról",és hogy vegyünk de azonnal,mert boltba 120k gáza meg 50ért nyomja,hát vettünk,nekem azóta is az van,idén karácsonyra lepem meg magam új géppel...btw én tudtam hogy neked is az van,mondtad,hogy gladiac+gts,azért is mondtam,hogy sztem jobb az újabb driver,nekem legalábbis az az érzésem -
_Vegeta_ #15 Elsa ?? Az baró, nekem is elsam van, legjobb ceg a vilagon!!! :>
Elsa Gladiac Geforce2 GTS 32megas.. Még anno szinte megfizethetetlen ara volt vagy 120k :D -
#14 ez elsa vagy mi -
_Vegeta_ #13 vazz... board=kartya..
amugy nekem tusl2-c m van. :DDD -
#12 az az alaplap? jókat tucc kérdezni,vmi asus -
_Vegeta_ #11 mien boardon ? -
#10 nekem is az van,és nekem jobb az újabb driverekkel -
_Vegeta_ #9 Passzolom! Lehetoleg ne a legfrissebbet. :ÐÐÐ -
#8 Hasonló problémám lenne nekemis, egy havernak rakok össze gépet, sajna a vidikártyája maradt a régi, váltana winXpre és melyik verzószámot ajánlanátok xpre??? inno geforce2 mx400 sdramos...
Halottam, hogy mxre max 41. verziószámig tehát 40.XXig!!!
Ez igaz?
-
_Vegeta_ #7 Nekem Gladiac 32megas GTS-em van már jopar eve, es azt tapasztaltam h az uj nVidia driverek egyre szarabbak! Nyilvan az uj kartyakhoz optimilizaljak oket.. -
#6 ez engem is érdekelne mert nekem is hasonló gépem van -
Torry #5 ForceWare-t érdemes felrakni? -
#4 Az ujabbak szarababbak, legálibbis 3DMark 2001 szerint, ott probálgattam öket. Nekem 2MX400 am van, AthlonXP2200as procival. A 42.51Detonatorral 2900 pontot ért el. A 43.akarhanyassal csak 2500at. -
#3 Koszi, megprobalom oket -
#1 Milyen driverrel erhetem el a legjobb teljesitmenyt ezzel a kartyaval: ujabbakkal vagy inkabb regebbit hasznaljak. A gep amiben van: P3 650@750, QDI Advance 9, Manli GF2 MX 32mb SDR