28
Carmageddon 2 + ATI textúrahibák. Tud valaki megoldást?
-
Klub #28 a 10.-es feladatban miket kell lerombolni? -
#27 A 9.dik feladatban az utolsó gépezetet hol találom meg, mert nem találom, annyit tudok hogy az utolsó szinten van.
A 7.dik feladatban meg milyen messzire álljak, hogy fel tudjak ugrani a toronyba?
Mondták már hogy 34.536 méterre álljak, csak az meg nem tudom hogy hol van. -
#26 multi megy? -
#25 Valakit tud valamilyen probléma megoldást az XP alatt futtatásra?
Felraktam a patchet azzal sem megy,vagy ha elindul 640x480ba csak,és ha összetöröm a kocsit lefagy..... Nvidiám van.... vakai tud megoldást? -
c115 #24 NEKEM NINCS GOND CSAK KÉNE A JÁTÉK!
-
baggu #23 Nekem ilyen gondom van nem tudom miért.Nem csak ennél a játéknál , ezt irja ki ha rákattintok az install ra C:\Windows\System32\Autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. -
#22 :( érdekes mert effektek vannak. xp nem kezeli a zenét audio fájlokból vagy mi? -
#21 azt én sehogy se tudtam beüzemelni -
#20 zenével mit lehetne kezdeni? megnéztem rajta van a CDN (vagyis az Imagen):D -
#19 nem csak eddig nem írtam ide:D 4.4estől (asszem) javították a hibát:D -
Chief #18 most sikerült megtalálni a megfelelő driver... -
#17 Ja csak így 2 év után??? :) -
#16 hmm azóta már az ATI javította a problémát és minden OK. viszont lenne még egy problémám a játékkal: Nincs zene pedig az optionsban be van kapcsolva. Volt még vkinek ilyen problémája a játékkal? Ha igen, mit lehet ellene tenni? -
Braveheart #15 na ne flameljetek, az ati és az nvidia kártyáknak különbözőek az erősségeik és gyengeségeik, de ki a faszt érdekel ez, a gyerek ne mezért nyitotta a topicot -
#14 LOL. -
#13 Na az nVidiat inkább hagyjuk. Főleg képminőség meg driver ügyileg. -
#12 Thx all! Honnan lehetne lekaparni egy régi drivert? -
Borg #11 Hja, ha jol emléxem akkor még vagy a 2.3 catalyst, vagy az előtte lévő még nem-catalyst 6071-es driver volt fent. -
#10 cserélgesd a drivert, néha a régebbi a jó, néha meg az újjabb :) -
#9 Nah az nvidia képminőségen vitatkoznék veled.Meg a drivereken is.De mind1 te kis nvidia fan.Lehet ki kéne próbállnod 1 atit és nem a 2évvel ezelőtti tudatban kéne élni(driverek terén).na szvsz -
Borg #7 Érdekes, én 8500al játszottam vele még simán tavaly... -
Inquisitor #6 Végső megoldásként esetleg egy Glide Wrapper programmal próbálkozhatsz még ...
Abban még volt Glide támogatás, vagy nem? -
#5 Akkor kérd meg Hókuszpókot, hogy varázsolja el a kártyád, és így te lehetsz az egyetlen ATis, akinek megy a Carma2. -
#4 nem szar. Több atisnak is volt ez a problémája. Ez játékhiba nem kártyahiba. -
#3 Szar a kártyád, vidd vissza -
#2 Senki? :(((( -
#1 ATI kártyám van és a textúrákat össze-vissza mossa cserélgeti a játék. Nincs erre valami megoldás? Mert szeretnék evvel a játékkal újra játszani. Előre is thx a válaszokat.