5
Acorp 6A815EPD1 Bios Frissítése és alaplapi driverfrissítés
  • nagykispeter
    #5
    Valaki tudna-e segíteni abban hogy ebbe az alaplapba milyen proci a legnagyobb amit belelehet tenni és a BIOS frissítést honnan lehet letőlteni mert a honlapján nem találom sehol?
  • Gerry
    #4
    Nos, azt nem is néztem, hogy pontosan mi az alaplapod típusa, de abból kiderül, hogy Intel 815EP chipset van rajta, és ez már elvileg támogatja a Tualatinos procikat is. Ja, és ehhez mindenképpen érdemes leszedni innen a legfrissebb chipset drivert, és innen a legfrissebb Intel Aplication Accelerator-t. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérj kölcsön egy Tualatin procit (bármekkorát), és ha az megy, akkor az 1400-as is fog menni, mivel a szorzó be van égetva a prociba, és az FSB az 1000-esnél és az 1400-asnál egyaránt 100MHz, ha celeron, és 133, ha P-III, vagyis menni fog, ha akármilyen Tualatinnal beindul.
  • B@dsector
    #3
    Itt minden le van írva róla:

    http://www.digit-life.com/articles/i815epacorp6a815epd/
  • Gerry
    #2
    Mindenképpen érdemes, hiszen mindig optimalizálnak kicsit a frissebb drivereken, vagyis gyorsabb lesz az IDE kezelés, csökken az inkompatibilitás esélye, egyszóval jobban fog dolgozni vele a géped. (Egyébként milyen chipset van a lapon?)

    Nem tudom, hogy bele lehet-e tenni a Tualatint, az több dologtól is függ, elsősorban a chipsettől, de ha eddig bele lehetett tenni mondjuk egy 1000, vagy egy 1100MHz-s Tualatint (vagyis támogatja az alaplapod), akkor az 1400-as is bele fog menni, ha eddig nem támogatta a kisebb Tualatinikat, akkor BIOS frissítés után sem fogja. Legalábbis nagyon meglepő lenne ha akkor meg támogatná.
  • Rules
    #1
    Hi Mindenkinek !
    Témanyitásom spec. dolog miatt történt .
    Van nekem egy Acorp 6A815EPD1-m amibe 1.1GHZ-s FCPGA megy bele , de mivel az alaplapom DUALOS , ezért kettő is belefér .
    Két kérdésem lenne a Supergames Fórum társadalmához :
    1. Érdemes-e feltenni az új drivereket ?
    Megvan , hogy hol van , de itt az érdekelne , hogy mi lesz a jobb tőle .Sajna ez nincs leírva .

    2. A BIOS frissítése .
    A frissítés után mik lesznek azok , amiket beletehetek , amit eddig nem ? PL:beletehetek-e
    egy Tualatin 1.4 GHZ-s procit ?????
    Ez azért egy duálnál duplán érdekes lehet .
    Esetleges lámerségemet legyetek szívesek nézzétek el , kiváncsian várom a hozzászólásaitokat .