72
-
mrzool #23 Még mindig csodálkozom, hogy vannak olyan emberek, akik fizikából nullák, de nekiállnak támadni a holdraszállást... Talán ha utánanéznél az általad felvetett 'problémáknak', a következő percekben neki is állhatnál meaculpázni, hogy mekkora baromságokat mondtál... -
mrzool #21 "Az egyik Gemini füstölt el a legénységgel együtt"
Az Apollo-1 égett ki a legénységgel együtt, igaz még a kilövőálláson, nem a világűrben. -
#19 Tudod Japánnak saját hadserege sem lehet a II. Világháború óta, ezért rakétákat se nagyon használhat.
A holdraszállás elsőre sikerült. Az egyik Gemini füstölt el a legénységgel együtt, és az Apollo 13 nem jutott el a holdra. Alapvetően a holdmissziók voltak a legsikeresebb küldetések a NASA-nal. -
Cat #18 én inkább ugy fogalmaznék, "jelenleg a világon egyedül az oroszok képesek emberek űrbe jutattására" -
nemcsakfél #16 Azért ez elég jó:
"Tudományos szemszögből sikeres volt a repülés", félnek bevallani hogy vmit nagyon csesztek tervezéskor :)) Megkérdezném hogy Japánból nem tudják elindítani a saját rakétájukat? Karácsony szigetek , meg európa.. ők nyilván kihagyták a számításokból az űrháborút, nem úgy mint amerika..
reméljük a legjobbakat , vagyis hogy minél hamarabb pofára esnek.
Azért nem kell álmodozni hogy már 30 éve voltak a holdon, stb.. de hanyadikra sikerült? Előtte hány sikertelen kisérlet lehetett amiről nem is tudunk.. Persze ma talán (reméljük) nehezebb eltitkolni a befuccsolt kisérleteket.
Én sajnálom hogy az oroszok kiestek ebből a játékból. -
#12 hat... ez tenyleg erdekes...
de az is erdekes, hogy a kinaiak lassan elobbre lesznek az amerikaiaknal, (meg egy 10-15 ev de....) es az amcsik mar tobb mint 30 eve voltak a holdon... ha azt a fejlodesi utemet tartottuk volna, megspekelve a felvezeto techinaban vegbevitt ugrassal... hat akkor mar varosok lennenek a marson, sot talan mashol is.... de inkabb haboruzni kell, meg vilaghatalomra torni... (lattam egy doksi filmet, a bush gallery-rol... hat megijedtem kicsit, pedig nem szokasom..) -
#10 Na a Holdra szállás is gyanús! Nem igaz hogy nem tud az emberiség 30 év múltán újra embert küldeni a Holdra! -
zero911 #9 The eagle has landed. -
#8 Rovid tavon marsal semmit, haboruval meg iszonyat sok olajat nyertek :) - akkor lehet megis jo helyre nyomja? -
#5 nem igaz hogy nem bírnak már valami normális "űrjárgyányt" összerakni! Akarok már a saját egyszemályes X-Wingemmel repülni. És akkor itt a Columbia + a rakat sikerteleség és most ez is! Egy egyszerű fellövést nem tudnak elintézni :((( -
#4 "a legutóbbi hírek szerint a Nozomi biológiai szennyeződése veszélyt jelent a Marsra nézve"
Az ember meghódítja a világűrt. -
#2 > bár sikertelenségek terén az idei évben kezdik utolérni egymást
ez olyan micukós volt! :)