37
Perfect Ace Pro Tournament Tennis
-
#37 Na most volt idöm kiprobálni.
Hát ez valami hihetetlenül lol keményen a C gombra kell rátapadni azt ennyiben ki is merül a game.
Legszánalmasabb game amit valaha láttam.
Egyből uninstalt kapott ,pedig én nemvagyok ennek a hive de ez kihozta belőlem.
Nem is értem hogy mertek ilyet kiadni. -
#36 2005-09-29 PC Game ISOs Perfect Ace 2: The Championships (c) Oxygen Interactive RELOADED 45x15 MB
Torrenten már van. -
#35 Na valami jó game??? -
Maxxx #34 En azt hiszem minden tenniszproggit vegignyalaztam az utobbi kb 10 evben...
Mostanaban / mostaniak kozul a Virtua Tennis a legjobb, a tobbit szinte MIND elbasztak ezzel/azzal, mindet csak felig hoztak ossze valamirt :(
A Virtua-nal csak 1 jo-bb van, a Pete Samras tennis '97 .
Grafika ok, nem nagy szam, de osszesegeben "feelingben", labdakezelhetosegben, jatekatelhetosegben hiaba osregi az a legjobb.
Nagyon sajnalom es varom, hatha vegre osszehoznak 1 igazan profi teniszt vegre, es nem csapjak ossze oket felszinesen, szinte csak a kulsore adva. :p -
#33 nincs mit -
#32 Köszi, már megtaláltam kazaan, igaz csak RIP de jó lesz ez. Azért THX! -
#31 very hard kell neked -
#30 játssz egy karriert, és meglátod a végén majd hogy fog szivatni a gép! -
#29 na én kipróbáltam, elég jónak tűnik, bár qrva könnyű, igaz, normal-on nyomtam... -
#28 én most töltöttem le, tőlem letöltheted, ha akarod a dcről -
#27 rákerestem kazaan nekem 15 usert talált. -
#26 Én jáccottam vele és ha jól emléxem vannak nők. Nem tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni mert már sajna nincs meg ? :( Kazaan 1 usernél találtam de nagyon lassú :(. Dcn is mondhatna valaki HUBOT + Usert. Előre is thx. -
#25 nagyon ráállt az agyam erre a nők témára:) -
#24 Nők nincsenek:( Viszont jó sok pálya van, minden kontinensen a fontosabb tornák benne vannak. Játékosból olyan sok nincsen, mert nem soknak tudták megvenni a nevét. Hét eredeti név van csak, de azok jól kidolgozottak, hasonlít az arcuk. Nők nincsenek, viszont a karrier mód nagyon ötletes, élvezet végignyomni! Nekem a tréningek tetszenek a legjobban, van hogy célba kell lőni, meg ilyenek. És multiban is lehet nyomni úgyhogy kipróbálhatnánk:) -
#23 a Virtua Tennisben nőket is lehet választani? hány játékos van? milyen pályák? mondjatok róla vmit, hogy milyen, mire számítsak -
#22 :( -
#21 de csak ps2-n -
#20 2 is van? -
#19 ja meg az nba 2k2-t is kiadhatnák, mert az után is csöpög a nyálam:) -
#18 A Virtua Tennis a legkirályabb pc-s teniszjáték, a második részt is kiadhatnák pc-re! -
#17 nem rossz -
#16 na ilyen a VT
-
#15 ok -
#14 mindjárt beteszek róla képet:) -
#13 "volt szerencsém" kipróbálni a gamet...
hát ez valami borzalmas volt, le is töröltem a pics*ba, ilyen gyenge játékot...mind1, akkor lecibálom vhonnan a Virtua Tennis-t az biztos jobb. bár ennél a játéknál csak jobb lehet :) -
#12 elküldtem, köszi -
#11 ok -
#10 ha küldök 1 képet mailban be tudnád linkelni a fórumba? -
#9 na, mindjárt leér az utolsó file is, ki is próbálom milyen a game (most a perfect acera gondolok) -
#8 ja, de attól még nagyon jó, csak a videók hiányoznak. -
#7 gondolom rip -
#6 Kazaaról szedtem, 60 mega az egész, gyorsan lennt van. -
#5 kösz szépen, majd utána nézek -
#4 Virtua Tennis a legjobb pc-re. Dreamcast konverzió, nagyon jól sikerült, eredeti nevekkel, vicces játékmódokkal, ütős graf, jó mozgás:) -
#3 és nem tudsz ajánlani valami jó teniszes játékot? -
#2 Zaki sztem felejtsd el, mert ultrafos.
A felbontást nem lehet 640*480 fölé tenni, a graf ratyi, kamu nevek vannak csak. A mozgások elmennek, de ez kevés. -
#1 császtok, játszott már valaki ezzel a játékkal?
csak azért kérdezem, mert én most töltöm, és ha nagyon kula játék, leállítom a letöltést